Baidu Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
5,820 TOPLAM İNDİRME
46.06 MB DOSYA BOYUTU

Baidu Browser, dahili torrent istemcisi ve medya indirme aracına sahip hızlı, hafif bir internet tarayıcısı.

Baidu Browser, Chromium platformu üzerine kurulmuş internet tarayıcıları arasında ve oldukça hızlı, hafif olmasının yanında popüler web tarayıcılarda olmayan özelliklere sahip olmasıyla öne çıkıyor. Internet Explorer, Google Chrome kullanmaktan sıkıldıysanız deneyebileceğiniz alternatif bir çözüm.

Chromium alt yapısını kullanan onlarca tarayıcı varken Baidu Browser’ı neden yüklemeyelim sorusunun birçok yanıtı var; çünkü tarayıcı dünya genelinde yaygın kullanılan tarayıcılarda bulunmayan, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu araçları sunuyor.

İzlediğiniz videoyu mevcut gezdiğiniz sayfanın dilediğiniz noktasına taşıma, beğendiğiniz bir videoyu video ve ses formatında kolaylıkla bilgisayarınıza indirme, torrent dosyalarını torrent istemcisine gerek duymadan indirme, internette gezerken sık karşılaşılan sorunları tek tıkla çözme, ekran alıntısı aracına ihtiyaç duymadan sayfanın tam ekran görüntüsünü alma, resim veya videoyu sürükle bırak yaparak istenilen sekmede açma gibi eşsiz özellikleri kullanabileceğiniz tarayıcının Android cihazlara özel hazırlanmış sürümü de bulunuyor.

Erkan Calp

Baidu Browser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,085 TOPLAM İNDİRME

Baidu Browser oldukça hızlı bir Android internet tarayıcısıdır

Eğer Android cihazınız için hızlı internet tarayıcısı arayışındaysanız Baidu Browser bütün ihtiyacınızı karşılayabilecek ücretsiz bir Android internet tarayıcısıdır.

Baidu Browser'ı benzerlerinden ayıran özellik düşük donanıma sahip telefonlarda bile yüksek performans verebilmesidir. Baidu'nun internet tarayıcısı standart bir Android tarayıcıya göre %30'a kadar hız artışı sunabiliyor ve internet gezintilerinizi çok daha rahat bir şekilde yapabilmenize olanak sağlıyor. Oldukça küçük dosya boyutuna sahip uygulama depolama anlamında da Android cihazınıza yük oluşturmamakta.

Baidu Browser'ın bir diğer kuvvetli yönü ise internet kotanız için ekonomik bir çözüm oluşturmasıdır. Uygulama dahili veri sıkıştırma özelliği sayesinde transfer edilen veri miktarını %90'a kadar düşürebiliyor ve internet kotanızdan daha az tüketmenizi sağlıyor. Sadece bu özellik bile Baidu Browser'ın tercih edilmesi için büyük bir sebep.

Baidu Browser'ın gelişmiş video oynatma optimizasyonu ile hızlı, aksamadan ve sorunsuz bir şekilde videolarınızı tarayıcınız üzerinden oynatabilir, ek yazılımlar kullanma derdinden kurtulursunuz. Ayrıca tek dokunuşla video paylaşabilmeniz de mümkündür.

Baidu Browser sade ve modern bir arayüze sahiptir. Parmak hareketleriyle tarayıcıyı yönetebildiğiniz ve sayfalar arası geçiş yapabildiğiniz gibi favori internet sayfalarınızı ana sayfaya yerleştirerek bu sitelere kolayca erişebiliyorsunuz. Web screenshot özelliğiyle ziyaret ettiğiniz internet sayfalarının görüntülerini resim dosyası olarak Android cihazınıza kaydedebilirsiniz. Gece modu sunan Baidu Browser bu özelliğiyle ekranınızı karanlıkta okumaya optimize ederek batarya tüketiminizi azaltmanızı sağlıyor. Baidu Browser birçok eğlenceli oyuna ve içeriğe erişmenizi kolay hale getirmektedir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UC Browser

    Masaüstü tarayıcılarına katılan UC Browser son derece iddialı ve kullanımı kolay bir alternatif olarak dikkat çekiyor.
  • DuckDuckGo

    DuckDuckGo, güvenli arama motoru ve web browser olarak Windows, Mac, Android, iOS kullanıcılarının favorilerinden.
  • Yandex Browser Fenerbahçe

    Yandex Browser Fenerbahçe, Fenerbahçe sevdalıları için takımlarının temasına sahip bir internet tarayıcısı.
  • Yandex Browser Galatasaray

    Yandex Browser Galatasaray, Galatasaray taraftarları için özel hazırlanmış internet tarayıcısı.
  • Ghost Browser

    Ghost Browser, tek bir pencere ile farklı hesaplarınızı kontrol etme imkanı sunan bir internet tarayıcısıdır.
  • Torch Browser

    Torrent Browser sade ve şık arayüzünün arkasında Chromium altyapısıyla güçlendirilmiş akıllı bir web tarayıcısıdır.
  • CLIQZ Browser

    CLIQZ Browser, masaüstü bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz hızlı ve güvenli bir internet tarayıcısıdır.
  • Columbus Web Browser

    Columbus Web Browser kullanışlı, güvenli ve hızlı bir internet tarayıcısıdır