BitTorrent Mp3

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,271 TOPLAM İNDİRME
13.59 MB DOSYA BOYUTU

BitTorrent Mp3, kullanıcıların torrent dosyalarını aramalarına ve indirmelerine olanak sağlayan bir dosya paylaşım programıdır.

BitTorrent Mp3, kolay düzenlenebilir ayarları, kullanıcı dostu arayüzü ve gelişmiş özellikleriyle gelen ücretsiz ve kullanışlı bir BitTorrent istemcisidir.

BitTorrent protokolü tarafından desteklenmekte olan torrent dosyalarını en hızlı şekilde indirmenin en kolay yollarından bir tanesi olan BitTorrent istemcilerinden bir tanesi olan BitTorrent Mp3, bu konuda kullanıcılara gerçekten oldukça yardımcı olmaktadır.

Programı kurup çalıştırdıktan sonra ilk dikkatinizi çekecek olan şey, BitTorrent Mp3'ün sade, basit ve kullanışlı arayüzü olacaktır. İndirmekte olduğunuz torrent dosyalarına ait isim, boyut, ilerleme, eş sayısı ve daha birçok bilgiyi ana ekran üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

Windows sistem tepsisi üzerinde yer alan ve indirme işlemlerinizi arka planda da gerçekleştirmenize olanak sağlayan program sizi hiç rahatsız etmeyecektir.

Kurulum sihirbazı yardımıyla istediğiniz şekilde indirme profilleri yaratabileceğiniz program, hem başlangıç seviyesindeki hem orta düzeydeki hem de ileri düzey bilgisayar kullanıcılarına hitap eden ayarlar ve özelleştirme seçenekleri sunmaktadır.

Tamamen amaca hizmet eden ve torrent dosyalarını indirmenin en kolay yollarından bir tanesi olan BitTorrent Mp3'ü tüm kullanıcılarımıza tavsiye ediyorum.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • BitTorrent

    BitTorrent ile aradığınız program, oyun, müzik, film, dizi ve dokümanların torrent dosyalarını bulup kolaylıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • BitSpirit

    BitSpirit, Bittorrent potokolü üzerinden dosya alış verişine olanak sağlayan alternatif bir dosya paylaşım programıdır.
  • PicoTorrent

    PicoTorrent, torrent dosyaları indirmek için kullanabileceğiniz ücretsiz, hızlı BitTorrent istemcisi.
  • Deluge

    Deluge, çoklu platform, eklenti desteği ve basit arayüzü ile tek işlevi torrent indirmek olan alternatif bir bittorrent istemcisidir.
  • 2 Find Mp3 Nps Software

    Bu program ile daha rahat mp3 arayabilirsiniz...
  • 2 Find MP3

    MP3 koleksiyonunuzu zenginleştirmek mi istiyorsunuz? 2 Find MP3, ustalıkla tasarlanmış, kullanımı ko...
  • Speed MP3 Downloader

    Speed MP3 Downloader ile 100 milyondan fazla yüksek kaliteli şarkıyı dinleyebilir ve indirebilirsiniz.