BitTorrent

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.1/5 ZİYARETÇİ
755,026 TOPLAM İNDİRME
0.03 MB DOSYA BOYUTU

BitTorrent ile aradığınız program, oyun, müzik, film, dizi ve dokümanların torrent dosyalarını bulup kolaylıkla bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Video, müzik, oyun gibi her türlü dosyanın paylaşıldığı torrent dünyasında ücretsiz bir istemci olan BitTorrent hızlı bir şekilde yüksek kalitede dosya paylaşımları yapabilmeniz için gerekli ortamı sizlere hazırlıyor. Oldukça yararlı bir program olarak karşımıza çıkan BitTorrent tüm dosyaları indirmeye fırsat verdiği gibi internet ya da elektrik kesintisize karşıda indirdiği dosyaları güvenle saklamaya devam ediyor. Başarılı indirmelere imza atan yardımcı araç, bilgisayar platformunda olduğu kadar mobil platform üzerinde de geniş bir kitle tarafından kullanılmaya devam ediliyor. Tamamen ücretsiz olan uygulama aldığı geri bildirimler ile de kitlesini artırmaya devam ediyor.

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan BitTorrent dünyası, güvenli bir şekilde dosya alışverişi yapma imkanını sunarken gelişmiş seçenekler ve dosya indirirken ihtiyaç duyabileceğiniz özellikler ile dilediğiniz ayarlamaları yapabilmenize yardımcı oluyor.

BitTorrent Özellikleri

  • İndirme sırasında kesinti olsa bile dosyalar kaybolmaz,
  • İndirmeler aniden kesilirke kaldığı yerden devam eder,
  • Ücretsiz,
  • Kullanışlı,
  • Sade arayüz,
  • Hızlı indirme,
  • Güvenli,

Detaylı istatistikler ve grafiksel indirme/yükleme bilgileri sunan BitTorrent, paylaşımlarınızı ve gerçekleşen veri alışverişini açık olarak detaylı bir şekilde size raporluyor.

BitTorrent sizlere hızlı bir şekilde yüksel kalitede dijital içerik (video, müzik ve oyun vb.) taşıyan dosyaları indirmenizde yardımcı olur. Pek çok dilde destek veren bu program, 70 milyon kullanıcı tarafından kullanılıyor. Güvenli bir şekilde dosyaları bilgisayarınıza alabiliyorsunuz. Detaylı grafikler ve istatistiklerle paylaşımızı inceleyebiliyorsunuz.

BitTorrent İndir

Android, MacOS ve Windows platformları için ücretsiz olarak yayınlanan BitTorrent resmi web sitesi üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya ev sahipliği yapan uygulama, güvenli yapısı ile internetten dosya indirmeye fırsat veriyor. Kullanıcılar diledikleri zaman programı çalıştırarak indirmeyi kaldığı yerden devam ettirebiliyorlar. İngilizce dil desteği ile kullanılmaya devam edilen yapım, yakın bir tarihte Türkçe dil desteğine de kavuşturuldu.

Önemli! İçerisinde Türkçe'nin de bulunduğu dil paketi için tıklayın.

Bu programa benzer diğer programları En İyi ve Hızlı Torrent Programları rehberimizde bulabilirsiniz.

Ayrıca alternatif olarak popüler torrent programı uTorrent'i de deneyebilirsiniz.

Özgür Çınardalı

BitTorrent

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,154 TOPLAM İNDİRME

BitTorrent ile torrent dosyalarını mobil cihazınıza indirebilirsiniz.

Android için resmi BitTorrent uygulaması ile torrent araması yapabilir ve torrent dosyalarını doğrudan telefon veya tabletinize indirebilirsiniz. Kolay kullanımlı, hızlı ve ücretsiz torrent uygulaması olan BitTorrent ile hız limitine, boyut limitine takılmadan indirme işlemlerinizi yapabilirsiniz.

BitTorrent uygulamasının başlıca özellikleri:

  • Yüksek performans
  • Hız – boyut limiti yoktur
  • Sadece Wi-Fi modu
  • İçerik arama
  • Torrent indirme
  • Torrent indirmelerini yönetme
  • Medya dosyalarını oynatma
  • RSS akışlarına abone olma
Erkan Calp

BitTorrent

ÜCRETSİZ
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12,282 TOPLAM İNDİRME
2.74 MB DOSYA BOYUTU

Film, müzik, dizi gibi popüler torrent dosyalarını hem bulmanızı hem de indirmenizi sağlayan BitTorrent, dünyanın en çok tercih edilen yazılımları arasında.

Torrent dosyaları bulup indirmek için Mac kullanıcılarının en çok tercih ettiği yazılımlardan olan BitTorrent yardımıyla aradığınız film, müzik ve videoları kolayca indirebilirsiniz. Bulunan torrent dosyasının indirilme hızı yanında bu dosyayla ilgili kullanıcı yorumlarını da sizinle paylaşan yazılımın kullanımı çok kolay.

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan BitTorrent dünyası, güvenli bir şekilde dosya alışverişi yapma imkanını sunarken gelişmiş seçenekler ve dosya indirirken ihtiyaç duyabileceğiniz özellikler ile dilediğiniz ayarlamaları yapabilmenize yardımcı oluyor.

Detaylı istatistikler ve grafiksel indirme/yükleme bilgileri sunan BitTorrent, paylaşımlarınızı ve gerçekleşen veri alışverişini açık olarak detaylı bir şekilde size raporluyor.Pek çok dilde destek veren bu program, 70 milyon kullanıcı tarafından kullanılıyor. Güvenli bir şekilde dosyaları bilgisayarınıza alabiliyorsunuz. Detaylı grafikler ve istatistiklerle paylaşımızı inceleyebiliyorsunuz.

Bu programa benzer diğer programları En İyi ve Hızlı Torrent Programları rehberimizde bulabilirsiniz.

Dosya Şifresi: tamindir

Özgür Çınardalı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • BitTorrent Sync

    BitTorrent Sync, birden fazla cihaz üzerinde senkronizasyon işlemi gerçekleştirebileceğiniz kullanışlı bir dosya paylaşım programdır.
  • Deluge

    Deluge, çoklu platform, eklenti desteği ve basit arayüzü ile tek işlevi torrent indirmek olan alternatif bir bittorrent istemcisidir.
  • BitTorrent Mp3

    BitTorrent Mp3, kullanıcıların torrent dosyalarını aramalarına ve indirmelerine olanak sağlayan bir dosya paylaşım programıdır.
  • Google Drive

    Masaüstü için Google Drive uygulaması ile Windows PC'nizdeki dosyaları, belgeleri, fotoğrafları kolayca yedekleyebilirsiniz.
  • FrostWire

    FrostWire aradığınız müzik, resim ve video dosyalarını ve Word, PowerPoint, PDF dokümanını kolaylıkla bulup indirebileceğiniz bir paylaşım programı.
  • Dropbox

    Dropbox Windows PC, Mac bilgisayarlar ve mobil cihazlar (Android, iOS) için ücretsiz 2 GB alan veren bulut depolama - dosya paylaşım servisi.
  • BitSpirit

    BitSpirit, Bittorrent potokolü üzerinden dosya alış verişine olanak sağlayan alternatif bir dosya paylaşım programıdır.
  • uTorrent

    uTorrent, torrent dosyalarını bilgisayarınıza indirmek için kullanabileceğiniz popüler bir torrent indirme programıdır.