Bridge Constructor

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11,006 TOPLAM İNDİRME
41.7 MB DOSYA BOYUTU

Bridge Constructor, Türkçe olarak ta oynanabilen popüler köprü inşa etme oyunudur.

Bridge Constructor, ister tablet isterseniz de masaüstü PC’nizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir köprü kurma oyunudur. Toplam 40 seviyenin yer aldığı oyunda şiddetli deprem ve diğer felaketler yüzünden çöken köprüleri yeniden kurmak için oranın halkına yardım ediyor, trafiğin yeniden akmasını sağlıyoruz.

Derin vadilerin, kanalların ve nehirlerin üzerinden geçen köprüler inşa ettiğimiz, köprülerimize dayanıklılık testi de uygulayabildiğimiz oyunda bir köprü kurulurken ihtiyaç duyacağımız tüm malzemeler mevcut. Tahta, çelik, kablo, beton direk gibi malzemeleri dikkatlice seçerek köprülerimizi oluşturmaya başlıyoruz. Kusursuz köprüyü oluştururken malzemeler kadar dikkat edeceğimiz diğer bir husus ta bütçemiz. Köprümüzün temellerini atarken bir yandan da bütçemizi takip etmemiz gerekiyor.

Hayal gücümüzü ve yaratıcılığımızı ortaya çıkaran bu oyunda menüler de oldukça sade tasarlanmış. Sağ bölümden köprümüzü oluştururken ihtiyaç duyacağımız malzemelere ulaşıyor, görüş açımızı değiştirerek köprümüzü daha kolay inşa edebiliyoruz. Sol bölümde ise kurduğumuz köprüyü kaydedebiliyor veya mevcut köprümüzü hızlıca kaldırıp sil baştan yeni köprü oluşturabiliyoruz.

Mobil platformlarda en çok oynanan oyunlar arasında yer alan Bridge Constructor,Türkçe olarak oynanabilen basit tasarlanmış ancak oldukça zevkli bir köprü kurma oyunu.

Erkan Calp

Bridge Constructor

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
3,260 TOPLAM İNDİRME
47 MB DOSYA BOYUTU

Bridge Constructor APK Android oyunda köprüler inşa edip test ediyorsunuz. Mobildeki en iyi köprü yapma oyunudur.

Bridge Constructor APK, becerinizi zekanız ile birleştirip köprü inşa etmenizi sağlayan bir Android oyunu. Hem eğlenceli hem sabır isteyen bu yapım herhangi bir teknik bilgi istemiyor. Sadece becerilerinizi size verilen malzemeleri doğru şekilde kullanmanız doğrultusunda sınamaya çalışıyor. Size verilen malzemeler arasında tahta, demir, çelik halat ve beton bloklar bulunuyor.

Bridge Constructor APK İndir

Bridge Constructor APK Android oyunda cebinizdeki bütçe ile bu malzemeleri doğru şekilde kullanarak köprünüzü oluşturuyorsunuz. Diğer bölümlere geçmek için köprüyü sağlam yapıp yapmadığınızı öğrenmek için de bazı testler yapıyorsunuz. Yapılan testler araçların köprüden geçmesi ile basınç ve gerilme gibi etkenleri deniyor. Köprüyü ne kadar sağlam yaptınız o kadar iyi. Çünkü köprüden, otomobilden kamyona her türlü aracın geçmesi lazım. Son olarak oyun içerisinde 40 adet bölüm bulunuyor.

Baş inşaatçı olarak her köprü için ahşap, çelik kablolar veya beton direkler gibi bir dizi malzeme arasından seçim yapabilirsiniz ancak mükemmel köprüyü inşa etmek için bütçe dahilinde kalmanız gerekiyor. Farklı materyallerin seçimi sayısız çözüm sunuyor, her köprüyü çeşitli şekillerde inşa edebilirsiniz, tek sınır bütçeniz. Bu inşaat simülatöründe hayal gücünüz ve yaratıcılığınızı özgür bırakmalısınız. Çıkmaza girerseniz yardım sisteminden değerli ipuçları alabilirsiniz.

Bridge Constructor Free (Ücretsiz) sürüm ilk 8 seviyeyi içermektedir. Bridge Constructor Full versiyonu, sezonluk güncellemelerle 40’dan fazla seviye içerir. Ahşap, çelik, kablolar, beton direkler, dört farklı yapı malzemesi kullanabilirsiniz. Araba, kamyon ve tanker, üç farklı araçla yük taşıyabilirsiniz. Şehir, kanyon, plaj, dağlar, tepeler, farklı yerlerde köprüler inşa edeceksiniz.

Mustafa Şevki Coşar

Bridge Constructor

x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,549 TOPLAM İNDİRME
39.7 MB DOSYA BOYUTU

Bridge Constructor oyunu ile iOS üzerinden hiçbir teknik bilgiye sahip olmadan, köprü inşa edebiliyorsunuz. Ücretsiz olan bu oyun beceri ve zekayı bir araya getiriyor.

iOS platformu için geliştirilmiş Bridge Constructor oyunu, teknik bilgilere sahip olmadan köprü inşa edebileceğiniz bir yapım. Yapılan köprülerin ne kadar sağlam ve dayanaklı olduğunu da kontrol edebileceğiniz oyunda gerilim ve basınca göre testler yapabilirsiniz. Test ile sağlamlığını ölçtükten sonra diğer bölümlere geçebilirsiniz.

Oyun içerisinde köprü yaparken kullanabileceğiniz malzemeler arasında, tahta, demir, çelik halat ve beton bloklar bulunuyor. Bu malzemeleri kullanarak en sağlam köprüyü kurmaya çalışıyorsunuz ancak unutulmaması gereken bir nokta var elinizdeki malzemeler sınırlı sayıda. Cebinizdeki para ile doğru orantılı olarak çalışan malzeme sistemi her an sizi yarı yolda bırakabilir. Oyun içerisinde hayal gücünüzü ve becerinizi gösterebileceğiniz tam 40 bölüm bulunuyor.

Mustafa Şevki Coşar

Bridge Constructor

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
554 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Bridge Constructor, akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu köprü kurma oyunudur.

Popüler köprü kurma oyunu Bridge Constructor’ın Windows Phone sürümüdür. Derin vadilerin, kanalların, nehirlerin üzerinden geçen sağlam köprüler yapmanız isteniyor. Unutmayın, inşa ettiğiniz bu köprüler üzerinden otomobil, kamyon ve aşırı yüklü araçlar geçecek. Bu yüzden her bir köprü için ihtiyacınız olan malzemeleri dikkatlice seçmelisiniz. Başarılı bir köprü ustası olduğunuzu göstermenin tam zamanı.

Bridge Constructor, hem akıllı telefon hem de tabletinizde oynayabileceğiniz bir köprü inşa etme oyunu. 40 farklı seviyenin yer aldığı oyunda amacınız sağlam köprüler kurmak. Köprü kurarken ihtiyacınız olacak tüm malzemeler elinizde mevcut. Tahta, çelik, kablo ve beton direk gibi malzemeler arasında seçim yapacak ve köprünüzü oluşturacaksınız. Köprünüzü kurarken size verilen bütçeyi aşmamalı ve köprünüzün otomobil, kamyon ve tankerin yükünü rahatlıkla kaldıracak seviyede olmasına dikkat etmelisiniz.

Bridge Constructor, hayal gücünüzü sonuna kadar kullanabileceğiniz ve yaratıcılığınızı ön plana çıkarabileceğiniz harika bir oyun.

Bridge Constructor Özellikleri:

  • 40 seviye, 24 bonus seviye
  • Serbest inşaat modu ve yardım sistemi
  • 4 farklı yapı malzemesi
  • 3 farklı yük dayanıklılık seviyesi
  • Zorlu seviyeler içeren SlopeMania eklentisi
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Poly Bridge 3

    Mühendislik harikası köprüler inşa etmek istiyorsanız, Poly Bridge 3 tam size göre.
  • The Bridge Construction Set For Linux

    3 boyutlu bir köprü inşa simulasyonu,
  • Bridge Builder

    Bu oyunda bir köprü mühendisisiniz vede becerinizi konuşturarak elinizdeki parayla köprünüzü kurmaya çalışıyorsunuz...
  • Bridge It

    Toplayın kovayı, küreği köprü inşa ediyoruz...
  • Township

    Township, hayalinizdeki şehir ve çiftliği kurup yönetebileceğiniz bir simülasyon oyunu.
  • City Island 3

    City Island 3, kendi metropolünüzü kurup yönettiğiniz simülasyon tadında zaman geçirten harika bir oyun.
  • New Cycle

    Kıyamet sonrası bir dünyada hayatta kalmaya çalıştığımız ve şehir kurduğumuz bir oyun olan New Cycle çok yakında satışa çıkacak.
  • Cornucopia

    Cornucopia, çiftlik oluşturup yönettiğimiz bir çiftlik simülasyon oyunudur.