Bamboo Paper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
801 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefon ve tabletlerinizde el yazısı notlar tutmak için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Bamboo Paper, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak kolayca not tutma işlemlerinizi yapabileceğiniz bir not tutma uygulaması olarak karşımıza çıkıyor ve hem kolay kullanımı hem de oldukça yeterli sayıda özellik barındırması sayesinde oldukça güzel sonuçlar elde etmenize olanak tanıyor.

Uygulama temel olarak gerçek bir not defterini andıracak şekilde düzenlenmiş ve bu nedenle çok karmaşık, takvimler ve etkinlikler barındıran gelişmiş not defterlerinin özelliklerine sahip değil ancak en hızlı şekilde açılıyor ve kendi el yazınızla not tutmanıza imkan tanıyor.

Eğer S-Pen gibi aksesuarlara sahipseniz onları da uygulamada kolaylıkla deneyebilir ve uygulamanın tepkilerinin anlık ve kaliteli olduğunu görebilirsiniz. Kalem aksesuarı bulunmayanlar için elbette parmakla yazı yazma özelliği de mevcut.

Tuttuğunuz notları farklı sayfalarda bulabilmek için bir kaç el hareketi yeterli oluyor ve böylece sorun yaşamadan tüm yazdıklarınıza ulaşabiliyorsunuz. Notlarınızı bulut depolama servislerinde depolamak için gerekli tüm butonlar yer alıyor ve arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz sosyal ağlar üzerinden de paylaşabilirsiniz.

Bamboo Paper uygulamasının sahip olduğu arkaplan seçenekleri ve renklendirmeler de notlarınızın size en hoş görünecek şekilde düzenlenmesi için yeterli diyebilirim. Sık sık hızlı notlar alıyorsanız uygulamaya göz atmayı unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Bamboo Paper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
364 TOPLAM İNDİRME
42.5 MB DOSYA BOYUTU

Bamboo Paper uygulaması ile iPhone ve iPad'lerinizde kolayca not tutabilir ve küçük çizimler yapabilirsiniz.

Bamboo Paper uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ve yaratıcılığınızı kısıtlamayan not alma uygulamalarından bir tanesi. El yazısı ile notlar alabilmenizi ve aynı zamanda çizimler bile yapabilmenizi sağlayan uygulama, ücretsiz olarak sunuluyor ve gerçek bir not defterinde yapabileceklerinizi kolayca yapmanıza yardımcı oluyor.

Uygulamada bulunan kalem seçeneklerini kullanarak renklendirmeler yapabilir, işaretler koyabilir, daha kolay yazabilir ve çizimlere uygun kalemleri deneyebilirsiniz. Yapılan çizimler vektörel olarak gerçekleştirildikleri için ne kadar yakınlaştırma yaparsanız yapın herhangi bir şekilde pikselleşme görmeniz de imkansız.

Her türlü kullanıcıya yönelik not defteri seçenekleri barındıran Bamboo Paper, böylece gazetecilerden tutun da iş adamlarına kadar herkesin taleplerini karşılayabiliyor. Çeşitli kağıt seçenekleri sayesinde gözünüze en hoş gelecek şekilde notlarınızı tutabiliyorsunuz.

Notlarına daha fazla detay eklemek isteyenler elbette fotoğraf ekleme özelliği sayesinde eksiksiz bir şekilde aktarmak istediklerini aktarabilirler. Eğer notlarınızı dostlarınız ya da iş arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz, direkt olarak sosyal ağlardaki hesaplarınızda paylaşabilir ya da bulut depolama sistemlerinde saklayabilirsiniz. Gerekli bütün buton ve seçenekler Bamboo Paper'da mevcut.

Eğer ücretsiz özelliklerin yetersiz geldiğini düşünüyorsanız uygulama içi satın alma seçeneklerini kullanarak çok daha fazlasını da elde edebilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

Bamboo Paper

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
666 TOPLAM İNDİRME
13.2 MB DOSYA BOYUTU

Bamboo Paper uygulaması, Windows işletim sistemli tabletlerinizde kullanabileceğiniz basit ve kaliteli bir not tutma uygulaması.

El yazısıyla not tutmak şimdilerde biraz eskide kaldı diyebiliriz. Zira neredeyse tüm notları dijital olarak tutulması nedeniyle direkt olarak cihazlarda yer alan klavyeler bu iş için kullanılıyorlar fakat bilhassa mobil cihazlarda klavyeyi kullanmak biraz sıkıntı olabiliyor. Bu nedenle pek çok kullanıcı kendi el yazısıyla mobil cihazında not tutmak istiyor ve bunu sağlayabilen bazı uygulamalar mevcut.

Bamboo Paper uygulaması Windows 8 ve 8.1 işletim sistemine sahip tabletler için hazırlanmış ücretsiz bir not tutma uygulaması olarak karşımıza çıktı ve en kolay yoldan kendi el yazınızı kullanarak notlar almanızı, çizimler yapabilmenizi sağlıyor. İyi tasarlanmış kullanıcı arayüzü ve farklı kategoriler altında bulunan skeçler, günlükler ve notlar bölümleri sayesinde notlarınız arasında ayrım yapmak da bir o kadar basit.

El yazısı ile not tutarken çeşitli kalem seçeneklerini kullanabilir, böylece yazılarınızı özelleştirebilirsiniz. Tabii ki yazıların ve şekillerin renkleri üzerinde değişiklikler yapmak ve kağıt türlerini tuttuğunuz nota ya da çizdiğiniz nesneye uygun olarak değiştirmek de uygulama içerisinde sunulan olanaklar arasında yer alıyor.

Temel olarak Windows tabletinizle birlikte gelen kalemi kolayca not tutmak için kullanmanızı sağlayan uygulama, parmakla yazma imkanı da sunuyor fakat parmaklarınızla yazdıklarınızın kalemle olduğu kadar hassas olmayabileceğini de unutmamalısınız.

Son zamanlarda ücretsiz olarak sunulan ve kullanıcılar için yeterli imkanlar sunan el yazısı notları uygulamalarının pek az olduğunu dikkate alırsak Bamboo Paper'a göz atmanızı öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Paper Racer

    Paper Racer güzel bir yarış oyunudur
  • Paper Camera

    Paper Camera ile fotoğraflarınıza ve videolarınıza ilginç efektler uygulayabilirsiniz
  • Paper Monsters Recut

    Paper Monsters Recut başarılı bir mobil platform oyunudur
  • Paper Racing

    Paper Racing, kağıt üzerinde araba yarıştıracağınız ücretsiz ve eğlenceli bir Android yarış oyunu.
  • Paper Toss 2.0

    Paper Toss 2.0 geliştirilmiş özellikleriyle oldukça eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Paper Toss Boss

    Paper Toss Boss, Android platformunda en çok oynanan kağıt fırlatma oyunu.
  • Paper Train: Rush

    Paper Train: Rush, herkes tarafından keyifle oynanabilecek eğlenceli bir oyun.
  • Paper Wizard

    Paper Wizard mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon RPG oyunudur