Bionluk

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
298 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

Yeteneklerinizi paraya çevirmek istiyorsanız, Bionluk uygulaması üzerinden müşteri bulabilirsiniz.

Bionluk uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan iş taleplerini görebilir ve teklif verebilirsiniz.

Birçok kişinin tercih ettiği çalışma modeli olarak nitelendirilen freelancer modeli ile herhangi bir yere bağlı olmadan, yetenekli olduğunuz alanda potansiyel müşteriler bulabiliyor ve para kazanabiliyorsunuz. Tasarım, yazılım, çeviri, reklam, iş ve yönetim gibi kategorilerde ilanlarınızı yayınlayabileceğiniz ve bu alanlarda hizmet almaya ihtiyaç duyan müşterilere ulaşabileceğiniz Bionluk uygulamasında, istenen iş için teklif verebiliyor ve detayları öğrenebiliyorsunuz.

Birçok alanda ihtiyaç duydukları işleri ilan olarak paylaşan müşterilere teklif verdikten sonra, tüm teklifleri inceleyen müşteri en uygun teklifi veren freelancer ile iletişime geçerek işin detaylarını aktarabiliyor. İş konusunda anlaştıysanız, hizmetinizi satın alan müşteriye taahhüt ettiğiniz sürede işi teslim etmeniz gerekiyor. İşi teslim ettikten sonra ise onay işlemlerinin ardından paranız hesabınıza aktarılıyor. Oldukça güvenilir ve pratik bir süreç sunan Bionluk uygulamasında, yeteneğiniz olan alanlarda ilanlar vererek müşterilerin ilgisini çekebilirsiniz. Yaptığınız işleri en iyi şekilde teslim edip, müşteriniz tarafından olumlu puan aldığınızda ise bir sonraki işleriniz için avantajlı konuma geliyorsunuz. Eğer sizin de herhangi bir alanda yeteneğiniz varsa, Bionluk uygulamasına kayıt olarak freelance olarak iş yapabilir ve para kazanabilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Bionluk

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
26.3 MB DOSYA BOYUTU

Yaptırmak istediğiniz çeşitli işleri hızlı, kaliteli ve ucuz bir şekilde yaptırabilirsiniz.

Bir fikriniz veya projeniz var ancak hayata geçiremiyorsanız, yaratıcı fikirlerinizi iş fırsatlarına dönüştürebileceğiniz Bionluk uygulamasını iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz.

Bionluk adlı projede video animasyonlardan tutun da, internet reklamcılığı, web tasarım, yazılım, metin yazarlığı, seslendirme ve dublaj, grafik tasarım ve daha birçok alanda çalışan kişilere ulaşarak projelerinizi hayata geçirebilmeniz mümkün hale geliyor. Adından da anlaşılacağı üzere çeşitli hizmetleri 10 TL ücretlendirmeyle sizin yerinize yapan freelance çalışanların profillerine girerek daha önce yaptıkları işleri de görebiliyorsunuz. Bunun yanında, daha önceden yapmış olduğu işlerden dolayı aldıkları puanları da görebilmeniz mevcut.

Firmanız veya bireysel işleriniz için yaptırmak istediğiniz çeşitli işler için yüzlerce, hatta binlerce lira ödemek yerine Bionluk üzerinde çalışan kişilerden teklif alabilirsiniz. Aynı zamanda, yaptırmak istediğiniz işi aylar sonra teslim etmelerini beklemek zorunda da kalmıyor, hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet alabiliyorsunuz.

Serbest zamanlı çalışan kişilerden hızlı, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet almak istiyorsanız Bionluk uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza yükleyebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.