BukyTalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
15 TOPLAM İNDİRME
29.4 MB DOSYA BOYUTU

Ana dili İngilizce konuşmacılarla 30 dakikalık birebir seanslarla dilinizi geliştirin!

Ana dili İngilizce olan yabancı kültürden konuşmacı kadrosu ile seans sunan BukyTalk, hem öğrenciler hem de yetişkinler için çeşitli fırsatlar sunuyor. İngizcesini geliştirmek isteyenler ve konuşma pratiği yapmak isteyenler için ideal olan site, beklentileri karşılıyor.

BukyTalk Windows Sürüm İndir

İngilizcesini geliştirme ve sosyal çevrede konuşma rahatlığı yaşamanın haricinde, İngilizceye yeni başlayanların da hızlı bir şekilde kendini geliştirmesini sağlayan BukyTalk, app olarak kullanıldığı gibi bilgisayar üzerinden de pratik bir kullanım deneyimi yaşatıyor.

Konuşurken hata yapma korkusu olanların bu sorundan kurtulmalarını sağlayan BukyTalk, iki farklı paket seçeneği sunuyor. Bunlardan birisi birebir konuşma pratiği, diğeri ise kendi seviyesinde olan 4 katılımcılı grup seansları oluyor. 

Birebir seanslar 30 dakikalık, grup seansları ise 90 dakikalık seçenekler sunuyor. Aynı zamanda konuşmacılar IELTS - TOEFL veya CELTA sertifikalarına sahip donanımlı kişilerden oluşuyor.

BukyTalk Özellikleri

  • Kolay kullanılabilir arayüz
  • İki farklı paket seçeneği
  • Donanımlı eğitim kadrosu
  • Deneme seansı var
  • Deneme seanasında kart bilgisi veya taahhüt yok.
Hasan Okçu

BukyTalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
29.4 MB DOSYA BOYUTU

Ana dili İngilizce olan konuşmacılar ile pratik yaparak İngilizce öğrenme ve konuşma korkunuzdan kurtulun!

İngizliceye yeni başlayanlar, seviyesini yükseltmek isteyenler ve pratik yapmayı düşünenler için ideal bir uygulama olan BukyTalk, yabancı kültürden konuşmacı kadrosuna sahip. Konuşmacılar ile İngilizce konuşarak kendinizi geliştirebileceğiniz bir sisteme sahip.

Konuşurken hata yapmaktan korkanların İngilizce konuşarak bu sorundan uzaklaşabileceği bir sosyal ortam sunuyor. 30 dakikalık birebir konuşma pratiği yapılıyor. İsteğe göre kişiler kendi seviyesinde 4 katılımcı ile 90 dakikalık grup seans seçeneğinden de faydalanabiliyor.

BukyTalk İndir

BukyTalk bünyesinde IELTS - TOEFL veya CELTA gibi uluslararası sertifikaya sahip konuşmalar var. Bu konuşmacılar ile ücretsiz deneme seansı yapılabiliyor. Deneme seansı için herhangi bir kart bilgisi veya tahahhüt de gerekmiyor.

Ücretsiz deneme seansları sayesinde konuşma pratiği programına katılmak isteyip istemediğinize daha iyi bir şekilde karar verebilirsiniz. Fiyatlandırma olarak da benzer platformlara oranla çok daha avantajlı seçenekleri bulunuyor.

4 katılımcı programlar ile birebir program fiyatları dakika üzerinden de değişiklik gösteriyor. Bu seçenekler arasından da kendi bütçenize ve planlamanıza göre seçim yapabilirsiniz.

BukyTalk Özellikleri

  • Ana dili İngilizce olan yabancı kültürden konuşmacı kadrosu var
  • Farklı paket seçenekleri var
  • Basit ve kolay arayüz
Hasan Okçu

BukyTalk

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
29.4 MB DOSYA BOYUTU

IELTS - TOEFL veya CELTA sertifikasına sahip konuşmalar ile İngilizce konuşma pratiği yapabilirsiniz.

BukyTalk, İngizlice konuşarak pratik yapmak isteyenler için oldukça ideal bir uygulama. Ana dili İngilizce olan konuşmacı kadrosu sayesinde hata yapmaktan korkanlara konuşma pratiği yaptırılıyor.

Pratik yapmanın haricinde yeni İngilizce öğrenmeye başlayanlar ve seviye yükseltmek isteyenler de tercih edebiliyor. Farklı programlar sayesinde kendi seviyenize göre bir seçim yapabiliyorsunuz.

30 dakikalık birebir konuşma pratiği yapılıyor. İsteğe göre kendi seviyesinde 4 katılımcı ile 90 dakikalık grup seans seçeneği seçilebiliyor.

BukyTalk İndir

İngilizcesini geliştirmek ve konuşma pratiği yapmak isteyenler, BukyTalk'un IELTS - TOEFL veya CELTA gibi uluslararası sertifikaya sahip konuşmaları ile hayallerini gerçekleştirebiliyor. Bu konuşmacılar ile ücretsiz deneme seansı yapılabiliyor.

Ücretsiz deneme seansları sayesinde konuşma pratiği programını deneyimleme şansı elde edilebiliyor. Ayrıca deneme seansı için herhangi bir kart bilgisi veya tahahhüt istenmiyor. Fiyatlandırma olarak da benzer platformlara oranla çok daha avantajlı seçenekleri bulunuyor.

4 katılımcı programlar ile birebir program fiyatları dakika üzerinden de değişiklik gösteriyor. Bu seçenekler arasından da kendi bütçenize ve planlamanıza göre seçim yapabilirsiniz.

BukyTalk Özellikleri

  • Ana dili İngilizce olan yabancı kültürden konuşmacı kadrosu var
  • Farklı paket seçenekleri var
  • Basit ve kolay arayüz
Hasan Okçu

BukyTalk

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
29.4 MB DOSYA BOYUTU

Mac kullanıcıları için ana dili İngilizce olan farklı kültürlerden konuşmacılarla pratik yapma uygulaması.

BukyTalk, IELTS - TOEFL veya CELTA gibi uluslararası sertifikaya sahip konuşmalar ile konuşurken hata yapmaktan korkanlara özel seanslar düzenliyor. Bu konuşmacılar ile ücretsiz, herhangi bir kart bilgisi talep edilmeden ve tahahhüt gerektirmeden deneme seansı yapılabiliyor.

BukyTalk Mac Sürüm İndir

30 dakikalık birebir konuşma pratiği veya isteğe göre kendi seviyesinde 4 katılımcı ile 90 dakikalık grup seansları tercih edilebiliyor. Bu sayede İngilizce bilip, konuşmaktan ve hata yapmaktan çekinenlerin korkularını yenmesi amaçlanıyor.

Ücretsiz deneme seansı sunan BukyTalk, konuşma pratiği programına katılmak isteyenler için büyük bir avantaj sağlıyor. Deneme seansı ile bireysel olarak süreci önden görme fırsatı doğuyor. 

BukyTalk ile hem İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar hem pratik yapmak isteyenler hem de mevcut bilgisini ileri seviyeye taşımak isteyenler konuşma pratiği için seanslara katılabiliyor. Konuşmacıların tamamı ana dili İngilizce olan yabancı kültüre sahip.

BukyTalk Özellikleri

  • 4 katılımcılı programlar
  • Birebir konuşma pratiği
  • Ücretsiz deneme seansları
  • Kolay ve basit arayüz
Hasan Okçu

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • DynEd

    DynEd indirin, en iyi İngilizce dil öğrenme programına sahip olun.
  • Duolingo

    Duolingo, İngilizce, Almanca başta olmak üzere en yaygın yabancı dilleri ücretsiz öğrenebileceğiniz en iyi uygulama.
  • AnyLango

    AnyLango, yabancı dil öğrenmek isteyen kullanıcılar için hazırlanmış olan basit bir yabancı dil öğrenme platformudur.
  • EasyWords

    EasyWords yabancı dil kelime dağarcınızı geliştirmenize yardımcı oluyor
  • Fried Babelfish

    Google Translate'i bilgisayarınızda kullanmanızı sağlayan, yabancı diller arasında çeviri yapabilmenize imkan veren bir program.
  • Lingua.ly

    Lingua.ly, Google Chrome üzerinde yabancı dil eğitiminize yardımcı olmak amacıyla geliştirilen ücretsiz bir Google Chrome eklentisidir.
  • Kur'an Öğreniyorum

    Ek kaynağa ihtiyaç duymadan kolayca Kur'an öğrenebilirsiniz.
  • Scratch

    Scratch, çocukların ve gençlerin programlama dillerini öğrenebilmeleri için geliştirilmiş olan bir yazılım geliştirme platformudur.