Bastion

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
284 TOPLAM İNDİRME

Bastion oyunculara renkli bir dünya sunan eğlenceli bir rol yapma oyunudur

Bastion inceleme notları oldukça iyi olan ve övgüler toplayan aksiyon RPG türünde bir rol yapma oyunudur.

Kendine has renkli bir fantastik dünyaya sahip olan bir RPG oyunu olan Bastion'da herşey Caelondia adlı şehrin Calamity adlı bir felaket sonucu parçalanmasıyla başlıyor. Calamity sonrası Caelondia'dan kopan parçalar boşlukta kendi hallerinde süzülmeye başlamıştır ve üzerindeki yaşayan insanlar kül olarak bu parçaların ekosistemleri tamamen değişmiştir. Biz Calamity sonrası Kid adlı kahramanımızı kontrol ederek gizemli parçaları toplayarak Bastion adlı yapıyı oluşturmaya ve düzeni tekrar sağlamaya çalışıyoruz.

Bastion izometrik bakış açısından oynanan bir rol yapma oyunu. Hack and Slash dinamiklerine yer veren oyunun fantastik dünyası oldukça renkli. El çizimi sanat eserleri olan oyun dünyası keşfedilmeyi bekleyen birçok farklı yapıyı bize sunuyor. Bastion'da oyunda bize eşlik eden bir de spiker bulunmakta. Bu spiker bize ne yapmamız gerektiğini ve görevlerimizi anlatmakta.

Kahramanımız Kid iki farklı silah kullanabiliyor ve özel yetenekleriyle zor anlarda avantaj sağlayabiliyor. Derin bir hikaye, eğlenceli bir oynanış ve renkli grafikleri birleştiren Bastion'u oynamak için gerekli olan minimum sistem gereksinimleri şunlar:

  • Windows XP ve üzeri
  • 1.7 GHZ çift çekirdekli işlemci
  • 2 GB
  • 1 GB boş depolama alanı
  • 512 MB video belleğe ve Shader Model 2.0 desteğine sahip DirectX 9.0c uyumlu ekran kartı
  • DirectX 9.0c
  • DirectX 9.0c uyumlu ses kartı

Bastion demosunu indirebilmek için bu yazımızdaki talimatları takip edebilirsiniz:

Steam Hesabı Açma ve Oyun İndirme

Can Erdil Şentürk

Bastion

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
86 TOPLAM İNDİRME
561 MB DOSYA BOYUTU

Bastion, hack and slash tadında oyunları sevenlerin tercih edebileceği kaliteli ve eğlenceli bir iOS RPG oyunu.

Bastion, her zaman kaliteli ve eğlenceli oyunlar ile ön plana çıkan Warner Bros'un geliştirmiş olduğu aksiyon ve macera dolu bir RPG oyunu.

Aksiyon RPG kategorisi altında yer alan Bastion, iOS için tamamen baştan yenilenerek adeta tekrar doğdu. iPad 2 ile birlikte iPhone 4S ve üzeri iOS cihazlarda açabileceğiniz oyunun çok faxla detayı olduğu için boyutu da oldukça büyük. Bu nedenle indirirken Wi-Fi bağlantısı kullanmanız yararınıza olacaktır.

Başladıkan sonra soluksuz ilerleyeceğiniz bu macerada karşınıza çıkan düşmanları birer birer yok ederken, bir çok silah çeşidini de kullanmayı öğreneceksiniz.

Bir çok ödüle layık görülen oyundaki en öne çıkan özellik ise tamamen el yapımı olan sanatsal grafikler. Oyuncuları etkileyen grafik kalitesi ve oyun detaylarına rağmen yaklaşık 13 TL civarında uygun bir fiyata satılan Bastion'u iPhone ve iPad'lerinize indirip oynayabiliyorsunuz. Oynamaktan daha çok bağımlısı olacaksınız desem daha yerinde olur.

Farklı zorluk seviyeleri sunan oyun böylece tüm oyunculara hitap ediyor. Zoru seven oyuncular zor modda oynayabiliyorken, eğlenme amacıyla oynamak isteyenler kolay modda oyunu daha rahat oynayabilirler.

Bir çok yeni şey keşdedeceğiniz oyunda sahip olduğunuz farklı silahları geliştirerek düşmanlarınıza karşı daha da güçlenebiliyorsunuz. Eğer kendinizi bu maceraya çıkmaya hazır hissediyorsanız, oyunu satın alarak hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UNDAWN

    UNDAWN, size farklı bir MMO deneyimi sunar. PvP ve PvE mücadelelerinde hayatta kalmak için UNDAWN’ı indirin ve maceraya atılın.
  • The Thaumaturge

    Çarlık Rusya'nın son dönemlerini anlatan The Thaumaturge, mükemmel hikaye anlatımını göz alıcı grafiklerle birleştiren bir macera-RPG oyunudur.
  • GRIME

    GRIME, değişen silahlarla yaratıkları yok ettiğiniz aksiyon rpg oyunu.
  • OCTOPATH TRAVELER 2

    3 milyondan fazla satan ilk yapımdan sonra devam oyunu için kolları sıvayan geliştirici ekip OCTOPATH TRAVELER 2’yi nihayet karşımıza çıkardı.
  • Dark Envoy

    Taktiksel gerçek zamanlı savaşlar ve çevrimiçi işbirliği içeren  Dark Envoy, oyunculara etkileyici bir RPG deneyimi sunuyor.
  • Dead In Bermuda

    Dead In Bermuda kaliteli bir macera - RPG oyunudur
  • Trine 5 A Clockwork Conspiracy

    Trine serisi devam ediyor. Trine 5 A Clockwork Conspiracy’yi hemen indirin ve dilerseniz arkadaşlarınızla isterseniz de tek başınıza bu hoş oyunu oynayın.
  • SCARLET NEXUS

    Bandai Namco'nun aksiyon rpg oyunu SCARLET NEXUS, Steam'de!