Blood Battalion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME

Blood Battalion, Android işletim sistemine sahip cihazlarınız üzerinden oynayabileceğiniz en iyi ve en heyecanlı rol yapma(RPG) oyunlarından bir tanesi.

Blood Battalion, oynaması tamamen ücretsiz olan en iyi ve en güzel rol yapma(RPG) oyunlarından biri olarak Android cihazlarımız üzerinden oynanabiliyor.

Özellikle RPG oynamayı seven oyuncuların kesinlikle Android cihazlarında bulundurması gereken oyunda, oyuna başlamadan önce karakterinizi seçebiliyorsunuz. Seçebileceğiniz 8 farklı karakter arasında, iyileştirici, savaşcı, okçu vb. kahramanlar bulunuyor. Kendi oyun tarzınıza en uygun gördüğünüz karakteri seçerek hemen oyuna başlayabilirsiniz.

Oyundaki amacınız ordunuza en iyi şekildel iderlik yaparak rakibini yenmek. Fakat rakibi yenmek sandığınız kadar kolay olmayabiliyor. Rakibinizi alt etmek için iyi planlanmış bir stratejiye ihtiyacınız var. Ordunuzu savaş alanına iyi yerleştirmeniz gerekli. Savaş esnasında ordunuzdaki kahramanlar rakibi yok etmek için gerekli saldırıları kendileri otomatik olarak yapmaktadır. Fakar bu saldırılara ek olarak, rakibinizi yok etmek için sizde özel saldırılar gerçekleştirebiliyorsunuz.

Savaş alanında yok olma pahasına çarpışacağınız düşman ile birlikte gülen taraf olmak için iyi bir savaşçı olmalısınız. Savaşta rakibinize üstünlük kuramazsanız, kendi yok oluşunuzu izliyorsunuz. Fakat savaştan galip gelirseniz ekrana gelen yok et veya serbest bırak seçeneklerinden birini tercih ederek düşmana ne yapacağınızı belirliyorsunuz.

Müthiş savaş ve aksiyon sahnelerinin geçeceği Blood Battalion'un hemen ücretsiz olarak indirerek bir an önce en güzel RPG oyunlarından birini oynamaya başlayabilirsiniz. Oyun içerisinde grafikler ve ses efektleri de yapacağınız savaşlara daha fazla heyecan katmaktadır.

Barış YANIK

Blood Battalion

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
85 TOPLAM İNDİRME

Blood Battalion, iPhone ve iPad'leriniz ile birlikte oynayabileceğiniz en iyi RPG oyunlarından biri olara sınırsız eğlence ve heyecan sunuyor.

Blood Battalion, yok olma pahasına gireceğiniz savaşlarda ordunuzu iyi düzenleyerek, güzel stratejiler belirlemeniz gereken mükemmel bir iOS oyunudur.

iPhone ve iPad'leriniz üzerinden oynayabileceğiniz en iyi rol yapma(RPG) oyunlarından biri olan Blood Battalion'da ordunuzu iyi yöneterek, ölümüne yapılan savaşlardan galip ayrılmaya çalışmalısınız.

Oyunu indirme işlemini tamamladıktan sonra başlamak için ilk önce oynamak için bir karakter seçmelisiniz. Kendi oyun tarzınıza göre savaşçı, iyileştirici vb. gibi farklı rollerde karakterler seçebilirsiniz. Daha sonra ordunuzu oluşturup savaş alanına yerleştirerek savaşa başlayabilirsiniz. Savaş esnasında kahramanlarınız düşmanı yok etmek için gerekli saldırıları kendileri yapacaktır. Fakat sizde ekstra özel saldırıları seçerek düşmanınızı alt etmek için ordunuza yardım edebilirsiniz.

Oynaması basit ve karakter kontrolü gayet kolay oyunda, tek yapmanız gereken iyi stratejiler geliştirerek düşmanınızı yok etmek. Bunu başaramazsınız kendi yok oluşunuzunu seyredebilirsiniz. Savaş alanında rakiplerinize üstünlük kurarsanız, onları yok etme veya serbest bırakma hakkına sahip oluyorsunuz. Savaştaki hislerinize göre mağlup olan rakibinize ne yapmak istediğiniz tamamen sizin kararınız.

iPhone ve iPad'lerinizde oynamak için yeni bir rol yapma(RPG) oyunu arıyorsanız, Blood Battalion'u hemen ücretsiz olarak indirerek oynamaya başlayabilirsiniz. Oldukça keyifli ve bol aksiyonlu oyunu kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gun & Blood

    Gun & Blood heyecan dolu bir FPS oyunudur
  • Blood & Glory

    Blood & Glory, BLOOD and GORE isimli dövüş oyunun Android için hazırlanmış sürümüdür.
  • Blood N Guns

    Blood N Guns, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aksiyon ve ateş etme oyunudur.
  • Hitman: Blood Money - Reprisal

    Oyuncular tarafından çokça beğenilen Hitman serisi, yeni oyunu olan Hitman: Blood Money - Reprisal ile birlikte mobil platformlarda karşımıza çıkıyor.
  • Blood Warrior

    Blood Warrior, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz hack and slash oyunu.
  • Blood Zombies HD

    Blood Zombies HD ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir mobil zombi oyunudur.
  • Pixel Blood Online

    Pixel Blood Online, Android platformunda zombi temalı hayatta kalma oyunu olarak yerini alıyor.
  • Blood & Glory 2: Legend

    Blood & Glory: Legend mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en iyi dövüş oyunlarından bir tanesi.