Bros HD Video Converter

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
3,499 TOPLAM İNDİRME
17.04 MB DOSYA BOYUTU

Bros HD Video Converter videolarınızı farklı formatlara dönüştürebilir ve düzenleyebilirsiniz.

Bros HD Video Converter videolarınızı farklı formatlara dönüştürmenin yanında farklı video düzenleme seçenekleri de sunan bir video dönüştürme programıdır.

Program ile hd videoları herhangi bir video formatına dönüştürebilmeniz mümkündür. Dönüştürme işleminin yanında videodan ses alma özelliği sayesinde videolarınızı ses dosyası olarak kaydedebilirsiniz ve MP3 çalar gibi cihazlarınızda oynatabilirsiniz.

Bros HD Video Converter videolarınıza watermark ekleme yeteneğine de sahiptir. Bu özellikle videolarınıza ekleyeceğiniz dijital imzanız sayesinde videolarınızın çalınmasını engelleyebilirsiniz.

Bros HD Video Converter'ın video düzenleme araçları programı çok amaçlı bir araç kutusuna dönüştürmektedir. Video kesme aracı sayesinde videolarınızı kısaltabilir, video kırpma aracı sayesinde video ölçeğini ayarlayabilir ve video birleştirme aracı sayesinde farklı videoları birleştirebilirsiniz. Bros HD Video Converter'ın sahip olduğu efekt arşivinden seçeceğiniz öğeler ile videolara efekt vermek de mümkündür.

Genel olarak bakıldığında Bros HD Video Converter çoğu video düzenleme ve dönüştürme işlemini yerine getiren başarılı bir program paketidir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WinX HD Video Converter Deluxe

    WinX HD Video Converter Deluxe, video dönüştürücü, video indirme ve düzenleme programı.
  • Naturpic Video Converter

    Naturpic Video Converter, bilgisayarınız üzerinde yer alan video dosyalarını farklı video formatlarına dönüştürebileceğiniz güçlü bir programdır.
  • Flash to Video Converter

    Flash to Video Converter flash animasyonlarını video formatlarına çevirebilmeniz için gerekli olan oldukça güzel bir program.
  • iWisoft Free Video Converter

    Video ve müzik dosyalarınızı tüm popüler formatlar arasında dönüştürmenize yardımcı olan ücretsiz bir video dönüştürme programıdır.
  • Easy Hi-Q Converter

    Easy Hi-Q Converter, birçok popüler ses dosyası formatını tanıyan ve bunlar arasında çevrim yapabilen başarılı ve geniş kapsamlı bir programdır.
  • Mp3 Rm Converter

    Yüksek kalite ve hızda dönüşüm yapabilen, ses dosyalarınızın formatlarını değiştirme imkanı sağlayan bir program.
  • Any DVD Converter for iPod

    Ailenizle çektiğiniz , Tv den kaydettiğiniz veya kendiniz düzenleyip hazırladığınız DVD formatındaki videoları çok kolay bir biçimde İPod'unuzda oynatacak şekilde dönüştürebilirsiniz.
  • E.M. HD Video Converter

    E.M. HD Video Converter ile tüm video formatları HD video formatlarına dönüştürülebiliyor. Programla Blu-ray, AVCHD gibi formatlara dönüştürdüğünüz videoları DVD'ye yazdırabilir ve XBOX360, PS3 gibi cihazlarda çalıştırabilirsiniz.