baretorrent

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,312 TOPLAM İNDİRME
14.52 MB DOSYA BOYUTU

baretorrent, torrent dosyalarını bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz kullanışlı ve güvenilir bir yazılımdır.

baretorrent, kullanıcıların torrent dosyalarını hızlı ve kolay bir şekilde bilgisayarlarına indirebilmeleri için tasarlanmış güvenilir ve kullanışlı bir yardımcı programdır.

Oldukça sade ve kullanışlı bir kullanıcı arayüzüne sahip olan baretorrent üzerinde kafa karıştıracak gereksiz işlemler veya butonlar yer almamaktadır. Bu sayede kullanıcılar programı kullanırken herhangi bir şekilde zorluk çekmez ve program her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatça kullanılabilir.

Program aracılığıyla torrent indirmekse oldukça basit. Tek yapmanız gereken programın kurulumunu yaptıktan sonra çalıştırmak ve ardından .torrent uzantılı dosyalarınızı baretorrent yardımıyla çalıştırmak.

Ayrıca yazılım içerisinde torrent dosyalarının indirme işlemi tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı otomatik olarak kapatmanıza olanak tanıyan bir seçenekte bulunmaktadır ve Python ile yazılmış eklentiler için destek sunmaktadır.

Sonuç olarak torrent dosyalarını hızlı bir şekilde bilgisayarınıza indirmek için bir programa ihtiyaç duyuyorsanız alternatif olarak baretorrent'i de denemenizi öneririm.

Not: Ayrıca popüler torrent indirme programı uTorrent'i de deneyebilirsiniz.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Air Explorer

    Air Explorer, farklı bulut depolama servislerini tek bir merkezden yönetmenizi sağlayan, bu servisler arasında dosya transferi yapabileceğiniz ve dosya paylaşımı imkanı sunan ücretsiz ve yararlı bir program.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • GigaTribe

    GigaTribe ile kendinize özel sadece tanıdığınız ve bildiğiniz kişilerle, arkadaşlarınızla müzik, video, fotoğraf ve doküman paylaşımı yapabileceğiniz dosya paylaşım ağınızı oluşturabilir, en yeni şarkılara ait mp3'leri anında b
  • iMesh

    Popüler dosya paylaşım programlarından biri olan ücretsiz ve Türkçe iMesh ile sınırsız ve hızlı dosya indirme olanağına sahip olacaksınız.
  • FolderShare 2.5.8

    FolderShare, P2P dosya paylaşım uygulamasıdır. Kazaa, eMule, Ares gibi dosya paylaşım uygulamarıyla ...
  • BitSpirit

    BitSpirit, Bittorrent potokolü üzerinden dosya alış verişine olanak sağlayan alternatif bir dosya paylaşım programıdır.
  • SynaMan

    SynaMan programını kullanarak en hızlı şekilde ağ üzerindeki bilgisayara dosya gönderebilir ya da onlardan dosya indirebilirsiniz.