Breakout Arkanu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
98 TOPLAM İNDİRME
42 MB DOSYA BOYUTU

Breakout Arkanu mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunudur

Breakout Arkanu eğer mobil cihazlarınızda boş zamanlarınızı keyifli bir şekilde değerlendirmek isterseniz hoşunuza gidebilecek bir tuğla kırma oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Breakout Arkanu, eğer bilgisayarlarınızda DxBall oyununu oynadıysanız yakından tanıyacağınız bir yapıa sahip. Breakout Arkanu'da temel amacımız ekranda yer alan bütün tuğlaları yok etmek. Bu işi gerçekleştirmek için bir raket ve küçük bir top kullanıyoruz. Top raketimize çarptıkça sekiyor ve tuğlalara doğru farklı açılarla yol alıyor. Tuğlalara çarpan top onları yok ediyor. Topu geri dönüşünde karşlılayamazsak  top boşluğa düşüyor ve canımız gidiyor. Bölümleri geçebilmek içib ise belli sayıda top hakkına sahibiz.

Breakout Arkanu oldukça kolay kontrollere sahip. Oyunda tek yapmamız gereken raketimizi sağa veya sola yönlendirmek. Tuğlaları kırdıkça karşımıza bize avantaj kazandıran bonusdlar çıkabiliyor, raketimiz genişleyebiliyor ve bölümü daha kolay geçebiliyoruz.

Breakout Arkanu her yaştan oyuncuya hitap eden bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

Breakout Arkanu

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME

Breakout Arkanu mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir tuğla kırma oyunudfur

Breakout Arkanu vakit öldürmek için oldukça ideal bir çözüm olan bir mobil tuğla kırma oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Breakout Arkanu'nun eskiden bilgisayarlarımızda keyifle oynadığımız DxBall'un mobil cihazlarımızda oynayabileceğimiz bir kopyası olduğu söylenebilir. Dokunmatik kontroller göz önünde tutularak geliştirilmiş bu versiyonda hedefimiz yine aynı; ekrandaki bütün tuğlaları kırmak. Bu iş için ise raketimizden ve topumuzdan faydalanıyoruz.

Breakout Arkanu'da tuğlaları kırmak için raketimizle topu tuğlalara doğru fırlatıyoruz. Top tuğlalara çarptığında onları parçalıyor ve geri dönüyor. Geri dönen topu boşluğa düşmeden raketimizle karşılamamız gerekiyor; yoksa top kaybediyoruz. Her bölümü geçebilmek için belli sayıda top hakkına sahibiz. Oyun boyunca karşımıza oyunu daha da heyecanlı hale getiren bonuslar çıkabilmekte. Aynı anda kullanabileceğimiz ekstra toplar, raket genişletme bonusu gibi bonuslar oyuna renk kazandırıyor.

Breakout Arkanu bütün aile üyelerinin keyifle oynayabileceği bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Ballz

    Ballz, Atari Breakout oyununa benzer yapıda Android bulmaca oyunu.
  • FFTAN

    FFTAN, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz tuğla kırma (breakout, brick breaker) oyunu.
  • Arena Breakout APK

    Arena Breakout APK Tencent tarafından geliştirilmiş olan, birinci şahıs açısından oynanan aksiyon ve hayatta kalma temalı bir mobil oyundur.
  • Breakout Ninja

    Breakout Ninja, Android telefonda ücretsiz oynayabileceğiniz ufak boyutlu ninja oyunu.
  • Prison Breakout Sniper Escape

    Prison Breakout Sniper Escape mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur
  • Color Brick King

    Color Brick King, Atari Breakout oyununun Android cihazlarda oynanabilir sürümü.
  • GGTAN

    GGTAN, Atari Breakout tuğla kırma oyunu üzerine kurulu arcade oyun.
  • Ballz Break

    Atari Breakout oyununa Ketchapp yorumu