Black Blue

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME

Black Blue, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.

Düşünmeye dayalı bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Black Blue, birbirinden zorlu bölümleri ve eşsiz mekanikleriyle dikkat çekiyor. Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz oyunda sürekli düşünmeniz gerekiyor.

Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olan Black Blue, basit mekanik üzerine kurulu bir oyundur. Oyunda önünüze gelen şekilleri noktalar yardımıyla oluşturmaya çalışıyor ve bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Şekillerin kritik noktalarını seçiyor ve daha sonra işi oyuna bırakıyorsunuz. Oldukça hoş animasyonlara sahip olan oyunda işiniz zor. Kolay bir oynanışa sahip olan oyunda sürekli olarak düşünüyor ve zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğiniz bir oyun olan Black Blue'yu sakın kaçırmayın.

Basit bir oynanışa ve harika atmosfere sahip olan oyunda tek yapmanız noktaları belirlemek. En kısa sürede şekilleri çizmeye çalışıyor ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Çoklu moda da sahip olan oyund arkadaşlarınıza karşı oynayabilirsiniz. Zevkli bir bulmaca oyunu arıyorsanız Black Blue tam size göre.

Black Blue oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Black Blue

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Black Blue, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Black Blue, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Son derece eğlenceli bir kurguya sahip olan oyunda arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Zevkli bir kurguya sahip olan Black Blue, şekilleri oluşturmanız gereken bir oyundur. Oyunda eşsiz şekilleri oluşturmaya çalışıyor ve kritik noktaları belirliyorsunuz. Eşsiz mekaniğe ve minimalist bir atmosfere sahip olan oyunda çok eğleniyor ve düşünce gücünüzü de sonuna kadar kullanıyorsunuz. Hoş animasyonlara ve kolay bir oynanışa sahip olan oyunda işiniz bir hayli zor. Birbirinden zorlu bölümlerin üstesinden gelmeye ve en kısa sürede şekilleri oluşturmaya çalışıyorsunuz. Zaman öldürmek için tercih edebileceğiniz Black Blue'yu sakın kaçırmayın.

Kolay bir oynanışa ve etkileyici bir ortama sahip olan oyunda bağımlılık da yaşayabiliyorsunuz. Kısa sürede şekilleri oluşturmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz. Zevkli bir bulmaca deneyimi sunan Black Blue'yu mutlaka denemelisiniz. Farklı konsepti ve eğlenceli mekanikleriyle Black Blue tam size göre.

Black Blue oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blue Angels

    Blue Angels, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir akrobasi simülasyonu oyunudur.
  • Blue Edge

    Blue Edge, Ketchapp'ın Android platformuna ücretsiz çıkardığı top oyunu.
  • Red Green Blue

    Red Green Blue son derece sade bir yapıya sahip olan, eğlenceli bir refleks oyunudur.
  • LOST in Blue

    LOST in Blue, Android telefonlarda oynanabilen adada hayatta kalma oyunu.
  • Blue Words

    Android akıllı telefonunuzda yazı tipi değiştirmek isterseniz Blue Words isimli uygulamadan faydalanabilirsiniz.
  • Tasty Blue APK

    Tasty Blue APK Android balık oyununda önünüze çıkan her şeyi yiyip bitiriyorsunuz. Sualtı macera oyununda birçok balığın yerine geçiyorsunuz.
  • Attack Hole - Black Hole Games APK

    Attack Hole - Black Hole Games APK farklı nesnelere büründüğünüz ve ateş ettiğiniz bir ateri simülasyon oyunudur.
  • Parallyzed

    Parallyzed, Red ve Blue adlı ikizleri kontrol ettiğiniz macera - platform oyunu.