Brotato

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
2/5 ZİYARETÇİ
332 TOPLAM İNDİRME
200 MB DOSYA BOYUTU

Brotato, uzaylı sürülerinden kurtulmaya çalıştığınız, rogue-lite bir aksiyon oyunudur.

Brotato, bir patatesi yönettiğimiz ve uzaylı ordularıyla savaşmak zorunda kaldığımız rogue-lite nişancı oyunudur. En fazla 6 farklı silah kuşanabilen karakterinizin, çeşitli özelliklerinden bir tanesini seçip uzaylı sürülerine karşı hayatta kalmak zorundasınız.

Uzaylı sürülerinden kurtulmaya çalışırken, aynı zamanda ilerlemeniz boyunca da yeni silahlar, karakterler ve çeşitli özellikler kazanabiliyorsunuz. Bir rogue-lite oyunu olan Brotato, temposu hızlı bir aksiyon oyunu olmasıyla birlikte, her türden oyuncuya da hitap edecek şekilde tasarlanmış.

Brotato İndir

Brotato'da, aynı anda 6 silah kuşanabileceğinizi söylemiştik. Bunların aksine de silahlarınızı, yararlı güçlendirmeler ve benzersiz özel yeteneklerle de donatabiliyorsunuz. Brotato'da turlar 25-30 dakika arasında sürebilir. Turlar içerisindeki karakterinizi her zaman en iyi şekilde seçmek zorundasınız. Hem yakın, hem de uzak menzilli silahlar bulunan Brotato'da, silah ve karakter seçiminiz oyunu tamamlamak adına en önemli şeylerdendir.

Oyundaki her bir karakterin, yani patatesin bir dizi farklı özelliği bulunuyor. Her birinin güçlü ve zayıf yönü olmasıyla birlikte, bir karakter yakın dövüşte iyiyken, bir diğeri ise uzak saldırılarda iyidir. Sonuç olarak, her oyuncunun stiline uygun bir karakter bulunuyor. Lakin bu zayıflıklar, siz turları geçip seviye aldıkça zayıf yönlerinizi güçlü hale getirebiliyorsunuz.

Blobfish tarafından geliştirilen bu oyun, sadece savaşmakla kalmıyor ve aynı zamanda benzer nitelikte oyunlara kıyasla daha güzel görünüyor. Öte yandan, oyunda bulunan agresif ve ortamına göre iyimser sesler de oyuncuya keyif veriyor. Siz de, türlerinin iyi oyunlarından biri olan Brotato'yu indirin ve uzaylı sürüleriyle mücadelenizi verin.

Brotato Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows 7+
  • İşlemci: 2 Ghz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: 128MB, OpenGL 3+
  • Depolama: 200 MB kullanılabilir alan
Berkcan Aktürk

Brotato

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
125 MB DOSYA BOYUTU

Brotato, bir patates olarak gelen düşman dalgalarını etkisiz hale getirmeye çalıştığımız bir mobil oyundur.

Yabancı bir gezegende vahşi düşmanlara karşı mücadele verdiğimiz Brotato'da, kurtulmayı başarmış bir patates olarak görevimize başlarız. Patates Dünyası Pattis'ten bir uzay aracında hayatta kalmaya çalışıyoruz. Tek başınıza yüzlerce düşmanla mücadele vermek biraz zorlayıcı olsa da, aynı anda altı adet silah taşıma özelliği sayesinde işiniz az da olsa kolaylaşacaktır.

Tamamen ücretsiz bir şekilde indirip oynayabildiğiniz Brotato, yüzlerce silah ve yetenek tercihleri sayesinde bıkmadan oynayacağınız bir oyun olmuşa benziyor. Alev silahları, hafif makineli silahlar, roketatarlar, kılıç sopa seçenekleri ve daha sayamayacağımız birçok saldırı silahı bulunuyor. 

Brotato İndir

Yaklaşık 20 ila 90 saniye arasında süren düşman dalgalarıyla mücadele edin ve onları eşsiz silahlarınızla alt edin. Bu dalgalardan ve her bir seviyeden sonra topladığınız puan ve paralar ile birlikte, eşya dükkanından yeni eşyalar veya silahlar edinebilirsiniz. 

Oyun

Brotato İnceleme: Yeni Bağımlılığımız

Manuel olarak nişan aldığınız Brotato'da, biraz el becerisi gerekiyor. Hedef aldığınız düşmanlarınızı iyi bir refleks ile etkisiz hale getirip, yeni seviyelerin kilidini açabilirsiniz. Tabii silahların ve yeteneklerin yanında, bir de seçebildiğiniz karakterler bulunuyor. Bu karakterlerden birini seçerek, oyununuzu özelleştirebilir ve daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Eğleneceğiniz ve hiç sıkılmadan oynayacağınız bir türde tasarlanmış olan Brotato'yu indirip, düşman dalgalarını alt edebilirsiniz.

Berkcan Aktürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Whisker Squadron: Survivor

    Whisker Squadron: Survivor, oyunculara heyecan verici bir roguelite nişancı deneyimi yaşatıyor.
  • The Rogue Prince of Persia

    Hemen The Rogue Prince of Persia indirin ve bu akıcı roguelike deneyimini yaşayın.
  • Skul: The Hero Slayer

    Hemen Skul: The Hero Slayer indirin ve bu zorlu platform oyununda yeteneklerinizi sınayın.
  • 20 Minutes Till Dawn

    Mermi cehennemi oyunlarını seviyor musunuz? 20 Minutes Till Dawn ile başınızı döndürecek bir aksiyon/roguelike oyununa hazır olun.
  • 20 Minutes Till Dawn APK

    Bir an önce 20 Minutes Till Dawn APK indirin ve bu aksiyon dolu oyunda yerinizi alın.
  • Hades 2

    Hades 2 ile birlikte seri devam ediyor! Bu sefer Melinoë ile yer altına hükmedin. Cadılık ve kara büyülerde ustalaşın.
  • Noita

    Noita ile benzersiz bir macera çıkın. Prosedürel olarak oluşturulmuş bu dünyada savaşın, keşfedin, eritin, yakın, dondurun ve buharlaştırın.
  • AFTERBLAST

    Tempolu bir Rogue-lite mekaniği içeren AFTERBLAST, tek veya arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir FPS oyunudur.