Bushido Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Bushido Saga mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur

Bushido Saga güzel grafikleri ve eğlenceli oynanışıyla kısa süre içerisinde bağımlılık yapabilen bir mobil samuray oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunu olan Bushido Saga'da bir Japon destasnı konu alınıyor. 47 Ronin adlı bu efsanede efendisiz kalmış samurayların hikayesi konu alınmakta. Biz bu hikaye içinde Kuranosuke adlı, Lord Asano'ya bağlı bir samurayın yerine geçiyoruz. Karanlık güçler efendimize suikast düzenlemeyi planlıyorlar. Bize düşen görev ise bu planı ortaya çıkararak sorumlularını durdurmak. Bu iş için katanamızı kuşanıyoruz ve sayısız düşmanla karşılaşıyoruz.

Bushido Saga'da karşımıza ninjalar, sumo güreşçileri ve samuraylar gibi düşmanlar çıkıyor. Oyunda kahramanımızı yönlendirmek ve düşmanlarımıza saldırmak için parmağımızı ekranda sürüklemekteyiz. Bushido Saga aksiyon RPG oyunlarına benzeyen bir oynanışa sahip. Gerçek zamanlı savaş sistemine sahip oyunda kahramanımızı izometrik kamera açısıyla kontrol etmekteyiz.

Bushido Saga'da katanamız haricinde farklı silahları kullanabilme imkanına da sahibiz. Oyun güzel görünüyor ve sürükleyici bir hikayeye sahip.

Can Erdil Şentürk

Bushido Saga

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
1.14 GB DOSYA BOYUTU

Bushido Saga güzel grafiklere sahip bir mobil aksiyon oyunudur

Bushido Saga eğer Japon kültürüne ve samuraylara ilgi duyuyorsanız oynamaktan keyif alabileceğiniz bir mobil aksiyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir samuray oyunu olan Bushido Saga'da ünlü 47 Ronin efsanesi konu alınıyor. Biz Kuranosuke adlı bir samurayı kontrol ediyoruz. Kahramanımız, bağlı olduğu efendisi Lord Asano'yu korumak için görevli olan bir samuray. Fakat karanlık güçler Lord Asano'ya suikast düzenlemeye çalışıyorlar. Kuranosuke'nin bu planı ortaya çıkararak suikastçileri ortadan kaldırması gerekiyor. Biz de ona yardımcı oluyoruz.

Bushido Saga'da samurayların geleneksel kılıcı katananın yanısıra yari adlı mızrağı, daikyu adlı yayı, naginata adlı geleneksel Japon silahı gibi farklı silahları kullanabilmekteyiz. Karşımıza ninjalar, sumo güreşçileri ve samuraylar gibi çeşitli düşmanlar çıkıyor.

Bushido Saga izometrik kamera açısıyla oynanmakta. Bu nedenle oyunun biraz aksiyon RPG oyunlarına benzediğini söyleyebiliriz. Kahramanımızı yönlendirmek ve saldırmak için parmağımızı ekranda sürüklüyoruz. Oyunun kontrolleri çok karışık değil.

Bushido Saga'nın grafikleri tatmin edici bir kalitede.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bushido Bear

    Bushido Bear, ninja ayı ile ormanı korumaya çalıştığınız aksiyon yüklü bir Android oyunu.
  • Warbands: Bushido

    Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir savaş oyunu
  • Samurai Saga

    Samurai Saga, Android cihazlarda oynanabilecek bir aksiyon oyunudur.
  • Sky Hop Saga

    Sky Hop Saga, yaratıkları atlatmaya çalıştığınız aksiyon yüklü ilerlemeli oyun.
  • Timun Mas Saga

    Timun Mas Saga, Android işletim sistemi kullanan telefon ve tabletler üzerinden oynanabilen bir aksiyon-macera oyunudur.
  • Enneas Saga

    Enneas Saga, anime severleri oynarken ekran başına kilitleyecek aksiyon rpg oyunu.
  • Blob.io

    Mikrop gibi sağa sola saldır.
  • Epic War Saga

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir savaş oyunudur.