Batman: Arkham Origins

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
4,063 TOPLAM İNDİRME

Batman Arkham Origins, iOS'tan sonra şimdi de Android için geliyor.

Warner Bros.'un mobil için geliştirdiği Batman Arkham Origins, geçen sene bizlerle iOS üzerinden buluşmuştu. Şimdi ise uzun süren bekleyiş sonlandı ve diğer platformlarda tattığımız o harika oyun Batman Arkham Origins, Android için geldi. 

Birbirine bağlanabilen kombolarla birlikte mobil oyun severlerin 1 sene önce gönlünden taht kuran iOS oyunu Batman Arkham Origins Android için de artık indirilebilir durumda. Oyunu ekranımızda çıkan dokunmatik gamepad tuşlarıyla kombo yaptığımız, 1-on-1 savaşa girdiğimiz kazandığımız her dövüş için ödül aldığımız Batman Arkham Origins, özellikle grafikleri ve karakter detaylarıyla ilgi çekiyor. 

Batman Arkham Origins temel olarak Injustice: Gods Among Us dinamiklerine sahip. Daha önce Injustice: Gods Among Us oynadıysanız Arkham Origins'i oynarken yabancılık çekmeyeceksiniz.

F2P olan oyunu denemek için sadece bir tık uzaklıktasınız. Batman, Gotham'ı kurtarmak için yardımınızı bekliyor.

Batuhan Kavruk

Batman: Arkham Origins

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,803 TOPLAM İNDİRME

Batman Arkham Origins, Arkham serisinin üçüncü oyunudur.

Batman Arkham serisinin yeni oyunu Batman: Arkham Origins, iOS platformu için indirilmeye sunuldu. Ücretsiz sunulan oyun mobil cihazınızda 517 mb yer kaplıyor.

Gotham’ın Kara Şovalyesi olarak Batman Arkham Origins’de acımasız katil ve çetelerle yüz yüze gelin. NetherRealm Stüdyoları tarafından free-to-play olarak sunulan oyunda Gotham Şehri’nin en tehlikeli bölgelerinde mücadele ediyorsunuz. Oyunun kontrolleri oldukça basit. Batman’in beceri, duruş ve silahlarından yaralanabilmek için iki parmağınızını kullanın. Her biri farklı sağlık, hasar ve hız yapılandırması sunan 15 adet alternatif Bat kostümünü açarak düşmanlarınızı daha kolay alt edebilirsiniz. Çeşitli oynama şekillerinin yer aldığı oyunda 250’den fazla yükseltme bulunuyor. Facebook arkadaşlarınızı oyuna davet ederek para yerine kullanabileceğiniz özel öğeler kazanabiliyorsunuz. Oyun içi satın almalar ve kazandığınız puanlarla karakterlerinize yeni özellikler kazandırabiliyorsunuz.

Unreal Engine grafik motoru ile geliştirilen yeni Batman oyununu kesinlikle oynamalısınız.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Batman: Arkham Underworld

    Batman: Arkham Underworld mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Batman oyunudur
  • Batman & The Flash: Hero Run

    Batman'in başrolünde yer aldığı bu sonsuz koşu oyununda DC evreninin karakterleriyle gece yarısında asfaltı ütülerken hayatta kalmanız gerekiyor.
  • Vampires Fall Origins APK

    Vampires Fall Origins APK, sıra tabanlı taktiksel aksiyon rpg oyunu. Vampirler, cadılar ve başka tehlikelerle dolu ormanlara, köylere girmeye hazırlanın!
  • Slender Man Origins 2

    Slender Man Origins 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir korku oyunudur
  • CKZ ORIGINS

    CKZ ORIGINS yüksek kaliteye sahip bir korku oyunudur.
  • Slender Man Origins 3

    Slender Man Origins 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Slender Man oyunudur
  • Batman: The Dark Knight Rises

    Batman: The Dark Knight Rises Türkçe adı ile Batman: Kara Şövalye Yükseliyor filmi adına mobil oyunu piyasaya sürüldü.
  • LEGO Batman: Beyond Gotham

    LEGO Batman: Beyond Gotham süper kahramanların baş rolde olduğu bir macera oyunudur