Beep Codes Viewer

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
659 TOPLAM İNDİRME
0.37 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızın açılışında ortaya çıkan bip seslerinin hangi sorunlara işaret ettiğini bu program ile anlayabilirsiniz.

Beep Codes Viewer programı bilgisayarınızın açılışı sırasında çıkan bipleme seslerinin hangi hatalara işaret ettiğini sizlere bildirebilen bir program ve sisteminde fazladan sesler çıktığını düşünenlerin denemesi gerekenlerden bir tanesi. Zira doğru şekilde çalışmayan bir donanımınız varsa, bu durum BIOS testi sırasında karşınıza biplemeler olarak çıkacaktır ve sorunun kaynağını analiz etmeniz için size yardımcı olacaktır.

Standart bir bilgisayar açılışında sadece tek yahut iki bipleme sesi olması gerekmektedir. Sorun oluştuğunda ise ya hiç bipleme sesi duyulmamakta, yahut normalin dışında sesler ortaya çıkmaktadır. Programın içerisindeki veritabanı sayesinde bipleme seslerinin yapısına göre hangi hatanın varolduğunu kolayca analiz edebiliyorsunuz.

Arayüz olarak İngilizce olsa da kolay bir kullanımı olan program ücretsiz olarak dağıtılıyor ve güvenle kullanabilirsiniz.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • USB Device Tree Viewer

    Bilgisayarınıza USB portlarından bağlı olan cihazları kolayca görmek ve yönetebilmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir program.
  • Docs PDF/PowerPoint Viewer

    Docs PDF/PowerPoint Viewer, Google Chrome tarayıcısı üzerinde PDF, PowerPoint ve desteklenen diğer formattaki dökümanları görüntüleyebileceğiniz etkili bir eklentidir.
  • AmsterdamSoft Beep

    Bu resim editörünün en büyük özelliği resimlerinizin boyutlarını ve dosya formatını değiştirmektir.
  • Country Codes 2.7.1

    Bu programla ülkelerin tüm bilgilerine ulaşabileceğiniz gibi, ulaştığınız bu bilgileri kopyalayarak saklayabilirsiniz.
  • Mustek DV 2000

    Mustek DV 2000 Kameranın Sürücüsü...
  • Datron DSC216 Dijital Kamera

    Datron Dijital Kamera DSC216 sürücüsüdür.
  • DriverIdentifier

    DriverIdentifier ile bilgisayarınızda eski olan sürücüleri listeleyerek güncelleme şansına sahipsiniz.
  • FExplorer

    Dosya Yöneticisi Programıdır.