Bridge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
55 TOPLAM İNDİRME
24 MB DOSYA BOYUTU

Bridge Android cihazlar için sosyal çevre bulma uygulamasıdır.

Sosyal medyayı doğru kullanırsanız sosyalleşebileceğinizin bir kanıtı olarak ortaya çıkan Bridge uygulaması, taşınmanın korkulu rüyası çevre edinememe derdinden kurtaran bir projenin ürünü. İlgi alanınıza ve konumunuza göre arkadaş bulmayı kolaylaştıran Bridge, sosyal çevrenizi doğru seçebilmenize yardımcı oluyor.

Yeni taşındığınız bir semtte komşularınızı tanımanız, birlikte vakit geçirebileceğiniz arkadaşlar bulmanız zaman alıcı ve sıkıcı bir süreç olabilir. hele bir de utangaç bir yapınız varsa ve gidip rahatça kimseyle sohbet kuramıyorsanız, Bridge ile parmaklarınızın ucuyla bu işi halledebilirsiniz. Android Bridge uygulaması ile;

  • İlgi alanınızın aynı olduğu kişileri rahatça bulabilir,
  • Başkalarının günlük aktivitelerinden ilham alarak olnlara katılabilir,
  • Bulunduğunuz çevredeki insan profilini ve sosyal düzeyini rahatlaklı anlayabilir,
  • Kısa süreliğine gittiğiniz bir yerde bile sıkılmadan çevreyle sosyalleşebilirsiniz.

Bridge ile tek yapmanız gereken planınızın ne olduğunu, yerini, zamanını ve konuyla ilgili anahtar kelimeleri ekleyip paylaşmak. Çevrenizde bir aktivite arayışında olanların bu etkinlik sayesinde sizi bulmalarını sağlayabilir, geri dönüşler doğrultusunda yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Merve Sarpkaya

Bridge

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
50 MB DOSYA BOYUTU

Bridge iPhone ve iPad için sosyal çevre bulma uygulamasıdır.

Bridge adından da anlaşılacağı kişileri birbirine bağlamaya yani sosyalleşmeye yardımcı olan bir uygulama. Bridge'in sosyalleştirirken kullandığı iki önemli kriter ise ilgi alanı ve konum. Aynı bölgede yaşayan veya aynı konuma yolculuk edecek, ilgi alanları birbiriyle aynı kişileri buluşturmayı hedefleyen uygulamayı kullanmak oldukça basit. Sadece ne yapmak istediğinizi, nerede ve ne zaman yapacağınızı, etkinlikle ilgili bilinmesi gereken diğer ayrıntıları ve ilgili anahtar kelimlerle ekliyorsunuz.

Uygulamayı kullanan ilgi alanı veya konumu sizinkine yakın diğer kişiler sizi bulduğunda gönderinizin altına yorum yazarak sizinle etkinliğe katılabileceklerini belirtiyorlar. Böylece bilmediğiniz bir semtte oturup konuşabileceğiniz, akşamları basketbol oynayabileceğiniz veya Okey'e dördüncü olacak kişilerle zahmetsizce buluşma şansı elde ediyorsunuz.

Bir planınız yoksa bile haritadan orada kim ne yapıyor görerek ilham alıp katılmanıza olanak sunan uygulamayı iPhone ve iPad'inize yükleyerek çevrenizdeki kafa dengi dostları bulmak için şansınızı denemenizi tavsiye ederiz.

Merve Sarpkaya

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bridge Rider

    Bridge Rider, köprü kurarak ilerlediğiniz Android oyunu.
  • Bridge Jump

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz harika bir beceri oyunu
  • Bridge Constructor APK

    Bridge Constructor APK Android oyunda köprüler inşa edip test ediyorsunuz. Mobildeki en iyi köprü yapma oyunudur.
  • Build a Bridge APK

    Build a Bridge APK Android oyununda çeşitli araçlar için köprüler inşa ediyorsunuz. Köprü yapma oyunu bulmaca türünü sevenler için tavsiyemizdir.
  • Bridge Constructor Stunts

    Bridge Constructor Stunts, önce birbirinden tehlikeli yol ve köprüler inşa edip sonrasında aracınız ile birlikte bu yollarda puan kazanmaya çalışacağınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Bridge Me

    Bridge Me, oyundaki ME karakterini evine güvenli bir şekilde götürebilmek için köprüler inşa etmeniz gereken eğlenceli bir Android bulmaca oyunudur.
  • Bridge: The Others

    Bridge: The Others ile karanlık diyarlarda tıkla ve ilerle mekaniğinde maceradan maceraya koşabilir, oyunun tüm gizemini çözebilirsiniz.
  • Bridge Builder

    Yepyeni bir köprü mimarı olmaya hazır mısın?