BG Telefon Defteri 1.298

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8,066 TOPLAM İNDİRME

Adres telefon ve e mail bilgilerinizi saklayabileceğiniz bir kayıt defteri uygulaması.

NOT: BG Telefon Defteri yazılımı yayından kaldırılmıştır.

Üreticinin Açıklaması:
Adres telefon ve e mail bilgilerinizi saklayabileceğiniz bir kayıt defteri uygulaması. Programın diğer özellikleri arasında şunlar sayılabilir: Şifreleyerek veri saklama, hızlı ve akıllı arama seçenekleri, telefon numarasına göre arama, anlaşılabilir bir arayüz, hoş ses efektleri, kurulum gerektirmeme, küçük boyut, 30 bine kadar kayıt ekleme, saat ve tarih gösterme özelliği, otomatik yedek veri tabanı oluşturma... Bilgilerinizi saklamak için 6-7 MB lık yer kaplayan ve kayıt defterini gereksiz yere şişiren programlar için alternatif bir program. Boyutu küçük ama işlevi büyük.

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Özer Telefon Defteri

    Çok basit kullanımlı,yakınlarınızın ,arkadaşlarınızın,sevdiklerinizin vs. telefon numaralarını harf numarasına göre saklayabileceğiniz kullanışlı bir programdır.Tamamen ücretsizdir. Güle güle kullanın...
  • RegCure Registry Cleaner v1.5

    Tüm Kayıt Defteri işlemlerini tek elden yönetip sisteminizi zorlayan tüm programlardan arının.
  • Telefon Defterim

    Kullanışlı bir telefon defteri uygulaması.
  • Adres ve Telefon Defteri

    Kaliteli ve kullanışlı bir adres ve telefon rehberi yazılımına ihtiyaç duyuyorsanız bu Türkçe yazılım ile tüm adres ve telefon bilgilerini düzenli olarak kayıtlayarak ajandanızdakilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
  • SiberTR Ziyaretçi Defteri

    ASP ile yazılmış şık ve pratik bir ziyaretçi scripti. Eklenen mesajlar onaylanmadan gösterilmez, küfür koruması vardır ve en önemlisi ziyaretçiler mesaj eklerken güvenlik kodu girmek zorundadır bu sayede çeşitli floodlardan zarar göremez
  • Express Notes

    Express Notes, Windows üzerinde kullanabileceğiniz kart dosyası, telefon ve adres defteri yazılımıdır.
  • Advanced Phonebook 1.70

    Advanced Phonebook Çok Geniş Kapsamlı Telefon Defteri
  • AS-Ya Telefon Rehberi

    Yüzlerce cep telefonu numarası veya adresi aklınızda tutamıyorsanız ama gerektiğinde hepsine hızlıca ulaşmak istiyorsanız işte size tüm bu işlemleri yapacak telefon defteri programı.