blue

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,822 TOPLAM İNDİRME
46.86 MB DOSYA BOYUTU

Ses ve müziklerinizi Csound ses sistemi üzerinde bir arayüzle hazırlamak için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Csound ses sistemi ile birlikte kullanılmak için hazırlanmış blue programı, komut satırı yerine grafik bir arayüz kullanarak müziklerinizi bilgisayarlarınızda hazırlamanıza imkan tanıyor ve Java ile hazırlanmış.

Ücretsiz olarak sunulan programın arayüzü de bir o kadar başarılı. Böylece ses işleri ile uğraşanların en kolay yoldan parçalarını sentezleyebilecekleri blue, bir göz atılmayı hakediyor. Ses objelerini düzenleyebileceğiniz zaman tüneli sayesinde öğelerinizi istediğiniz gibi yerleştirmek mümkün hale geliyor.

Ayrıca, her bir objenin ana örneğini düzenlediğinizde, diğerlerine dokunmanıza gerek kalmıyor ve onlarca güncelleniyorlar. Böylece pek çok kopyalama ve değişiklik işleminin daha kolay olduğunu söyleyebilirim.

Orkestra yöneticisi sayesinde csound enstrümanlarını organize edebilirsiniz ve .csd dosyasında hangi enstrümanların çıktı vereceğini belirtebilirsiniz. Böylece dosyaların açılış hızı artacaktır ve tüm enstrümanların yüklenmesine gerek kalmayacaktır.

Performans olarak yeterli bulduğum uygulama, işlemcinin daha verimli kullanılması için kullanılmayan ses nesnelerini donduruyor ve böylece daha az güç harcanmasına neden olarak performansı da arttırıyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Anvil Studio

    Anvil Studio ev ortamında kayıt için ihtiyaç duyulacak araçları ücretsiz olarak sunuyor.
  • Wirecast

    Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.
  • Bosca Ceoil

    Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.
  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Focus Mp3 Recorder

    Harika Bir Ses Kayıt edici Program.
  • MilesightVMS

    MilesightVMS, IP kameralarla çalışan ücretsiz ve başarılı bir video yönetim sistemidir.