Block280

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME

Twitter'da 280 karakter tweet görmek istemeyenler için harika bir eklenti

Block280, popüler sosyal medya platformu Twitter'da 280 karaktere sahip tweetleri görmemenizi sağlayan bir Chrome eklentisi. Google Chrome internet tarayıcısını kullanıyor ve Twitter'ın yeni getirdiği 280 karakter sınırı özelliğinden nefret ediyorsanız, bu eklenti sayesinde uzun cümleleri okumaktan kurtulabilirsiniz.

Twitter'ın son dönemde getirdiği yenilikler düşünüldüğünde, en çok eleştirilen özellik 280 karakter sınırına geçilmesi oldu. Şimdilik belirli bir grubun kullanabildiği bu özellik, insanların uzun cümleler okumasına neden oluyor. İşin ilginç yanı, beynimiz düşünceleri 140 karaktere entegre etmeye alıştığından, Twitter'da uzun cümleleri okumak gerçekten zor oluyor. Block280 eklentisi ile birlikte bu durumdan kurtulmanız mümkün.

Özü "kısalık" olan Twitter platformunda eski düzene geri dönmek istiyorsanız, Block280 eklentisini ücretsiz indirebilirsiniz. 

Gökhan Abay

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Google I/O

    Google I/O basit parçalarla kendi makinenizi yaratarak topu doğru hedefe taşımanız gereken eğlenceli bir Chrome eklentisi.
  • InstaTwit

    Bir Chrome uzantısı olan InstaTwit, Twitter'da Instagram fotoğraflarını görüntülemenin en kolay yoludur.
  • Bit.ly

    Bit.ly bu ihtiyacı gidermek için kurulmuş adres kısaltıcılardan bir tanesi ve uzun zamandır pek çok kişi tarafından severek kullanılıyor. Ayrıca Twitter’ın resmi adres kısaltıcısı olarak da yerini almış durumda.
  • uBlock

    uBlock uzantısı ile Google Chrome'da ziyaret ettiğiniz web sitelerindeki reklamları engelleyebilirsiniz.
  • Twitter Feed

    Twitter Feed, web sitenizin RSS'lerinden otomatik Twitter ve Facebook güncellemeleri yapabilen ücretsiz bir servis.
  • What the Trend

    Twitter'da popüler olmayı başaran konuları, ülkelere göre trendleri ve popüler Twitter kullanıcılarını raporlamanızı sağlayan What the Trend, sosyal medya uzmanlarının yararlandığı araçlar arasında.
  • downloadtwittervideo.com

    downloadtwittervideo.com ile Twitter'da paylaşılan videoları bilgisayarınıza kolayca indirebilirsiniz.
  • Tweepi

    Online Twitter yöneticisi Tweepi'nin detaylı istatistikleriyle profil yönetimi çok kolaylaşıyor.