Basketball Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
459 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Kings, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde eğlenceli ve heyecanlı bir şekilde basketbol oynamanızı sağlayan ücretsiz bir uygulamadır.

Basketball Kings, Android platformu üzerinde bulunan en bağımlılık yapan basketbol oyunlarından bir tanesidir. Basketbol severlerin oldukça hoşuna gidecek olan oyunda 6 farklı oyun modu bulunmaktadır. Ayrıca oyun içerisindeki görevleri yaparak kupalar kazanabilir ve kilitleri açabilirsiniz.

Oyuna başlamadan önce 5 farklı karakter içerisinden bir tanesi seçmeli ve daha sonra 20 farklı basketbol topu ve 30 farklı forma içinden beğendiğinizi seçmelisiniz. Hatta bu özellikler dışında basketbol oynamak istediğiniz sahayı da siz belirleyebiliyorsunuz.

Arkadaşlarınızla birlikte oynayarak onlara ne kadar yetenekli olduğunuzu gösterebileceğiniz Basketball Kings üzerinde multiplayer odalarına girerek dünya üzerindeki diğer oyuncular ile karşılaşabilirsiniz.

Özellikler:

  • Etkileyici ve 3 boyurlu grafikler
  • Oynaması kolay fakat ustalaşması zor
  • Özel tasarlanan basketbol sahaları
  • Ödüller ile dolu multiplayer odaları

Android telefon ve tabletleriniz üzerinde oynayabileceğiniz bir basketbol oyunu arıyorsanız, Basketball Kings oyununu ücretsiz olarak indirerek kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

Basketball Kings

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
122 TOPLAM İNDİRME
33.2 MB DOSYA BOYUTU

Basketball Kings, ister tek başınıza isterseniz de gerçek kişilere karşı oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur.

Basketball Kings, hem iPhone hem de iPad'lerle uyumlu kısa sürede bağımlısı olacağınız bir basketbol oyunudur. Harika 3 boyutlu grafikler sunan oyunu arkadaşlarınız arasında oynayabilir veya çevrimiçi düzenlenen oyunlara katılarak binlerce kişiye en iyi basketbol oyuncusu olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Basketbol heyecanını mobil platforma taşıyan Basketball Kings, 6 farklı oyun modunu içerisinde barındıran uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz bir mobil oyun. Kilidini açacağınız çok sayıda başarı ve kupanın bulunduğu oyunda 5 farklı karakter, 20'den fazla top, 30'dan fazla forma seçebiliyorsunuz. Kontroller ise son derece basit. Kusursuz bir atış için ekranın sol tarafındaki renkli bara dikkat etmeniz yeterli oluyor. Farklı yerlerden atışlar attığınız oyunda bazen topu direk sokmanız gerekirken, bazen panyaya çarptırarak atmanız gerekiyor. Tek düze atışın olmaması oyunu öne çıkaran özelliklerden. Türkçe olarak oynayabildiğiniz oyunu istediğiniz zorluk seviyesinde oynayabiliyorsunuz.

Oyunu öğrenmenizi sağlayan eğitim bölümü de içeren Basketball Kings, hem tekli hem de çoklu oyuncu desteği sunuyor. Farklı oyun modları ise oyundan kısa sürede sıkılmanızı engelliyor.

Basketball Kings, iPhone ve iPad'inizde hiçbir ücret ödemeden oynayabileceğiniz oldukça zevkli bir basketbol oyunu.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Basketball Games 2017

    Basketball Games 2017, özenle tasarlanmış grafikleri ve muhteşem ses efektleriyle birlikte doyasıya eğleneceğiniz bir spor oyunudur.
  • Basketball Shots 3D

    Basketball Shots 3D, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunudur.
  • Astonishing Basketball Manager APK

    Astonishing Basketball Manager APK, kendi takımınızı kurup kıyasıya taktiksel mücadelelere atıldığınız bir basketbol menajerlik oyunudur.
  • Crazy Basketball

    Crazy Basketball ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil basketbol oyunudur
  • Doodle Basketball

    Doodle Basketball, basketbol severlerin keyifle ve ücretsiz olarak oynayabileceği eğlenceli bir Android basketbol oyunu.
  • Jam City Basketball

    Jam City Basketball yüksek eğlence sunan bir mobil basketbol oyunudur
  • Ketchapp Basketball

    Ketchapp Basketball, Messenger'da oynanan basketbol oyununun zorlaştırılmış sürümü.
  • Tip-Off Basketball

    Tip-Off Basketball yeteneklerinizi yarıştırabileceğiniz eğlenceli bir basket oyunudur