BGInfo

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
323 TOPLAM İNDİRME
0.38 MB DOSYA BOYUTU

BGInfo, kullanıcılar için önemli sistem özelliklerinizi içeren arka plan resimleri oluşturan kullanışlı bir yazılımdır.

Bilgisayarınızla ilgili değerli sistem bilgilerini bulmak aslında çok da zor bir iş değildir ve bunun için sadece doğru aracı kullanmanız gerekmektedir. Özellike bu iş için tasarlanmış bir çok program bulabilirsiniz. BGInfo'da bunlardan bir tanesidir.

Aynı amaç için tasarlanmış diğer yazılımlarla karşılaştırıldığı zaman, kullanıcılara çok daha farklı bir yenilik sunarak, tüm sistem bilgilerini bir arka plan resmi üzerinde gösteren yazılım, bu konuda gerçekten başarılıdır.

Sizin belirleyeceğiniz sistem bilgilerini, arka plan resminin istediğiniz bölümünde göstererek sizlere herhangi bir şekilde rahatsızlık vermeyecek olan BGInfo, bu anlamda gerçekten çok kullanışlıdır.

Açılış zamanı, işlemci, varsayılan ağ geçidi, DNS sunucuları, IP adresi, işletim sistemi versiyonu, bellek, sistem türü, ağ kartı ve daha birçok sistem bilgisini kullanıcılara sunmaktadır.

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan yazılımın arayüzü bir metin editörünü andırmaktadır ve duvar kağıdınız üzerinde görünmesini istediğiniz tüm sistem özelliklerini kendiniz belirleyebilirsiniz.

Kendi sistem bilgisini masaüstünde görmek isteyen tüm kullanıcılar için geçerli bir çözüm sunan BGInfo'yu denemenizi öneririm.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • PC Wizard

    Bilgisayarınızda bulunan tüm donanımların durumunu size gösteren ve detaylı sistem analizi yapmanıza yardımcı olan alternatif bir donanım aracı.
  • WinUtilities Free Edition

    WinUtilities Free Edition sistem performansınızı optimize etmeniz için gerekli araçları içerisinde barındıran başarılı bir uygulamadır.
  • TOSHIBA Recovery Media Creator

    TOSHIBA Recovery Media Creator ile sistem kurtarma diski yaratabilirsiniz.
  • Free System Cleaner

    Bilgisayarınızın yavaşlamasından şikayetçiyseniz sistem bakımı ve sistem hızlandırma programı olan Free System Cleaner'ı kullanabilirsiniz.
  • RCleaner

    RCleaner, Windows kayıt defterini temizleyerek sistem performansınızı artırabileceğiniz ücretsiz bir sistem aracıdır.
  • Firebird

    Firebird Linux, Windows sunucularında kullanabileceğiniz ücretsiz bir veritabanı yazılımıdır.
  • GBoost

    GBoost, yavaşlayan sistemi üzerinde oyun oynamak isteyen kullanıcıların sistem performanslarını artırabilmeleri için geliştirilmiş bir sistem aracıdır.
  • Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici

    Anadolu Sistem Tarayıcı ve Temizleyici, bilgisayarınızdaki gereksiz dosyaları ve çerezleri silerek rahatlatan oldukça başarılı ve ücretsiz bir programdır.