Cameyo

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
14,180 TOPLAM İNDİRME
10.4 MB DOSYA BOYUTU

Bir programın taşınabilir (portable) versiyonunu hazırlamak için sadece basit birkaç adımı uygulamanızı isteyen Cameyo, bu sayede her düzey kullanıcıya hitap etmeyi başarıyor.

Kullandığınız yazılımları sanallaştırarak taşınabilir (portable) hale getirmek ve herhangi bir bilgisayarda kurulum gerektirmeden çalıştırmak ister misiniz? Bu işlemi her düzey kullanıcı için oldukça basitleştiren Cameyo yeni açık kaynak alternatiflerinden.

Cameyo, taşınabilir versiyon hazırlayan rakiplerinin karışık kullanımlarından yola çıkarak, bu işlemi olabilecek en kolay hale sokmuş. Taşınabilir hale getirmek istediğiniz programı siz kurarken, Cameyo arka tarafta programı sizin için sanallaştırıyor. Büyük ve karmaşık yazılımlar bile kısa sürede kurulum gerektirmeyen çalıştırılabilir uygulamalar haline geliyor. Böylece yazılımları USB belleğinizde sürekli yanınızda taşıyarak istediğiniz bilgisayarda çalıştırabilirsiniz. Cameyo ile çalışırken size sadece hangi programlarınızın taşınabilir versiyonlarını yapmak istediğinize karar vermek kalıyor.

Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...
  • Tetris Arena 1.4

    3 boyutlu ve çeşitli zorluk derecelerine sahip olan güzel bir tetris oyunu.
  • MK AdBook

    MK AdBook ile arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın çeşitli bilgilerini saklayabilirsiniz
  • Mousotron

    Mousotron, klavye ve fare ile ilgili çeşitli istatistiklere ulaşabileceğiniz ücretsiz ve kullanışlı bir istatistik programıdır.
  • ZoomOpen

    Windows pencere ve menülerinin açılma efektlerinde değişiklik yapabileceğiniz küçük bir program. Çeşitli animasyon ve hız ayarları içeriyor.
  • Newspiper

    Çeşitli internet siteleri tarafından yayınlanan RSS içeriğin tek bir platformda izlenebilmesini sağlıyor.
  • Amnesty Generator v1.0

    Masaüstünüzde Youtube videolarını izleyebileceğiniz, kaydedebileceğiniz ve çeşitli internet sitelerindeki animasyon, video ve flash tabanlı uygulamaları masaüstünüzde oynatabileceğiniz, kullanımı kolay, ücretsiz bir yazılımdır.
  • Antispam Scanner

    E-maillerinize sık sık gelen ve çeşitli reklam vs. konular içeren, ama aslında çeşitli virüslerle dolu e-postalar dan bıktınız mı?