BitTorrent Sync

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
5,132 TOPLAM İNDİRME
8.54 MB DOSYA BOYUTU

BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.

BitTorrent Sync, uygulamanın kurulu olduğu tüm cihazlar üzerinde yer alan dosya ve klasörlerinize kolayca ulaşmanıza olanak sağlayan başarılı bir senkronizasyon programıdır.

Program kurulumu sırasında size verilecek olan "secret code" yardımıyla tüm diğer bilgisayarlar üzerindeki klasörlerinizi doğrudan senkronize edebilirsiniz.

Sadece sahip olduğunuz kod sayesinde senkronizasyon işlemlerini sağlayabileceğiniz için oldukça güvenli olan program yardımıyla, kodu verdiğiniz arkadaşlarınızda paylaşmış olduğunuz verilere doğrudan erişim sağlayabilirler.

Paylaşmış olduğunuz tüm dosya ve klasörlere ihtiyacınız olan her yerden kolayca ulaşabilmek için kullanabileceğiniz BitTorrent Sync'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ediyorum.

Aynı zamanda programın iOS veya Android sürümünü akıllı telefonlarınız üzerine kurarak, kullanım alanını oldukça genişletebilirsiniz.

Can Çevrim

BitTorrent Sync

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
262 TOPLAM İNDİRME

BitTorrent Sync ile dosyalarınızı cihazlarınız arasında senkronize edebilirsiniz.

BitTorrent Sync, dosya ve klasörlerinizi güvendiğiniz cihazlar arasında eşitlemenizi sağlayan ücretsiz bir BitTorrent uygulamasıdır. Sınırsız sayıda dosya eşitlemenize imkan tanıyan uygulama ile eşitlediğiniz tüm dosyalara her yerden ulaşabilir, mobilden mobile özelliğini kullanarak fotoğraf ve videolarınızı kolayca arkadaşlarıza gönderebilirsiniz.

Kişisel dosya eşitleme uygulaması olan, torrent dosya paylaşım uygulamaları ile uyumlu olmayan BitTorrent Sync’in başlıca özellikleri:

  • Tüm eşitlenmiş dosya ve klasörlere Android cihazınızdan ulaşın.
  • Android cihazınızdaki fotoğraf, video ve diğer dosyaları herhangi bir eşitlenmiş klasörünüze ekleyin.
  • Mobilden mobile gönderme seçeneğini kullanarak Android cihazınızdaki tüm dosyaları arkadaşlarınızın mobil cihazına hızlıca ve kolayca gönderin.
  • Mobil cihazınızdaki fotoğrafları bilgisayarınızdaki bir klasöre otomatik olarak yedekler.
  • Dosya transferleri özel anahtarlarla şifrelenir ve korunur.
  • Bilgileriniz buluttaki bir sunucuda asla saklanmaz.
Erkan Calp

BitTorrent Sync

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
151 TOPLAM İNDİRME

iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca dosya paylaşımı yapabilmek ve senkronizasyon için bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

BitTorrent Sync uygulaması ile iOS işletim sistemli iPhone ve iPad cihazınızdan tüm dosyalarınıza erişmek mümkün hale geliyor. Tüm diğer uygulamanın kurulu olduğu cihazlarınızda bulunan dosyalara kolayca ulaşabileceğiniz uygulama böylece senkronizasyon ihtiyacı olanlar için en iyi uygulamalardan birisi haline geliyor. Mobilden mobile dosya paylaşımında büyük kolaylık sağlayan uygulama böylece sık sık arkadaşları ile dosya paylaşanlar yahut birden fazla cihaz kullananlar için denenmesi gerekenler arasında yer alıyor.

Uygulamanın temel özelliklerini listelemek gerekirse;

  • iOS cihazınızdan tüm senkronize klasör ve dosyalarınıza ulaşın
  • Fotoğraf ve videolar paylaşın
  • Direkt olarak arkadaşlarınıza fotoğraf ve videolarınızı gönderme olanağı
  • Kameranızı bilgisayarınızda yedekleyin
  • Dosya transferleri güvenlik ve şifreleme mekanizması
  • Bulut sunucularda depolama yapılmaması

Tamamen kişisel bir dosya paylaşım aracı olan BitTorrent Sync, herhangi bir veri depolama sunucusu kullanmadığı için bilgileriniz her zaman güvende kalıyor. Ücretsiz olan uygulama kişisel veri senkronizasyonunuz için oldukça uygun.

Yiğit Ekim Demir

BitTorrent Sync

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
380 TOPLAM İNDİRME
5.37 MB DOSYA BOYUTU

BitTorrent Sync, cihazlarınız arasında sınırsız sayıda dosya ve klasör senkronize etme programıdır.

BitTorrent Sync, dosyalarınızı farklı bilgisayarlar arasında senkronize etmenizi sağlayan kullanımı kolay bir programdır.

Dosyalarınızı arka planda otomatik olarak senkronize eden programda oluşturduğunuz her bir dosya AES şifreleme ve 256-bit anahtar ile korunur. Verileriniz bulut ortamda saklanmaz. Sıkıştırılmamış yüksek boyuttaki dosyalarınızı kolaylıkla işleyebilen BitTorrent Sync’in kullanımı oldukça basittir.

Senkronize edilecek klasörleri programa eklemek için “Folders” sekmesinde “+” butonuna tıklayın ve senkronize edeceğiniz klasörleri seçin. Sonraki ekranda “Generate” butonuna tıklayarak gizli kodunuzu oluşturun. Cihazlara bağlanmak için bu koda ihtiyacınız olacak. Senkronize edilecek klasörü de seçtikten sonra “OK” butonuna tıkladığınızda klasörleriniz Sync programına eklenecektir. Klasörlere sağ tıklayarak “Copy Secret”’ı seçerek gizli kodu  klasörleri paylaşabilirsiniz.

Erkan Calp

BitTorrent Sync

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
147 TOPLAM İNDİRME
4 MB DOSYA BOYUTU

BitTorrent Sync, otomatik yedekleme özelliğine sahip bir dosya senkronizasyon uygulamasıdır.

BitTorrent Sync, güvenilir cihazlarınız arasında sınırsız sayıda dosya ve klasör paylaşımına izin veren ücretsiz bir uygulamadır. Boyutu ve türü ne olursa olun tüm dosyalarınızı başarılı bir şekilde senkronize edebilen BitTorrent Sync, tamamen ücretsiz ve BitTorrent’in resmi uygulamaları arasındadır.

Eşitlenen tüm dosyalarınıza hareket halindeyken erişme kolaylığı sunan BitTorrent Sync, kişisel dosyalarınızı kablosuz bağlantı üzerinden başarılı bir şekilde senkronize edebiliyor. Tüm eşitlenen dosya ve klasörlerinize Windows Phone cihazınızdan erişebilir, telefonunuzdaki bir fotoğrafı herhangi bir eşitlenmiş klasöre ekleyebilirsiniz. Film rolunuzdaki dosyaların yedeğini otomatik olarak alan uygulama dosyalarınızı şifreleyerek ve güvenli anahtarlarla koruyarak transfer işlemini gerçekleştirdiğinden son derece güvenlidir.

BitTorrent Sync, kapsamlı yedekleme seçenekleri sunar. Yedekleme durumunu, son yedekleme yapılan tarihi, yedeklenen dosya sayısını, yedekleme boyutunu, bağlı cihazları, yedekleme süresini görebilirsiniz. Ayrıntılı yedekleme seçeneklerinin yanı sıra yedekleme durdurabilir, yeniden başlatabilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

BitTorrent Sync, paylaşıma açtığınız tüm dosya ve klasörlere dilediğiniz cihazınızdan dilediğiniz zaman ulaşma kolaylığı sunan ücretsiz, güvenli ve kolay kullanımlı bir senkronizasyon uygulamasıdır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitTorrent

    BitTorrent ile aradığınız program, oyun, müzik, film, dizi ve dokümanların torrent dosyalarını bulup kolaylıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.
  • Deluge

    Deluge, çoklu platform, eklenti desteği ve basit arayüzü ile tek işlevi torrent indirmek olan alternatif bir bittorrent istemcisidir.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • Dropbox

    Dropbox Windows PC, Mac bilgisayarlar ve mobil cihazlar (Android, iOS) için ücretsiz 2 GB alan veren bulut depolama - dosya paylaşım servisi.
  • BitTorrent Mp3

    BitTorrent Mp3, kullanıcıların torrent dosyalarını aramalarına ve indirmelerine olanak sağlayan bir dosya paylaşım programıdır.
  • FrostWire

    FrostWire aradığınız müzik, resim ve video dosyalarını ve Word, PowerPoint, PDF dokümanını kolaylıkla bulup indirebileceğiniz bir paylaşım programı.
  • BitSpirit

    BitSpirit, Bittorrent potokolü üzerinden dosya alış verişine olanak sağlayan alternatif bir dosya paylaşım programıdır.
  • uTorrent

    uTorrent, torrent dosyalarını bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz popüler bir torrent indirme programıdır.