Band of Badasses

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

Band of Badasses, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz platform oyunu.

Band of Badasses, Android telefon ve tabletler üzerinde oynanabilen bir tür aksiyon platform oyunudur. 

2020 yılında Dünya'ya ayak basan uzaylılar, bütün insan ırkını köle hale getirirler. Bütün insanlığın tek umudu ise bütün kahramanların bir araya gelmesi ve uzaylıları yenmek için bir birlik kurma kararı almasıdır. O bildiğimiz ve filmlerde çokça izlediğimiz karakterler bir araya gelerek, heyecanı en yukarılara çıkaran mücadelelere girecek ve bütün dünyayı kurtarmak için ellerinden geleni yapacaklardır. 

Oynanış olarak klasik bir aksiyon platform oyunu olan Band of Badasses, aslında çokça Broforce isimli PC ve konsol oyununun izinden gidiyor. Aksiyonu en yukarılara çıkaran bu iki oyunda da kültleşmiş karakterler yer alıyor ve onlara farklı isimler vererek kullanıyorlardı. Örneğin; Broforce'da Rambo yerine Rambro, MacGyver yerine MacBrover gibi onlarca karakter vardı. Badasses da benzer şekilde karakterlerin başına "Bad" getirmiş ve Robocop'tan James Bond'a kadar onlarca bilindik karakteri oyuna eklemiş. Buna iyi grafikler ve kaliteli bir oynanış da eklenenince, kesinlikle oynanası bir oyun ortaya çıkmış. 

Ramazan Tugay Kahraman

Band of Badasses

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
154.6 MB DOSYA BOYUTU

Dünyayı uzaylı istilacılardan kurtarın.

Band of Badasses, sevimli karakterlerle dünyayı uzaylıların istilasından kurtarmaya çalıştığınız aksiyon yüklü mobil oyun. 2020 yılında geçen oyunda 90’lar ve 2000’lerin çizgi film kahramanları farklı isimlerle karşımıza çıkıyor. Nostalji yaşatan mobil oyunları seviyorsanız, eğlenceli bir koşma ve ateş etme macerasına çıkacağınız bu oyunu kaçırmayın.

Eski çizgi filmleri özleyenlerin keyif alarak oynayacağını düşündüğüm aksiyon oyununda dünya uzaylılardan temizlemekle görevlendirilmiş 6 efsanevi karakteri kontrol ediyorsunuz. Karakterlerin her birinin eşsiz stili ve kişiliği var. Uzaylıları farklı şekillerde öldürebiliyorsunuz. Susturuculu tabancanızla tek atışta işlerini bitirebilir, mızrağınızla kalplerini delik deşik edebilir, fütüristik silahınızla atomlarına ayırabilir, kılıç ve bıçağınızla kafalarını kesebilir veya taramalı tüfeğinizle toplu ölüm gerçekleştirebilirsiniz. Hangi saldırı türünü seçeceğiniz size kalmış. Bu arada karakterler kendiliğinden koşuyor ve serbest ateş etme becerisine sahipler. Dolayısıyla tek parmakla rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Unutmadan, mekanlar da etkileyici. Orman, çöl, uzay mekiği ve daha nice detaylarla dolu, rengarenk ortamlarda uzaylılarla savaşıyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Band of Badasses: Run & Shoot

    Band of Badasses: Run & Shoot ile uzaylılara karşı keyifli bir savaş verebilirsiniz.
  • Microsoft Band

    Microsoft Band, Android için geliştirilen, günlük spor aktivitelerinizi depolayan bir sağlık uygulamasıdır.
  • Jelly Band

    Jelly Band oyunuyla küçük sevimli canavarlarla kendi orkestranızı kurun ve konser vermeye hemen başlayın.
  • Care Bears Music Band

    Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), çocukların oynayabileceği ücretsiz Android oyunu.
  • Walk Band: Piano ,Guitar, Drum

    Walk Band, Android mobil cihazlar için geliştirilmiş müzik besteleme ve enstrüman simülatörü uygulamasıdır.
  • Cha-Ching Band Manager

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir müzik oyunudur.
  • Band Stars

    Kendi müzik stüdyomuzu kurduğumuz bu oyunda amacımız grup üyelerini iyi şekilde yöneterek şöhret basamaklarını tırmanmak.
  • BanG Dream Girls Band Party

    Müzik konusundaki yeteneklerimizi sergileyeceğiz.