Bosca Ceoil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
929 TOPLAM İNDİRME
21 MB DOSYA BOYUTU

Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.

Bosca Ceoil, farklı enstümanları kullanarak müzik yapabileceğiniz bir programdır. Kolay kullanıma sahip olan Bosca Ceoil ile her tarzdan müzik yapabiliyorsunuz.

Müzik yapma programlarından olan FL Studio'nun daha basite indirgenmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkan Bosca Ceoil, kolay kullanımı ve geniş yelpazesiyle dikkatimizi çekiyor. Farklı türden enstrümanlara sahip olan Bosca Ceoil ile dilediğiniz müzikleri yapabiliyorsunuz. Harika müzikler ortaya çıkarabilmek için her şeye sahip olan bu programı mutlaka denemelisiniz. Eğer müzik işleriyle hobi olarak uğraşıyorsanız Bosca Ceoil'i indirip denemenizi öneririm. Ayrıca basit menülerin de yer aldığı programda piksel tarzı grafikler yer alıyor. 

Program ile yaptığınız müzikleri farklı formatlada çıktı alabiliyor ve dilediğiniz yerde kullanabiliyorsunuz. Bosca Ceoil programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Bosca Ceoil

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Bosca Ceoil, farklı enstrümanlar kullanarak müzik yapmanızı sağlayan basit ve kullanışlı bir programdır.

Bosca Ceoil, kolay kullanımı ve işlevsel özellikleriyle karşımıza çıkan eğlenceli bir müzik yapma programıdır. Her tarzdan müzik yapabileceğiniz Bosca Ceoil ile harika işler ortaya çıkarabiliyorsunuz.

Müzik ile uğraşanların bilgisayarlarında olması gereken bir program olan Bosca Ceoil, kullanışlı menüleri ve özellikleriyle dikkatimizi çeken müzik yapma programıdır. Her tarzdan müziği kolay bir şekilde yapabileceğiniz program ile farklı formatlarda çıktılar da alabiliyorsunuz. Farklı enstrümanların da yer aldığı programda farklı notaları basabiliyorsunuz. Eğer müzik işleriyle hobi olarak uğraşıyorsanız Bosca Ceoil'i indirip denemenizi öneririm. Piksel tarzı arayüzü ile ön plana çıkan programda farklı aralıklar da ayarlayabiliyorsunuz. Her türlü müziği kolay bir şekilde üretebileceğiniz Bosca Ceoil'i sakın kaçırmayın.

Bosca Ceoil programını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • RealTimes

    RealTimes'ı kullanarak ücretsiz olarak kendi hikaye videolarınızı oluşturabilir, video düzenleme işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.
  • LMMS

    LMMS ücretli dijital müzik kayıt programlarına alternatif olarak yararlanılabilecek açık kaynak bir yazılım.
  • Wirecast

    Wirecast ile resimlerinizi ve kendi internet gösterinizi canlı olarak yayınlayabilirsiniz.
  • Virtual DJ

    Dünyanın en iyi DJ programlarından birisi olan Virtual DJ ile kendi remikslerinizi yaratabilir, müzik alanındaki yaratıcılığınızı amatör olarak ortaya çıkarabilirsiniz.
  • Apowersoft Android Recorder

    Apowersoft Android Recorder, Windows bilgisayarlar ve Android cihazlar arasında bağlantı kurmak için kullanabileceğiniz güçlü bir uygulama.
  • Acoustica

    Acoustica, ses ve müzik dosyaları üzerinde profesyonel düzenlemeler ve farklılıklar gerçekleştirebileceğiniz güçlü bir programdır.
  • Sound Forge Audio Studio

    Sound Forge Audio Studio, Sony'nin bilgisayar kullanıcılarına sunmuş olduğu gelişmiş ve güçlü özelliklere sahip bir ses kayıt ve düzenleme programı.
  • Super Mp3 Recorder Pro

    Ses dosyaları üzerinde düzenleme yapabilir ve istediğiniz şekilde yeni ses dosyaları yaratabilirsiniz.