Best Free Image Converter

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
20,967 TOPLAM İNDİRME
1.89 MB DOSYA BOYUTU

Best Free Image Converter kullanışlı bir resim formatı dönüştürücüdür

Best Free Image Converter resim dosyalarının formatlarını değiştirmek için kullanabileceğiniz çok kullanışlı bir programdır. Program çok sayıda resim dosyasını aynı anda dönüştürebilme yeteneğine sahiptir.

50'den fazla resim formatını destekleuen programın kullandığı formatlar arasında şu formatlar bulunmaktadır:

BMP, JPEG, PNG, TIF, GIF, PCX, TGA, ICO, PSD, JP2, DCX

Program aynı zamanda bir resim editörü olarak da kullanılabilmektedir. Resim dosyalarını yeniden boyutlandırabilir, açıklık, kontrast gibi değerleri değiştirebilir, resimlere çerçeveler ve watermarklar ekleyebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Image Converter

    Elinizdeki resim ve grafik formatlı dosyaları diğer formatlara ücretsiz dönüştürmek için Free Image Converter ideal görünüyor.
  • Free Image to PDF Converter

    Free Image to PDF Converter, resim dosyalarınızı PDF formatına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.
  • Hades Image Converter

    Hades Image Converter resim dosyalarınızın formatlarını dönüştürmenize olanak tanıyan bir yazılımdır.
  • Soft4Boost Image Converter

    Soft4Boost Image Converter, farklı resim dosyası formatları arasında dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebileceğiniz gelişmiş bir resim editörüdür.
  • Total Image Converter 2.0

    Total Image Converter, grafik dosyalarının üstünde çalışarak, farklı boyutta ya da biçimde tek tıklamayla toplu olarak yeni bir imaj oluşturmaya yarayan bir program. Web tasarımcısı ve diğer bilgisayar kullanıcıları için tasarlanmışt
  • Free Image Resizer

    Free Image Resizer ile görüntülerinizi, resimlerinizi ve fotoğraflarınızı kolay ve hızlı bir şekilde yeniden boyutlandırabilirsiniz.
  • CoffeeCup Free Image Viewer

    CoffeeCup Free Image Viewer ücretsiz resim dosyası görüntüleme ve düzenlemeye yardımcı bir resim editörüdür. Program içerisinde FTP,ZIP ve e-posta desteği bulunmaktadır.
  • Free JPG To GIF Converter

    Free JPG To GIF Converter, JPG uzantılı resim dosyalarını GIF uzantılı resim dosyalarına dönüştürebileceğiniz ücretsiz bir programdır.