Burn To The Brim

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
216 TOPLAM İNDİRME
1.28 MB DOSYA BOYUTU

CD ve DVD'leri verimli bir biçimde doldurmanızı sağlayan bu program CD/DVD leri doldurmadan önce dosyaları gruplamanıza yardımcı oluyor ...

Eşine az rastlanır bir uygulama olan "Burn To The Brim"i kullanarak elinizdeki dosyaların CD veya DVD'lere en verimli şekilde nasıl sığdırılacağını öğrenebilirsiniz. Bu ilginç uygulama boyutları farklı yüzlerce dosyayı inceleyip az sayıda medyaya sığacak şekilde gruplayabilir. Böylece daha az sayıda CD ve DVD kullanarak dosyaların tümün yedeklemiş olursunuz.

Burn To The Brim'i kullanmak için harici medyaya kaydetmek istedğiniz dosyaların bulunduğu klasör seçmeniz yeterlidir. Uygulama isteğinize göre alt klasörleri parçalayabilir veya bu klasörleri olduğu gibi bırakabilir. Burn To The Brim'in CD/DVD yazma özelliği yoktur, sadece dosyalarınızı boyutlarına göre etkin bir biçimde gruplayacaktır.

Şuanki versiyon: 2.9.0

Tamindir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Free Burn MP3-CD

    Free Burn MP3-CD, sevdiğiniz şarkıları arabanızda veya portatif CD oynatıcılar üzerinde dinleyebilmek için ses CD'leri hazırlamanızı sağlayan ücretsiz bir programdır.
  • Express Burn

    Express Burn bilgisayarınızda bulunan verileri CD, DVD, Blu-ray diskler üzerinize yazmanıza olanak tanıyan ücretsiz bir yazılımdır.
  • Free Any Burn

    Free Any Burn, küçük boyutuna rağmen gerçekten çok fonksiyonlu ve profesyonel bir CD/DVD/Blu-ray yazma aracıdır.
  • CoffeeCup MP3 Rip & Burn

    CoffeeCup MP3 Rip & Burn alternatif bir ses dosyası sıkıştırma ve CD/DVD yazdırma programıdır. Program sevdiğiniz ses dosyalarınızın boyutunu küçültüp CD/DVD'lerinize yazdırmanızı sağlar. Program MP3, OGG, APE, WAV ve VQF formatındaki
  • CD to WMA MP3 Ripper

    CD to WMA MP3 Ripper, müzik CD'leri üzerinde yer alan şarkıları bilgisayarınıza kaydedebileceğiniz başarılı bir yazılımdır.
  • 123 CD to MP3 Ripper 5.20

    123 CD to MP3 Ripper programı ile Müzik CD`lerinizde ki Track dosyalarınızı, basit ve hızlı ....
  • Digitope Cassette to CD and MP3

    Eski yıllardan kalma kasetlerinizi CD'ye kaydetmek veya MP3 formatında bilgisayarınızda saklamak istiyorsanız Digitope Cassette to CD and MP3 programıyla kaset çalar ve bilgisayardan başka ekstra bir ekipmana ihtiyaç duymadan bu işlemi yapab
  • Ashampoo Movie Shrink & Burn

    Ashampoo Movie Shrink & Burn ile videolarınızı farklı formatlara dönüştürebilir ve diske yazdırabilirsiniz