Black Menu

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
928 TOPLAM İNDİRME
0.55 MB DOSYA BOYUTU

Black Menu, Google'ın sunduğu servislere kolayca ulaşmanızı sağlayan bir Chrome eklentisidir.

Black Menu, ücretsiz olarak kullanabileceğiniz başarılı bir Google Chrome eklentisidir. Bu eklenti sayesinde Google'ın servislerine tarayıcınız üzerinde yeni bir sekme açmadan ulaşabilirsiniz. Chrome'un sağ üst köşesinde ikon olarak gelen eklenti tıklandığında belirli boyutlarda bir pencere açarak, bu pencere üzerinden tüm Google servislerine kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

Uygulama ile maillerinizi ve ajandınızı hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz. Ayrıca Youtube, Google+ ve Google çeviri gibi hizmetlerdende yararlanabilirsiniz. Gün içerisinde sıkça bu hizmetleri kullananlar için büyük kolaylık sağlayan eklenti oldukça başarılı.

Sizde Google servislerine hızlı ve kolayca ulaşmak istiyorsanız bu ücretsiz eklentiyi indirip kurmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Start Menu Reviver

    Start Menu Reviver, Windows 8 için kullanabileceğiniz bir başlat menüsü oluşturma programıdır.
  • Start Menu Modifier

    Windows 8'de önceden alıştığınız Windows başlat butonunu kullanmak için Start Menu Modifier programını deneyebilirsiniz.
  • 3D Balls Menu v1.5.1

    Web site sahipleri için tasarlanmış güzel bir menü.
  • SyMenu

    SyMenu çıkarılabilir USB cihazlar için geliştirilmiş taşınabilir bir menü başlatıcısıdır.
  • Default Programs Editor

    Dosyalarınızın menü özelliklerini değiştirebileceğiniz, ekleyebileceğiniz ve silebileceğiniz; seçilen dosya uzantısını hangi program ile çalıştırabileceğinizi seçebileceğiniz bir dosya düzenleme programıdır.
  • Black

    Windows dosya yöneticisinden sıkıldıysanız dosyalarınızı çok daha verimli bir şekilde yönetebileceğiniz Black uygulamasını deneyebilirsiniz.
  • Black Bird Cleaner

    Black Bird Cleaner, sisteminizi kolay şekilde temizlemenize ve optimize etmenize yarayan, en kullanışlı temizlik programlarından bir tanesidir.
  • Half Life 2 Türkçe Yama

    Half Life 2 Türkçe oynamak için gerekli yama dosyasıdır. Bu Half Life 2 Türkçe yama dil paketi ile menü ve görevler, alt yazılar %100 Türkçe olmaktadır.