BarracudaDrive

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
260 TOPLAM İNDİRME
4.11 MB DOSYA BOYUTU

BarracudaDrive ile depoladığınız dosyalara herhangi bir yerden erişebilirsiniz

BarracudaDrive kullanıcılara kendilerine ait bulut tabanlı bir sunucu kurma ve bu sunucuda barındırdıkları dosyalara diledikleri yerden erişme imkanı sunan ve ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir yerel bulut sunucu yazılımıdır.

BarracudaDrive sayesinde evinizde veya iş yerinizde kullandığınız bilgisayarınızı pratik bir şekilde dosya paylaşımı yapabileceğiniz bir sunucuya dönüştürebilmektesiniz. Sizin tarafınızdan hizmet veren bu sunucu sayesinde depoladığınız dosyalara internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayardan veya akıllı telefondan erişebilmeniz mümkündür.

BarracudaDrive ile dosyalarınızı paylaşıma açmak ve sunucunuzu kurmak için tek yapmanız gereken internet tarayıcısı üzerinden erişilebilen servis arayüzünde size ait bir hesap oluşturmaktır. Hizmet ile belli dosyaları paylaşıma açabileceğiniz gibi klasörleri de paylaşıma açabiliyorsunuz.

BarracudaDrive size depoladığınız dosyaları düzenlemek için de kullanışlı seçenekler sunuyor. Depolanan dosyaların üzerine sağ tuşla tıklayarak onları kilitleyebilir veya kilidini açabilir veya tamamen silebilirsiniz.

BarracudaDrive ile depoladığınız dosyaların bağlantılarını arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz. BarracudaDrive genel olarak bakıldığında dosyalarınıza erişmeniz ve dosya paylaşımı yapmanız için size oldukça pratik bir çözüm sunan başarılı bir yazılımdır.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Air Explorer

    Air Explorer, farklı bulut depolama servislerini tek bir merkezden yönetmenizi sağlayan, bu servisler arasında dosya transferi yapabileceğiniz ve dosya paylaşımı imkanı sunan ücretsiz ve yararlı bir program.
  • Quip

    Quip, belge paylaşımı ve düzenleme işleriniz için hem bilgisayar hem de mobil cihazlarınız üzerinde eş zamanlı olarak kullanabileceğiniz yararlı bir program.
  • GigaTribe

    GigaTribe ile kendinize özel sadece tanıdığınız ve bildiğiniz kişilerle, arkadaşlarınızla müzik, video, fotoğraf ve doküman paylaşımı yapabileceğiniz dosya paylaşım ağınızı oluşturabilir, en yeni şarkılara ait mp3'leri anında b
  • BitSpirit

    BitSpirit, Bittorrent potokolü üzerinden dosya alış verişine olanak sağlayan alternatif bir dosya paylaşım programıdır.
  • FolderShare 2.5.8

    FolderShare, P2P dosya paylaşım uygulamasıdır. Kazaa, eMule, Ares gibi dosya paylaşım uygulamarıyla ...
  • iMesh

    Popüler dosya paylaşım programlarından biri olan ücretsiz ve Türkçe iMesh ile sınırsız ve hızlı dosya indirme olanağına sahip olacaksınız.
  • SynaMan

    SynaMan programını kullanarak en hızlı şekilde ağ üzerindeki bilgisayara dosya gönderebilir ya da onlardan dosya indirebilirsiniz.