Call Control

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
132 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Call Control uygulaması ile spam arama ve mesajları engelleyebilirsiniz.

Call Control, Android cihazınıza gelen arama ve kısa mesajları kontrol etmenizi sağlayan ücretsiz bir uygulamadır. Milyonlarca kullanıcısı bulunan uygulama ile istemediğiniz kişilerden gelen arama ve mesajları kolayca engelleyebilirsiniz.

Oldukça basit kullanımı ile dikkat çeken Call Control adlı uygulamayı kullanarak sadece belirlediğiniz kişilerin sizi aramasını sağlayabilirsiniz. Yurtdışından tanımadığınız bir numaradan gelen cevapsız aramalar veya rahatsızlık veren reklam mesajlarından anında kurtulmanızı sağlayan uygulama, topluluk tarafından bildirilen, kara listeye alınan spam aramaları otomatik olarak engeller. Kişilerinizi beyaz listeye alarak önemli aramaların da engellemesini önleyebilir, kişi listenizin çevrimiçi yedeğini oluşturabilirsiniz.

Not: Gizlilik modu ve zamanlama gibi ekstra özellikler içeren, kullanıcılar tarafından tam puan almayı başaran Call Control uygulamasının pro sürümünü 14 gün boyunca, lite yani bazı özelliklerin kısıtlı olduğu sürümü tamamen ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vectir Remote Control

    Android telefon ile tabletlerinizden faydalanarak bilgisayarınızı uzaktan kontrol etmek istiyorsanız bu uygulamayı kullanabilirsiniz.
  • Record My Call

    Android Record My Call uygulamasıyla aramalarınızı kayıt altına alın.
  • Root Call Blocker

    Artık istediğiniz çağrıları ya da mesajları karşı tarafa belli etmeden engelleyebilirsiniz.
  • Call Blocker

    Mobil cihazlarınıza gelen istemediğiniz aramalar ve kısa mesajları engellemek için kullanabileceğiniz bir Android uygulaması.
  • Call Recorder Galaxy S2 / S3

    Galaxy S2 ve Galaxy S3 için arama kaydetme uygulaması, arama sırasında iki tarafın sesini de kaydedebilme özelliğine sahiptir.
  • ESET Parental Control

    ESET Parental Control, Android telefon, tablet ve giyilebilir cihazlarla uyumlu ebeveyn kontrolü uygulamasıdır.
  • Parental Control

    Parental Control uygulamasını kullanarak Android cihazlar kullanan çocuklarınızın mobil kullanımlarını sınırlandırabiliyorsunuz.
  • Logitech Arx Control

    Logitech Arx Control ile oyun bilgilerinizi ve bilgisayar istatistiklerinizi kolayca görüntüleyebilirsiniz