BloombergHT Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
495 TOPLAM İNDİRME

BloombergHT Live uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan BloombergHT TV ve radyo kanallarını canlı olarak takip edebilirsiniz.

BloombergHT Live uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan BloombergHT TV ve radyo kanallarını canlı olarak takip edebilirsiniz.

Ekonomi ve finans alanında faaliyet gösteren BloombergHT’nin hem televizyon hem de radyo yayınlarını ilgiyle takip ediyorsanız, BloombergHT Live uygulamasını yanınızdan ayırmayacaksınız. Uygulamayı yüklediğinizde ana ekranda radyo ve TV butonlarından seçim yaparak yayınları canlı olarak takip edebilmenize olanak sağlayan uygulama ile yayın akışını da takip edebiliyorsunuz.

Haftalık yayın akışını saatleriyle birlikte görüntüleyebileceğiniz uygulamada, canlı yayınlara katılmak isteyenler için Yayına Katılın butonu da sunuluyor. BloombergHT’ye ait sosyal medya hesapları, e-posta ve telefon bilgilerine de ulaşabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

BloombergHT Live

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
184.4 MB DOSYA BOYUTU

BloombergHT Live uygulaması ile canlı yayınları seyredebilir, güncel haberleri takip edebilirsiniz.

Bloomberg HT Live uygulamasını kullanarak iOS cihazlarınızdan BloombergHT canlı yayınlarını dinleyebilir ve izleyebilirsiniz.

Televizyon, radyo ve haber sitesi ile yayın hayatını sürdüren Bloomberg HT’nin resmi mobil uygulaması ile artık dilediğiniz her yerden radyo ve TV canlı yayınlarını takip edebilmeniz mümkün. Web sitesindeki haberler bölümünü de inceleyebileceğiniz uygulamada, piyasaların anlık durumunu da takip edebilirsiniz.

TV ve radyodaki yayın akışını da inceleyebileceğiniz Bloomberg HT Live uygulamasında, sorularınızı ve yorumlarınızı ekran yüzleriyle paylaşabiliyor ve yorumlarını takip edebiliyorsunuz. Ekonomi, piyasa, siyaset ve jeopolitik haber akışlarını anlık olarak alabileceğiniz Bloomberg HT Live uygulamasında, kaçırdığınız radyo programlarını Podcast bölümünden dinleyebilmeniz de mümkün. Eğer siz de ekonomiyi yakından takip ediyorsanız, iş ve finans dünyasındaki önemli kişilerle yapılan programları kaçırmak istemiyorsanız Bloomberg HT Live uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Live Cams

    Live Cams uygulaması sayesinde Türkiye ve dünya üzerindeki bir çok canlı kamera görüntüsünü izleyebilirsiniz.
  • NBA LIVE Companion

    NBA LIVE Companion resmi NBA Live 16 yardımcı uygulamasıdır
  • Kick APK

    Kick: Live Streaming APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz sürümüyle karşımıza çıkıyor. Canlı yayın yapın, içerikleri izleyin ve insanlarla etkileşim sağlayın.
  • Madnessteer Live

    Madnessteer Live mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Minima Live Wallpaper

    Minima Live Wallpaper başarılı bir canlı duvar kağıdı uygulamasıdır
  • NBA Live Mobile

    NBA Live Mobile mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir basketbol oyunudur
  • Live in Five

    Live in Five ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir canlı yayın uygulamasıdır
  • Live on YouTube

    Live on YouTube uygulaması ile Xperia cihazınız ile YouTube'dan canlı yayın yapabilirsiniz.