Batak İhaleli

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.4/5 ZİYARETÇİ
2,452,053 TOPLAM İNDİRME
2.26 MB DOSYA BOYUTU

Batak İhaleli, batak oyununu PC'de oynamak isteyenler içindir. İhaleli batak oyunu bataktan daha eğlencelidir.

İhaleli batak oynamayı sevenler için hazırlanan bu oyun sayesinde dilediğiniz kadar batak oynayarak antreman yapabilir ve kendi batak yeteneklerinizi ve tatkitklerinizi deneyebilirsiniz. Batak İhaleli'nin normal batakdan farkı ise her el öncesinde eli kim alacak diye ihaleye girmek ve en yüksek söyleyenin eli alması. Daha sonrasında elki alan oyuncu kozu da belirliyor.

Batak İhaleli İndir

Normal batak oyunuyla yapı olarak aynı olmasına rağmen ufak farklılıklar gösteran ihalelik batak oyununu daha önce oynamadıysanız şanslısınız çünkü bu oyunu hemen ücretsiz olarak indirip öğrenebilirsiniz. Eğer hiç batak bilmiyorsanız da hem oyunu indirip hem de bir kaç arkadaşınızdan yardım alırsanız öğrenme süreciniz daha hızlı ilerler.

Son versiyonu ile birlikte eski sürümdeki hataları giderilen oyunun özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • Gelişmiş ayarlar menüsü.
  • Yeni kart desenleri eklendi.
  • Oynanabilecek el sayısının belirlenebilmesi.
  • İsteğe bağlı olarak koz çekilmeden koz atılmaması yada atılabilmesi.

İhaleli Batak Nasıl Oynanır?

İhaleyi aldığınız ellerde söylediğiniz sayı kadar el alamazsanız malesef batıyorsunuz. Sizin ihaleyi aldığınız ellerde diğer oyuncuların ise sadece 1 el alması onları batmaktan kurtarıyor. Eğer çizme diye tabir edilen King yapmak istiyorsanız 10 demeniz gerekiyor. Tabi bunun için elinizin çok kuvvetli olması gerekiyor. Standart olarak 11 el üzerinden oynana oyunda el sayısını kendi ayırabileceğiniz vakite göre azaltabilir yada arttırabilirsiniz.

İhaleli batak oyununu bilgisayarınıza taşıyan Batah İhaleli'nin 4. versiyonunu hemen ücretsiz olarak sitemizden indirin ve oynamaya başlayın.

Barış YANIK

Batak İhaleli

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1.7/5 ZİYARETÇİ
11,106 TOPLAM İNDİRME
5.7 MB DOSYA BOYUTU

Batak İhaleli, Android telefon ve tabletleriniz üzerinde offline olarak ihaleli batak oynamanızı sağlayan ücretsiz bir Android kart oyunu.

Batak İhaleli, özellikle öğrencilik yıllarında öğrenilen ve en sevdiğimiz kart oyunlarından bir tanesi olan Batak oyununu oynamak isteyenlerin tercih edebileceği ücretsiz Android uygulaması.

Normal şartlarda bu tür oyunlar internet üzerinden canlı olarak diğer oyunculara karşı oynanır fakat bu oyunda offline olarak yani internet bağlantısına ihtiyaç duymadan, sisteme karşı ihaleli batak oynayabiliyorsunuz. Oyunun adı ihaleli batak ama oyun içerisinde düz batak oynama imkanınız da bulunuyor.

Oyunda varolan yapay zeka oldukça gelişmiş ve güçlü olduğundan, zaman zaman çok zor dakikalar yaşayabiliyor hatta bazen batabiliyorsunuz. Modern çizgiler ile tasarlanan grafikleri ve sade oynanışı ile ön plana çıkmayı başaran Batak İhaleli oyunu Android mobil cihaz sahiplerine tamamen ücretsiz olarak sunuluyor.

Evde, iş yerinde, otobüste, uçakta ya da herhangi bir yerde canınız sıkıldığında eğlenceli vakit geçirmenizi sağlayan Batak İhaleli oyununu indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Eğer İhaleli Batak kurallarını bilmiyorsanız bir tanıdığınızdan ya da yine internetten gerekli bilgileri öğrenerek oyunu hızlıca öğrenmeniz mümkün. Zaten genel anlamda çok fazla kuralı olmayan oyunda, mantığı kaptıktan sonra başarı da arkasından geliyor.

Barış YANIK

Batak İhaleli

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5,382 TOPLAM İNDİRME

Batak İhaleli, Facebook üzerinde diğer oyuncular ile birlikte ihaleli batak oynayarak çanaktaki parayı kazanmaya çalışacağınız eğlenceli bir oyun.

Batak İhaleli, farklı odalarda binlerce farklı oyuncu ile ihaleli batak oynama imkanı bulabileceğiniz Mynet batak oyunu. Çanak Batak olarak da adlandırılan oyunda her şey bildiğiniz ihaleli batak gibi fakat ek olarak, daha fazla kazanmanızı sağlayacak bir de çanak bulunuyor. Oynadığınız masalardaki çanak sürekli birikerek kırıldığındaki ödülü kazanmak için kendinizden bile geçebiliyorsunuz.

Oyunu test etme sürecinde malesef çanağı kıramadım. Çok da içimde kaldı fakat bir kaç oyun aldım tabiki. Oynamak istediğiniz bahis miktarını belirleyerek odayı seçtikten sonra hemen batak oynamaya başlayabiliyorsunuz. Ayrıca hemen oyna tuşu ile kolayca yeni bir oyuna da giriş yapma imkanı sunuluyor. Sahip olduğunuz Mynet liranıza göre odalara oturmanız sizin için yararlı olacaktır. Fakat tecrübeli bir batak oyuncusuyum ve şansıma güveniyorum diyorsanız, sahip olduğunuz tutarın üst limitlerindeki masalara oturarak kısa sürede çok daha fazla para kazanabilirsiniz.

Oyunda ilk olarak sırayla oyunculara ihale sayısı sorularak kaç alacakları belirleniyor. İhale belirlendikten sonra ihaleyi kazanan oyuncu kozun ne olduğunu söyleyerek ilk ele başlıyor. Eğer ihaleci söylediği sayıda el alamazsa batıyor. Diğer oyuncularda hiç el almamaları durumunda batıyorlar.

Bir çok kişinin bildiği en popüler kart oyunlarından bir tanesi olan Batak oyununu, Facebook üzerinde oynamak istiyorsanız, İhaleli Batak oyununa bir şans vererek mutlaka oynamanızı tavsiye ederim. Çanak ile birlikte çok daha heyecanlı hale getirilen oyunu oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batak

    Popüler kart oyunlarından batağı bilgisayarınızda oynamak ister misiniz? İhaleli batak oyunu ücretsiz indirilebilir.
  • Volfied

    Yılların eskitemediği efsane oyun Volfied
  • FIFA 22

    Yenilikçi HyperMotion oynanış teknolojisi ile FIFA 22 PC Steam'de!
  • Firefighting Simulator

    Fire fighting simulator PC için itfaiye simülatörü. Türkçe İtfaiye simülasyon oyunu Firefighting Simulator Steam'de.
  • Asphalt Xtreme

    Asphalt Xtreme, Windows PC ve telefonunuza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz arazi yarışı oyunu.
  • Age of Empires 4

    En iyi PC strateji oyunu serisi Age of Empires 4. oyunu ile karşımızda! Age of Empires IV, Steam'de!
  • Bloodborne

    Bloodborne PSX ile aksiyon rpg türünde popüler PlayStation oyunu Bloodborne PC'ye geldi! Bloodborne PSX Demake, Windows PC'lere ücretsiz indirilebiliyor.
  • GTA Trilogy The Definitive Edition

    Sevilen GTA oyunları bir arada! GTA 3, GTA Vice City, GTA San Andreas. Grand Theft Auto (GTA) Trilogy The Definitive Edition PC'de!