BoxCryptor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
519 TOPLAM İNDİRME
11.06 MB DOSYA BOYUTU

BoxCryptor, Dropbox, SkyDrive, Google Drive ya da diğer bulut depolama sunucularını kullanırken, verilerinizi korumanızı sağlar.

BoxCryptor, Dropbox, SkyDrive, Google Drive ya da diğer bulut depolama sunucularını kullanırken, verilerinizi korumanızı sağlar. Bu programın Mac, Android ve iOS sürümlerini kullandığınız takdirde verilerinize tüm cihazlarınızdan ulaşabilirsiniz ve her zaman koruyabilirsiniz. Program, ticari kullanım için olmadığı sürece ücretsizdir.

Bulut depolama alanlarınızda bulunan veriler için tasarlanan BoxCryptor, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Bu programı kullandığınız sürece sözleşmelerinizi, banka hesap detaylarınızı ya da tezlerinizi bulut depolama alanında rahatça saklayabilirsiniz. BoxCryptor, dosyalarınızı şifrelemek ve korumak için AES-256 standardını kullanır. 

Sibel Aflazi

BoxCryptor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
179 TOPLAM İNDİRME

BoxCryptor; Dropbox, Google Drive veya Microsoft SkyDrive programlarını güvenli, gizli ve rahat kullanmanızı sağlayan bir şifreleme uygulamasıdır.

BoxCryptor; Dropbox, Google Drive veya Microsoft SkyDrive programlarını güvenli, gizli ve rahat kullanmanızı sağlayan bir şifreleme uygulamasıdır. BU uygulamayı kullandığınız takdirde hem akıllı telefonunuzdan em de tabletinizden bulut depolama hizmetlerinize kolay ve güvenli şeklide ulaşabilirsiniz.

Başlıca özellikleri:

  • Önemli dosyalarınızı her zaman yanınızda taşıyabilir, şifre ile korundukları için endişelenmezsiniz.
  • Dropbox, Google Drive ya da Microsoft SkyDrive gibi bulut depolama alanlarındaki tüm şifreli müzik, fotoğraf ve diğer dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.
  • Şifreleme ve şifreyi açma doğrudan telefonunuz tarafından yapılır. Şifreniz kesinlikle yayılmaz.
  • Güvenli depolama işlemi, AES-256 standardı ile sağlanır.
  • Ek güvenlik için uygulama kilidi mevcuttur.
Sibel Aflazi

BoxCryptor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
173 TOPLAM İNDİRME
3.1 MB DOSYA BOYUTU

iOS için BoxCryptor; Dropbox, Google Drive veya Microsoft SkyDrive programlarını güvenli, gizli ve rahat kullanmanızı sağlayan bir şifreleme uygulamasıdır.

iOS için BoxCryptor uygulaması, hem iPhone cihazınızdan hem de iPad’inizden bulut depolama hizmetlerinize kolay ve güvenli şeklide ulaşmanızı sağlar.

Bu uygulama sayesinde; Dropbox, Google Drive veya Microsoft SkyDrive programlarını güvenli, gizli ve rahat şekilde kullanabilirsiniz. Uygulama, bu bulut depolama alanlarında sakladığınız verileri şifreler ve dosyalarınız emniyette kalır. Dilerseniz bu alana fotoğraflarınızı, resimlerinizi ve önemli belgelerinizi yükleyebilirsiniz.

Başlıca özellikleri:

  • Verilerinizi koruma adına ikinci bir güvenlik duvarı oluşturmak amacıyla uygulamaya kilit eklenmiştir.
  • Tüm bulut depolama hizmetlerinde bulunan özel ve şifrelenmiş dosyalara bu uygulama sayesinde ulaşabilirsiniz.
  • Şifreleme ve şifre girme işlemleri sadece iPhone ve iPad üzerinden yapılır. Şifreniz yayılmaz.
  • Dosyalarınız, AES-256 standardı ile şifrelenir.
Sibel Aflazi

BoxCryptor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
194 TOPLAM İNDİRME
9.67 MB DOSYA BOYUTU

BoxCryptor, Dropbox, SkyDrive, Google Drive ya da diğer bulut depolama sunucularını kullanırken, verilerinizi korumanızı sağlar.

Bulut depolama alanlarını kullanırken verilerinizin kaybolmasından ya da çalınmasından korkuyorsanız, dosyalarınızı şifrelemenize yarayan BoxCryptor adlı programı kullanabilirsiniz. Bu program, dosyalarınızı şifrelemek ve korumak için AES-256 standardını kullanır. Böylece sözleşmelerinizi, banka hesap detaylarınızı ya da tezlerinizi bulut depolama alanında rahatça saklamanıza olanak tanır. Program, ticari kullanım için olmadığı sürece ücretsizdir.

BoxCryptor yazılımının en önemli avantajı, Windows, Mac, Android ve iOS sürümlerinin olması ve böylece verilerinize tüm cihazlarınızdan erişme imkânı sunmasıdır. Bu yazılım sayesinde Dropbox, SkyDrive, Google Drive ya da diğer bulut depolama sunucularını kullanırken içiniz rahat olacak. 

Sibel Aflazi

BoxCryptor

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
108 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Boxcryptor uygulaması ile dosyalarınızı buluta göndermeden önce şifreleyebilirsiniz.

Boxcryptor, bulut hesaplarınızda sakladığınız dosyaları güvende tutmanıza yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır. Sosyal ağlarda paylaşmak istemediğiniz özel fotoğraf, videolarınızı buluta göndermeden önce şifreleyebilir, başkalarının kişisel verilerinize kolaylıkla erişmesini engelleyebilirsiniz.

Boxcryptor, Dropbox, Google Drive, OneDrive, Yandex.Disk gibi en çok tercih edilen bulut servisleri desteklemektedir. Dosyalarınızı AES-256 şifreleme metodunu kullanarak şifrelemektedir. Dosyalarınızın şifresini sadece siz bildiğinizden, hesabınıza erişilse dahi tüm fotoğraf, video, belgeleriniz güvende kalır, yetkisiz kişilerce görüntülenemez.

Bulut servisler, her ne kadar ek güvenlik seçenekleri sunsa da burada tutulan verilere bir başkasının erişme ihtimali daima mevcuttur. Boxcryptor uygulaması ile dosyalar bulutta şifrelenmiş olarak depolanır.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Boxcryptor (Windows 8)

    Bulut Depolama Alanlarınızdaki dosyaların güvenli bir şifreleme sistemiyle korunmasını istiyorsanız Boxcryptor oldukça etkili bir uygulama.
  • BoxCryptor Classic (Windows 8)

    Boxcryptor ile bulut depolama hesaplarınızdaki verileri şifreleyebilirsiniz.
  • BestCrypt

    BestCrypt, farklı güvenlik ihtiyaçlarına uygun farklı veri şifreleme seçenekleriyle göz dolduruyor.
  • Secure Folders

    Bilgisayarınızda bulunan dosya ve klasörleri koruma altına almak için bu şifreleme ve güvenlik programını kullanabilirsiniz.
  • BCArchive

    BCArchive, şifreli arşiv dosyaları oluşturmanıza ve bunları arkadaşlarınıza e-posta aracılığıyla göndermenize olanak sağlayan başarılı bir güvenlik ve şifreleme programıdır.
  • ABC CHAOS

    Gelişmiş ve üstün bir şifreleme programı...
  • Şifrelemax

    Windows dosya şifreleme programı.
  • FineCrypt 9.1

    Profesyonel bir sifreleme araci