Bir İşlem

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
9,450 TOPLAM İNDİRME
0.24 MB DOSYA BOYUTU

Bu eğlenceli oyunda size verilen tüm sayıları ve işlemleri kullanarak, rastgele üretilen hedef sayıya ulaşmanız yada en yakın sonucu bulmanız gerekmektedir.

Üreticinin Açıklaması:

Eskilerde Trt'de yayınlanan bir "Bir kelime, bir işlem" adlı programdan esinlenerek hazırlanmış bir matematik oyunudur. Size verilen tüm sayıları ve işlemleri kullanarak, rastgele üretilen hedef sayıya ulaşmanız yada en yakın sonucu bulmanız gerekmektedir.

Oyunu bekleme moduna aldığınız zaman herşey gizlenir ve duraklar. Siz devam et butonuna basana kadar süre ilerlemez ve sayılar ve işlemler görünmez.

İyi eğlenceler...

ümit kaya

Bir İşlem

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
1 MB DOSYA BOYUTU

Bir İşlem oyunu ile işlem yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

TRT'nin uzun soluklu bilgi tabanlı yarışma oyunu Bir Kelime Bir İşlem düşünülerek hazırlanmış Bir İşlem oyununda işlem yeteneğinizi geliştirebilirsiniz.

Ücretsiz ve popüler oyunlar arasında yer alan Bir İşlem'de temel amacınız size verilen 6 adet rakamı toplayıp, çıkarıp. çarpıp, bölüp hedef sayıya ulaşmaya çalışmak. Bunun için 1 dakika süreniz var. Bu süre sonunda hedef sayıya ne kadar yaklaşırsanız o kadar fazla puan elde ediyorsunuz.

Oyunun menüleri ise oldukça basit tasarlanmış. Oyunu Başla bölümünden işlem gücünüzü test etmeye başlayabilir, Yüksek Skorlar bölümünden en yüksek puanlarınızı görebilirsiniz.

Henüz yeni bir uygulama olmasına rağmen oldukça başarılı olan Bir İşlem oyunu, hızlı düşünenler ve işlem yeteneğinizi geliştirmek isteyenler için ideal.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • QuizUp

    QuizUp, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda gerçek zamanlı olarak oynayabileceğiniz çevrimiçi bilgi yarışması oyunu.
  • Party Animals

    Party Animals ile şirin mi şirin bir oyuna hazır mısınız? Kedicikler ve yavru köpeklerle dolu bu oyunda çok eğleneceksiniz.
  • Move Mouse

    Move mouse ile mouse hareketlerinizi kopyalayarak bilgisayarınızın kendi kendine işlem yapmasını sağlayabilirsiniz.
  • DemirSoft Hesap Makinesi

    DemirSoft tarafından geliştirilen ücretsiz ve düşük dosya boyutlu hesap makinesi ile işlem yapmak daha kolay.
  • TopDesk v1.5.4

    İnternette açtığınız birçok pencere üzerinden kolayca işlem yapabilir,zamandan kazanabilirsiniz.
  • Windows Hata Mesajlarını Açıklayan Program

    Bilgisayarınızda bir işlem yaparken 'Dan' diye bir hata mesajımı geliryor.Nedenini hemen öğrenin..
  • Araç Gider Analizi

    ARAÇ GİDERLEERİ İLE İLGİLİ MASRAF /İŞLEM TAKİP OTOMASYONU
  • FolderBox 1.20

    Dosyaların Windows Gezgini üzerinden kopyalanması ve taşınması pek çok kullanıcı tarafından birden fazla adım gerektiren ve bu nedenle karmaşık olarak nitelendirilen bir işlem. Sonuçta birçok kullanıcı genellikle iki ya da daha fazla pro