Basketball Dudes Shots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
106 TOPLAM İNDİRME

Basketball Dudes Shots eğlenceli bir basketbol oyunudur

Basketball Dudes Shots mobil cihazlarınızda boş zamanlarınızı daha eğlenceli bir şekilde geçirmenize yardımcı olan bir basketbol oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Basketball Dudes Shots'da oyuncular sahaya inerek 3 sayı atma yarışmalarına katılıyorlar ve basketbol yeteneklerini sergiliyorlar. Oyundaki temel amacımız katıldığımız 3 sayı atma yarışmasında zamana karşı yarışmak ve belirlenen süre içerisinde en çok topu filelerden geçirerek birinci olmak.

Basketball Dudes Shots'ı tek başımıza oynayabileceğimiz gibi oyunu internet üzerinden diğer arkadaşlarımıza karşı da oynayabilmekteyiz. Oyunun bu yanı Basketball Dudes Shots'ı çok daha eğlenceli bir hale getiriyor ve rekabet öğesini oyuna ekleyerek oyundan aldığımız keyfi artırıyor.

Basketball Dudes Shots'da 12 farklı basketbol oyuncusundan birini seçebilmekteyiz. Eğer eğlenceli bir şut atma oyunu oynamak isterseniz Basketball Dudes Shots'ı deneyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Basketball Dudes Shots

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME

Basketball Dudes Shots heyecan dolu bir basketbol oyunudur

Basketball Dudes Shots size bolca eğlence ve heyecan sunacak başarılı bir mobil basketol oyunudur.

iOS işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretisz olarak inidirp oynayabileceğiniz şut atma türünde bir basketbol oyunu olan Basketball Dudes Shots'da 3 sayı atma yarışmalarına katılarak yeteneklerimizi dünyaya karşı sergileme fırsatı buluyoruz. Oyunda bize 12 farklı kahramandan birini seçme imkanı sunuluyor ve kahramanımızı seçerek sahaya iniyoruz. Katıldığımız 3 sayı yarışmalarında ise temel amacımız bize verilen süre içerisinde en çok sayıyı potaya göndermek.

Basketball Dudes Shots görsel olarak tatmin edici bir oyun. Akıcı bir şekilde çalışan oyunda heyecan dolu bir oynanış da mevcut. İsterseniz oyunu tek başınıza oynayabiliyorsunuz veya internet üzerinden diğer oyuncularla yeteneklerinizi karşılaştırabiliyorsunuz. Oyunun çok oyunculu modu sayesinde oyun çok daha eğlenceli bir hal alıyor.

Basketball Dudes Shots sadece basit bir şut atma oyunu olarak görünse de bu türün en başarılı örneklerinden biri.

 

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Crazy Basketball

    Crazy Basketball ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil basketbol oyunudur
  • Doodle Basketball

    Doodle Basketball, basketbol severlerin keyifle ve ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android basketbol oyunu.
  • Jam City Basketball

    Jam City Basketball yüksek eğlence sunan bir mobil basketbol oyunudur
  • Ketchapp Basketball

    Ketchapp Basketball, Messenger'da oynanan basketbol oyununun zorlaştırılmış sürümü.
  • Tip-Off Basketball

    Tip-Off Basketball yeteneklerinizi yarıştırabileceğiniz eğlenceli bir basket oyunudur