Bears vs. Art

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
121 TOPLAM İNDİRME

Bears vs. Art mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Bears vs. Art, Fruit Ninja ve Jetpack Joyride gibi popüler mobil oyunlarıyla tanıtığımız oyun geliştiricisi HalfBrick Studios'un yeni bulmaca oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Bears vs. Art'da Rory adlı ayı dostumuzun hikayesi konu alınıyor. Açgözlülükleri ve para hırsları nedeniyle doğayı katleden zenginlerin son hedefi içerisinde Rory'nin de yaşadığı ormanlar olmuştur. Zenginler yaptıkları son resimleri sergilemek ve gösteriş yapmak için ormandaki ağaçları kesmiş ve Rory'i evsiz bırakmıştır. Rory'nin de elinde artık intikam almaktan başka seçenek kalmamıştır. Biz de Rory'e bu intikam macerasında eşlik ediyoruz.

Bears vs. Art'da temel olarak resim galerini ziyaret ediyoruz ve bölümdeki bulmacaları çözerek galerideki bütün resimleri yok etmeye ve parçalamaya çalışıyoruz. Bu iş için dikkatli bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor; çünkü galeriler tuzaklarla donatılmış halde. Ayrıca çeşitli sürprizler de galeriler içerisinde bizi bekliyor.

Bears vs. Art hoş grafiklerle süslenmiş olan ve yediden yetmişe her oyuncuya hitap eden bir bulmaca oyunu. Oyunu oynadıkça Rory'i geliştirebiliyor ve ona farklı kostümler giydirebiliyoruz. 150'den fazla bölüme yer veren Bears vs. Art'a düzenli aralıklarla yeni bölümler eklenmekte.

Can Erdil Şentürk

Bears vs. Art

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Bears vs. Art ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur

Bears vs. Art eğer boş zamanlarınızı eğlenceli bir şekilde değerlendirmek istiyorsanız hoşunuza gidebilecek bir mobil bulmaca oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunu olan Bears vs. Art, Fruit Ninja ve Jetpack Joyride gibi yoğun ilgi gören mobil oyunların tasarımcısı Halfbrick Studios'un geliştirdiği yeni bir mobil oyun. Bears vs. Art'da Rory adlı ayı baş kahraman olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun hikayesi açgözlü ve gözünü para hırsı bürümüş zenginlerin Rory'nin yaşadığı ormanı yok etmesiyle başlıyor. Yaptıkları resimleri sergilemek isteyen zenginler bu iş için ağaçları kesiyorlar ve orman içerisine resim galerileri kuruyorlar. Evsiz kalan Rory ise intikam almaya karar veriyor ve maceramız burada başlıyor.

Bears vs. Art'da temel amacımız zenginlerin kurduğu resim galerini ziyaret etmek ve etraftaki bütün resimleri parçalayıp atmak. Fakat resimler çeşitli tuzaklarla korunuyor. Bu tuzakları aşabilmek için dikkatli bir şekilde hareket etmemiz gerekiyor. Galerilerde farklı sürprizlerle de karşılaşabiliyoruz.

Oyun içerisinde 150'nin üzerinde bölüm yer almakta. Güncellemeler yolula bubölümlere yenileri de eklenmekte. Her yaştan oyuncuya hitap eden bir oyun olan Bears vs. Art güzel 2 boyutlu grafiklerle süslenmiş.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • We Bare Bears: Match3 Repairs

    Kafadar Ayılarla görevlere katılın.
  • Candy Bears 2018

    Telefonumuzda şeker patlatacağız.
  • Art Puzzle APK

    Oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Art Puzzle APK birbirinden zorlu bulmacalara ev sahipliği yapıyor.
  • Battle Bears Ultimate

    Battle Bears Ultimate ücretsiz olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil FPS oyunudur
  • Battle Bears Fortress

    Battle Bears Fortress, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve savunma türünde bir oyundur.
  • Care Bears Music Band

    Care Bears Music Band (Sevimli Ayıcıklar Müzik Grubu), çocukların oynayabileceği ücretsiz Android oyunu.
  • Care Bears Rainbow Playtime

    Care Bears Rainbow Playtime ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir ayıcık bakma oyunudur.
  • Pixel Art APK

    Pixel Art APK Android boyama oyunlarından. Binlerce ücretsiz resim içeren sayı boyama oyunu, stres atmak ve rahatlamak için birebir.