Bejeweled Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Bejeweled Stars, Android platformu için geliştirilen bir bulmaca oyunudur.

Bejeweled Stars, Android telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir bulmaca oyunudur.

Klasik eşleştirme oyunlarının en başında gelen Bejeweled, çok uzun bir süredir oyun oynanabilen her platformda karşımıza çıkıyor. Daha önce üç farklı versiyonuyla telefonları ve tabletleri ziyaret eden yapım, bu sefer Electronic Arts'ın mobil oyun geliştiricilerinin elinden tekrar oyuncuların karşısına çıkacak. Oyundaki amacımız ise ezelden beri olduğu gibi yine eşleştirme tabanlı.

Çıkmış bütün Bejeweled oyunlarında olduğu gibi Bejeweled Stars'da da aynı mücevherleri eşleştirmeye çalışıyoruz. Ne kadar çok eşleştirme yaparsak da o kadar fazla puan alıyoruz. Tabi üst üste eşleştirmelerle birlikte aldığımız puanlar da artıyor. Ayrıca yine eski oyunlarda görebileceğimiz gibi ekstra güçler veren taşlar da oyunda yerini almış durumda. Klasik oynanışının makyajlı hali diyebileceğimiz Bejeweled Stars, hala tercih edilebilir bir yapım.

Ramazan Tugay Kahraman

Bejeweled Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
94.8 MB DOSYA BOYUTU

Bejeweled Stars, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir bulmaca oyunudur.

Bejeweled Stars, iPhone ve iPad üzerinden oynanabilen bir eşleştirme oyunudur.

Bejeweled, ezerlden beri oyun oynanabilen her platformda onlarca kez karşımıza çıkmış oyunlardan bir tanesi. İnternetsiz kaldığımız günlerde ikiletmeden her seferinde yardımımıza koşan Bejeweled, yenilenmiş haliyle bu sefer mobil platformda oynanabilir olacak. Daha önce mobil için çıkan oyunların aksine bu sefer Bejeweled Stars, Electronic Arts'ın mobil oyun stüdyoları tarafından geliştirilmiş durumda.

Daha önce çıkan Bejeweled oyunları gibi Bejeweled Stars da eşleştirme üzerine kurulu bir oyun. Yani oyun boyunca benzer nesneleri birbirlerinin yanına getirmeye çalışıyoruz. Bunun için ise tek seferde iki nesnenin yerini değiştirmek suretiyle hareketler yapıyoruz. Bunun sonucunda en az üç nesne yan yana geldiğinde o sırayı yok ediyor ve puan kazanıyor. Art arda yok etmeler gerçekleştirdiğimizde ise daha yüksek puan alma şansı yakalıyoruz. Yine diğer oyunlarda olduğu gibi ekstra güçler veren mücevherler de oyunda yerini almış.

Ramazan Tugay Kahraman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bejeweled Blitz

    Bejeweled Blitz, dünyanın en popüler bulmaca oyunlarından biri olan mücevher birleştirme oyununun mobil sürümü.
  • Hello Stars

    Eşsiz deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Jewels Galaxy

    Jewels Galaxy, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz Bejeweled Blitz benzeri etkileyici bir mücevher patlatma oyunudur.
  • Box Simulator for Brawl Stars APK

    Box Simulator for Brawl Stars APK, gerçek oyundan bağımsız olarak oyunculara Brawl Stars'daki tüm içeriklere erişme imkanı sağlıyor.
  • Brawl Stars APK

    Brawl Stars APK, en çok sevilen battle royale oyunlarından biridir. Brawl Stars ile çok oyunculu savaşlara hazır olun.
  • Soccer Stars APK

    Soccer Stars APK Android, Miniclip'in online (internetli) ve internetsiz oynanış sunan futbol oyunu. Soccer Stars oynaması ücretsizdir.
  • Squad Busters APK

    Brawl Stars, Clash Royale ve Hay Day gibi oyunlardaki karakterleri içerisinde barındıran Squad Busters APK, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Stars Path

    Stars Path'te zigzag bir yol üzerinde ilerlemeye çalışan karaktere yardım ediyoruz.