Blaze Video Magic Ultimate

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,137 TOPLAM İNDİRME
39.09 MB DOSYA BOYUTU

Blaze Video Magic Ultimate ile video ile ilgili bütün ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz

Blaze Video Magic Ultimate kullanıcılara video indirme, video dönüştürme, video düzenleme özelliklerinin hepsini bir arada sunan, bu özelliklere farklı kullanışlı ek özellikler de ekleyen kullanışlı bir yazılımdır.

Blaze Video Magic Ultimate'yi bir YouTube video indirme aracı olarak kullanabilirsiniz. Program sayesinde YouTube üzerinde seyrettiğiniz videoları bilgisayarınıza kaydedebilir ve internet üzerinden video seyrederken oluşan takılma, düşük kalite gibi problemleri ortadan kaldırabilirsiniz. Blaze Video Magic Ultimate internet üzerinden indirdiğiniz videoları veya bilgisayarınızda depoladığınız diğer videoları farklı formatlara dönüştürebilmektedir. Böylece video oynatma problemlerini, format uyumsuzluklarını ve benzeri problemleri giderebilirsiniz.

Blaze Video Magic Ultimate videolar üzerinde çeşitli düzenlemeler yapmanıza da yardımcı oluyor. Programı kullanarak video kesme, video birleştirme ve video kırpma gibi işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Programın bu özellikleri sayesinde farklı videoları birbirine ekleyebiliyor, videolardan istemediğiniz bölümleri çıkarabiliyor veya videoların kenarlarını kırparak videoları ölçeklendirebiliyorsunuz.

Blaze Video Magic Ultimate kullanarak ses dönüştürme işlemlerini gerçekleştirebilmeniz de mümkündür. Blaze Video Magic Ultimate fotoğraflarınızdan slideshow hazırlamanıza ve iPhone zil sesi yapmanıza da imkan tanıyor. Blaze Video Magic Ultimate sunduğu bu zengin araç seçenekleriyle videolar ve ses dosyalarıyla ilgili hemen hemen tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Blaze MediaConvert

    Blaze MediaConvert güçlü bir multimedia dosya dönüştürme programı. 70'ten fazla resim, animasyon, video, ses dosyasını birbirine dönüştürebiliyor..
  • Wondershare Video Converter Ultimate

    Wondershare Video Converter Ultimate, video dönüştürme, izleme, yayınlama ve indirme ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyor.
  • Leawo Video Converter Ultimate

    Leawo Video Converter Ultimate ile 2 boyutlu videoları 3 boyutlu hale çevirebilirsiniz
  • Blu-ray Converter Ultimate

    Blu-ray Format Dönüştürücü program, Blu-ray içeriğini AVI, DVD, MKV, iPad ile daha çok sayıda formata yüksek kalitede ve hızda dönüştürür.
  • Magic DVD Rip Studio

    DVD filmlerinizi bir çok formata dönüştürmenize yarayacak bir program arıyorsanız bu programı bir denemenizi tavsiye ederiz. Oldukça kolay kullanım olanaklarına sahip bir program olması ile de kullanıcı dostu olduğunu kanıtlıyor. Ve üste
  • Format Freedom

    Format Freedom ile videolarınızı ve filmlerinizi popüler formatlara dönüştürebiliyorsunuz.
  • My Video Converter

    My Video Converter, güçlü ve etkili bir video format dönüştürücüsüdür.
  • ShanaEncoder

    Video dosyalarınızı farklı format ve codecler ile yeniden kodlamak için bu video dönüştürücü programı kullanabilirsiniz.