Bytexis License Explorer

ÜCRETSİZ
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
595 TOPLAM İNDİRME
0.25 MB DOSYA BOYUTU

Bilgisayarınızda kurulu olan programların lisans anahtarlarını kaybettiyseniz bu uygulamayı kullanarak kolayca tespit edebilirsiniz.

Bytexis License Explorer programı bilgisayarınızda yüklü olan programların lisans kodlarını kaybettiyseniz faydalanabileceğiniz kullanışlı araçlardan bir tanesi. Pek çok kullanıcının lisansların yazılı olduğu kağıt veya e-postaları kaybettiği düşünülürse oldukça gerekli bir program olduğunu söyleyebilirim.

Bu ücretsiz araç herhangi bir konfigürasyona ihtiyaç duymuyor ve bilgisayarınızı otomatik olarak tarayarak lisans kodlarını direkt olarak size sunabiliyor. Yani herhangi bir program adı girişine ya da ek işleme ihtiyaç duymuyorsunuz ve varolan kayıtlı tüm lisans anahtarlarını çok kısa sürede elde etme imkanı doğuyor.

Özellikle pahalı yazılımlar kullanan ve müşteri hizmetlerinden gelecek cevabı beklemek istemeyenlerin her zaman kenarda bulundurması gereken programlardan birisi olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Internet Explorer Tweak Türkçe 1.0

    İşte Internet Explorer Tweak Türkçe versiyonu. Internet Explorer kullanıcıları için (IE 4.0 ve üstü)yapılmış bu program eğlenceli ve komiğe benziyor!
  • Internet Explorer 11

    Internet Explorer 11 Windows 7 için Geliştirici Önizleme Sürümü, kullanıcıların Internet Explorer 11'i Windows 7 üzerinde denemelerine olanak sağlamaktadır.
  • Internet Explorer 9 (Vista)

    Microsoft'un en yeni, en hızlı internet tarayıcısı Internet Explorer 9 kullanıcıların karşısına çıktı. Internet Explorer yeni javaScript motoru Chakra ile daha hızlı, HTML5 ve CSS3 desteğiyle daha güzel bir web deneyimi sunmayı vaat edi
  • Internet Explorer 6 Service Pack 1 (KB831167) Güncelleştirmesi

    Explorer Güncelleştirmesi
  • Msn Explorer 7,02

    MSN Explorer , Microsoft`un yeni internet yazılımı.
  • Cloud Explorer

    Cloud Explorer ile bulut dosya depolama servisleri üzerindeki dosyalarınızı kolayca yönetebilirsiniz.
  • Event Log Explorer

    Event Log Explorer bilgisayarlarınızda neler olup bittiğini öğrenmek içink ullanabileceğiniz bir takip yazılımıdır
  • Fast Explorer 2008

    Birçok menüye, dosyalara oluşturduğunuz kısayollarla Windows explorer içerisinden kolayca ulaşabilirsiniz.