Beşiktaş Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME

Beşiktaş Belediyesi, resmi olarak geliştirilmiş belediyecilik uygulamasıdır.

Beşiktaş Belediyesi resmi Android uygulaması, vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için geliştirilmiş şeffaf belediyecilik uygulamasıdır. Bilişim teknolojilerinin hızla geliştiği bu dönemde, belediyeler de kendini bu yönde geliştirmeye başladılar. Beşiktaş Belediyesi de bunlardan biri oldu.

Bu uygulama ile bütün hizmet ve duyurulardan kolayca ve anında haberiniz olacağı gibi, e-belediye işlemlerinizi de kolayca bilgisayar başına geçme ihtiyacı hissetmeden halledebileceksiniz. Sicil sorgulama ve vergi ödeme gibi e-belediye işlemlerinizi iki tıkla yapabileceksiniz.

Ayrıca istek ve şikayetlerinizi kolayca gönderebilecek, Beşiktaş'taki önemli kurum ve kuruluşların adres ve telefon bilgilerine erişebileceksiniz. Yine etkinlik ve duyuruları da buradan takip edebileceksiniz.

Eğer Beşiktaş'ta oturuyorsanız, bu uygulamayı kesinlike indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Beşiktaş Belediyesi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME
11.5 MB DOSYA BOYUTU

Beşiktaş Belediyesi uygulaması ile belediyeniz ile daha hızlı iletişime geçebilirsiniz

Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaş Belediyesi sınırlarında yaşayan vatandaşlarımıza belediyeleri ile daha kolay ve hızlı bir şekilde iletişim kurma, yararlı ve hayatı kolaylaştıran bilgilere ulaşma, Beşiktaş Belediyesi tarafından yayınlanan haberlere ve etkinlik duyurularına ulaşma imkanı veren oldukça kullanışlı bir mobil belediye uygulamasıdır.

iOS işletim sistemine sahip iPhone ve iPad'lerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Beşiktaş Belediyesi uygulaması vatandaşın yönetime aktif katılım yapabilmesini sağlamak ve daha şeffaf bir yönetim sunabilmek amacıyla tasarlanmıştır. Uygulamada bu iş için geliştirilmiş farklı modüller yer alıyor. Bu modüller şunlardır:

Başkan:

Bu modül sayesinde vatandaşlar belediye başkanlarına doğrudan mesaj gönderebilmekteler ve belediye başkanı tarafından yayınlanan mesajları takip edebilmekteler.

Mobil Denetim:

Eğer belediye hizmetleri ile ilgili olarak herhangi bir istek veya şikayetiniz varsa bu modülü kullanabilirsiniz ve istek ve şikayetlerinizi belediyeye iletebilirsiniz. Ayrıca Mobil Denetim modülü vatandaşlara bu istek ve şikayetlerini tüm kullanıcılarla ve Twitter hasapları aracılığıyla paylaşma imkanı da veriyor.

E-Belediye:

Bu modül sayesinde belediyeye uğramadan sicil sorgulama ve vergi ödeme gibi rutin işlemleri iPhone veya iPad'inizi kullanarak kolayca gerçekleştirebilirsiniz

Etkinlikler:

Beşiktaş Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerin tarihlerini ve içeriklerini bu modülü kullanarak öğrenebilirsiniz

E-Rehber:

E-Rehber vatandaşlara Beşiktaş Belediyesi sınırları içerisindeki önemli kurum ve kuruluşların harita bilgilerini, acil durumlarda ulaşılabilecek telefon numaralarını ve adreslerini sunmaktadır.

Foto Galeri:

Beşiktaş Belediyesi tarfından düzenlenen etkinliklerin görüntülerine bu bölümden ulaşabilirsiniz

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Beşiktaş Marşları

    Beşiktaş için hazırlanmış 5 tane marş ve şarkının yer aldığı bu uygulama Beşiktaş tutkunlarının en sevdiği müzikleri bir araya toplamış.
  • Pendik Belediyesi

    Pendik Belediyesi uygulaması ile Pendik Belediyesi’yle ilgili birçok bilgiye anında ulaşabiliyorsunuz.
  • Kadıköy Belediyesi

    Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi uygulamadı.
  • Ataşehir Belediyesi

    Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Beykoz Belediyesi

    Beykoz Belediyesi, Beykoz Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi belediye uygulamasıdır.
  • Beyoğlu Belediyesi

    Beyoğlu Belediyesi, Beyoğlu Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi Android uygulamasıdır.
  • Denizli Büyükşehir Belediyesi

    Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geliştirilmiş resmi mobil uygulamadır.
  • Mamak Belediyesi

    Mamak Belediyesi, resmi olarak geliştirilmiş belediyecilik uygulamasıdır.