Black Screen of Life

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Black Screen of Life, YouTube'da ekran kapalı müzik dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir uygulama.

Black Screen of Life, YouTube gibi müzik dinlemek için sıklıkla kullandığımız uygulamalarda ekranın sürekli açık kalmasını engelleyerek kesintisiz müzik keyfi yaşamamız için yapılmış bir Android uygulaması.

Android cihazımıza ücretsiz indirebildiğimiz uygulama daha çok ekranı açık konumda tutarak pili çabuk tüketen müzik uygulamaları için hazırlanmış. Örneğin; YouTube uygulaması üzerinden müzik dinlediğiniz vakit normalde ekran açık konumdadır ve kilit devreye girdiği an müzik kesilir. Bu uygulamayı etkinleştirdiğiniz vakit YouTube uygulaması çalışmaya devam ediyor ancak ekran siyahlaşıyor. Müzik dinlediğiniz süre boyunca bataryadan yüzde 60’a kadar tasarruf sağlamış oluyorsunuz.

Uygulamanın kullanımı son derece basit. Uygulamayı açtığınızda karşılama ekranındaki butonuna dokunarak etkinleştiriyorsunuz. Sonrasında müzik uygulamanızı açıyorsunuz. Akabinde cihazın yakınllık sensörünü engelliyorsunuz. (telefonu cebinize koyarak, ters çevirerek bunu yapabilirsiniz). Bu noktadan sonra müzik uygulaması çalışıyor ancak ekran çalışmadığından pil daha az tüketilmiş oluyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rock Life

    Rock Life, yıllardır en iyi müzik oyunlarından bir tanesi olan Guitar Hero'nun benzeri olan mobil versiyona uyarlanan eğlenceli bir Android gitar çalma oyunu.
  • The Art of Rap

    The Art of Rap, cebinizdeki en iyi stüdyo kayıt ortamını sizler sağlıyor.
  • World of Warcraft Sound Packs

    World of Warcraft Sound Packs, dünyanın en popüler en çok oynanan oyunlarından biri olan World of Warcraft'ın müziklerini dinlemenizi sağlayan ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Choice of Life: Middle Ages APK

    Android kullanıcılarının oynayabileceği Choice of Life: Middle Ages APK'da, seçimlerinizi yaparak krallığınızda söz sahibi olmaya çalışın.
  • The Game of Life

    The Game of Life arkadaş ortamlarında oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyun.
  • Cochlear Sounds of Life

    Cochlear Sounds of Life, çektiğiniz fotoğraflara 5 ile 10 saniye arasında sesler eklemenizi sağlayan eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Stone of Life

    Anime grafikleriyle batı aksion RPG oyunlarını harmanlayan Stone of Life, bu oyun türüne yeni bir zenginlik katıyor.
  • Call of Duty Black Ops Zombies

    Call of Duty Black Ops Zombies bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur