Call of Outlaws

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
949 TOPLAM İNDİRME

Call of Outlaws, Android platformunda ücretsiz oynanabilir Türkçe seslendirmeli vahşi batı oyunu.

Call of Outlaws, Android platformunda Türkçe seslendirmeli tek vahşi batı oyunu. FPS türünde hazırlanan yerli vahşi batı oyunu hem online hem de tekil farklı modlar içeriyor. Ücretsiz indirilmeye açılan yapım, grafikleriyle de öne çıkmakta.

Milyonlarca oyuncunun oynadığı Traffic Driver ve City Driving oyunlarının yapımcısı enfes bir vahşi batı oyunu ile karşımıza çıkıyor. Call of Outlaws adını taşıyan vahşi batı temalı ateş etme oyununda hikaye modu, düello modu ve alıştırma modu olmak üzere üç mod yer alıyor. Hikaye modunda eşi kaçırılan bir kovboya yardımcı olurken, düello modunda arkadaşlarımız veya diğer oyuncularla vahşi batı arenasında online yarışıyoruz. Alıştırma modu da tahmin edeceğiniz üzere silah kullanımını öğretiyor. Eğitici bölümde para da kazanabiliyoruz.

Birinci şahıs kamera açısından oynanış sunan vahşi batı oyununda farklı karakterlerle oynayabiliyoruz. Annie, Black Jack, Bill Doolin seçilebilir kovboylar arasında. Silah tarafında da kovboyların meşhur tabancalarını kullanıyoruz. Sınırlı sayıda da olsa patlayıcılarımız da var.

Erkan Calp

Call of Outlaws

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
110 TOPLAM İNDİRME
402 MB DOSYA BOYUTU

Call of Outlaws, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen Türkçe seslendirmeli vahşi batı oyunu.

Call of Outlaws, iPhone ve iPad’de oynanabilen Türkçe seslendirmeli vahşi batı oyunu. iOS platformuna da ücretsiz çıkış yapmasıyla sevindiriyor. Türkçe, kaliteli grafiklere sahip, FPS türünde vahşi batı oyunu arıyorsanız daha fazla aramayın; indirin, oynayın diyorum.

Yerli yapım vahşi batı oyunları arasında her yönden en kalitelisi Call of Outlaws desem abartmış olmam. Birinci şahıs kamera açısından oynamamız, hem tekil hem de online oynamaya izin vermesi, farklı kovboyların yerine geçebilmemiz, ücretsiz oynanabilen üç modun olması, elbette oynanış dinamikleri Call of Outlaws’u öne çıkaran özelliklerden ilk aklıma gelenler.

Oyunda hikaye modu, düello modu ve alıştırma modu olmak üzere üç seçenek karşınıza çıkıyor. Hikaye modunu seçerseniz kelle avcılığından emekliye ayrılmış bir kovboyun kaçırılan karısını bulmasında yardımcı oluyorsunuz. Düello modunu seçerseniz (yakında eklenecekmiş) arkadaşlarınızla ve diğer oyuncularla online kapışıyorsunuz. Alıştırma modunu söylememe gerek yok sanırım ancak bu bölümde para da kazanabildiğinizi belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Call of Duty: Warzone Mobile APK

    Oyunculara hızlı tempolu bir FPS deneyimi yaşatacak olan Call of Duty: Warzone Mobile APK, gerçekçi grafikleri ve mekanikleriyle mobil oyuncularla buluştu.
  • Call of Duty Mobile APK

    Call of Duty Mobile APK veya Google Play'den yüklenebilen popüler FPS oyunudur. Online mücadelelere katılmak için hemen Call of Duty mobil oyunu yükleyin.
  • Commando Call of Duty

    Commando Call of Duty bol aksiyon sunan bir savaş oyunudur.
  • Call of Battlefield

    Call of Battlefield, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Mini: Zombies

    Call of Mini: Zombies oldukça eğlenceli bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Mini: Infinity

    Call of Mini: Infinity, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz oldukça eğlenceli ve sürükleyici bir aksiyon oyunudur.
  • Call of Duty Black Ops Zombies

    Call of Duty Black Ops Zombies bolca aksiyon içeren bir mobil FPS oyunudur
  • Call of Antia: Match 3 RPG APK

    Call of Antia: Match 3 RPG APK ile büyülü bir dünyayı keşfedeceksiniz.