Belt.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
234 TOPLAM İNDİRME
0.35 MB DOSYA BOYUTU

Belt.io, Google Chrome tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir çevrimiçi bağlantı ve metin paylaşma eklentisidir.

Belt.io, kullanıcıların Google Chrome internet tarayıcıları üzerinde kullanabilecekleri ücretsiz bir çevrimiçi metin ve bağlantı adresi paylaşma eklentisidir.

Oldukça kullanışlı ve güvenilir bir eklenti olan Belt.iO sayesinde kullanıcılar internet üzerinde sörf yaparken beğendikleri bir sayfayı e-posta veya bağlantı adresi yazmaya gerek kalmadan sadece tek bir tıklamayla arkadaşlarıyla paylaşabilirler.

Ayrıca eklentinin sahip olduğu çapraz platforma desteği sayesinde kullanıcılar, tarayıcıları üzerinde beğendikleri metinleri veya internet sitelerini doğrudan mobil Android veya iOS mobil cihazları üzerine gönderebilirler.

Can Çevrim

Belt.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

Belt.io, Android cihazınız üzerinde yer alan metinleri ve bağlantı adreslerini kolayca bulut panoya kopyalayabileceğiniz bir uygulamadır.

Belt.io, Android cihazlarınız üzerinde ihtiyacınız olan metinleri veya bağlantı adreslerini depolamak için kullanabileceğiniz çevrimiçi bir bulut depolama uygulamasıdır.

Her ne kadar Windows pano özelliğine benzer bir yanı olsa da çok daha evrenseldir ve kullanıcılara çok daha fazla kontrol seçeneği sunmaktadır.

Çapraz platform ve senkronizasyon desteğine sahip olan uygulama yardımıyla Firefox veya Chrome tarayıcınız üzerinde ziyaret etmiş olduğunuz bir web sayfasını tek bir tıklamayla doğrudan Android veya iOS işletim sistemini kullanmakta olan akıllı telefon veya tabletiniz üzerine gönderebilirsiniz.

Uygulamanın güzel özelliklerinden bir tanesi de hoşunuza giden metinleri veya bağlantı adreslerini doğrudan arkadaşlarınızla da paylaşabilecek olmanızdır. Sadece tek bir tıklamayla beğendiğiniz web sayfalarını veya metin dökümanları arkadaşlarınızla paylaşırken e-posta adresi veya bağlantı adresi yazmanıza da gerek kalmayacak.

Paylaştığınız bağlantılar veya metinler doğrudan arkadaşınızın Belt.io'yu kullanmakta olduğu akıllı telefon, tablet veya web tarayıcısı üzerine gönderilecek.

Belt.io Özellikleri:

  • Çapraz platform desteği
  • Akıllı telefon veya tabletiniz üzerinden internet tarayıcınıza veri gönderme
  • Arkadaşlarınızla hızlı bağlantı veya metin paylaşma
  • Akıllı bildirimler
  • Otomatik bağlantı adresi tanıma
  • İçerikleri otomatik olarak panoya kopyalama
Can Çevrim

Belt.io

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Belt.io, iOS kullanıcıları tarafından kullanılabilecek olan oldukça kullanışlı ve pratik bir çevrimiçi pano uygulamasıdır.

Belt.io, iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad veya iPod Touch cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz ücretsiz bir çevrimiçi pano uygulamasıdır.

Mobil cihazınız üzerinde kullanmakta olduğunuz kopyala yapıştır yani pano mantığıyla çalışmakta olan uygulama çok daha evrensel ve çok daha gelişmiş özellikleri kullanıcılara sunmaktadır. Öyle ki akıllı telefonunuz veya tabletiniz yardımıyla internet üzerinde sörf yaparken veya bir metin okurken, beğenmiş olduğunuz tüm içerikleri çevrimiçi panonuza kaydedebilir ve istediğiniz zaman tekrar görüntüleyebilirsiniz.

Aynı zamanda çapraz platform desteğine sahip olan uygulama, kullanıcılara sunduğu senkronizasyon özelliği sayesinde de kullanıcıların mobil cihazları üzerinde beğendikleri bağlantıları veya metinleri doğrudan Chrome veya Firefox internet tarayıcıları üzerine göndermelerine izin verir. Aynı şekilde tarayıcınız üzerinde beğendiğiniz içerikleri de doğrudan Android veya iOS işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerine gönderebilirsiniz.

Arkadaşlarınızla içerik veya metin paylaşma işlemlerini de oldukça kolay ve zahmetsiz bir hale getiren uygulama, tek bir tıklamayla internet adreslerini veya metinleri arkadaşınızın Belt.io kullanıcı hesabına göndermenize olanak sağlar. Bu sayede e-posta ve bağlantı adresi yazma derdinden de kurtulacaksınız.

Belt.io Özellikleri:

  • Çapraz platform desteği
  • Akıllı telefon veya tabletiniz üzerinden internet tarayıcınıza veri gönderme
  • Arkadaşlarınızla hızlı bağlantı veya metin paylaşma
  • Akıllı bildirimler
  • Otomatik bağlantı adresi tanıma
  • İçerikleri otomatik olarak panoya kopyalama
Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ShutApp

    WhatsApp Web kullanırken çevrimiçi durumunuzu tek tıkla gizleyebilirsiniz.
  • Google Calendar

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz Google Calendar eklentisidir.
  • UpTo

    Google Chrome tarayıcınızda kullanabileceğiniz bir takvim eklentisidir.
  • Send Anywhere

    Send Anywhere, Google Chrome tarayıcınız üzerinde kullanabileceğiniz bir dosya paylaşım eklentisidir.
  • Touch VPN

    Touch VPN, erişime engellenmiş web siteleri ve uygulamalara kolayca ulaşabilmenizi sağlıyor.
  • Google Keep

    Google tarafından geliştirilen not alma uygulaması Google Keep'in Chrome eklentisidir.
  • Sunrise Calendar

    Sunrise Calendar Google Chrome uzantısı ile etkinliklerinizi hiç zorlanmadan takip edebilirsiniz.
  • TunnelBear

    TunnelBear internet gizliliğinizi korumak ve kimliğinizi gizlemek için kullanabileceğiniz başarılı bir güvenlik yazılımıdır.