Camtasia Studio

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
3.7/5 ZİYARETÇİ
896,065 TOPLAM İNDİRME
456 MB DOSYA BOYUTU

Camtasia Studio 2021 son sürüm, en başarılı ekran videosu çekme ve video düzenleme programlarından biridir.

Camtasia Studioen iyi ekran videosu çekme ve video editleme programlarının başında geliyor. Kullanıcılara ekran videosu kaydetme konusunda yardımcı olan ve bunun yanında geniş video düzenleme seçenekleri sunan başarılı bir ekran videosu çekme programı olan Camtasia Studio 2021 son sürümü Tamindir'den indirebilirsiniz. Video öğreticiler, toplantı kayıtları, online dersler, nasıl yapılır videoları, YouTube videoları, sunum kayıtları, demo videolar, eğitim videoları ve daha fazlası için en iyi ekran kaydetme programıdır.

Camtasia Studio İndir

Camtasia Studio ile ekranınızın belirli bir bölümünün veya tamamının görüntüsünü video dosyaları olarak kaydedebiliyorsunuz. Program ile sunumlar içerisine yerleştirebileceğiniz videoları ve video rehberleri kolayca hazırlayabiliyorsunuz. Program size video kayıt işlemi bittikten sonra kaydettiğiniz videolar için önizlemeler sunuyor ve çalışmanızı tamamlamadan çalışmanız hakkında fikir sahibi olmanıza yardımcı oluyor. Camtasia Studio ile kayıt yaparken mikrofonunuzdan çıkan sesleri kullanarak videolarınıza sesli anlatımlar da ekleyebilirsiniz.

Camtasia Studio detaylı bir şekilde videolarınızı düzenleyebilmenize de imkan tanıyan araçlarla donatılmış. Kayıt işleminden sonra kullanacağınız arayüzde video kesme gibi işlemleri uygulayabileceğiniz araçlara ulaşabiliyorsunuz ve bu sayede kaydettiğiniz videodaki istenmeyen bölümlerden kurtulabiliyorsunuz. Bunun yanında kaydettiğiniz videolara farklı ses kayıtlarıda ekleyebiliyorsunuz. Programın videolara ses ekleme özelliği ile videolarınıza arkaplan müzikleri de ekleyebilirsiniz. Bunun yanında Camtasia Studio videolarınıza resim içinde resim, ses efektleri, görüntü efektleri ve başlıklar gibi farklı efektleri eklemenize de yardımcı oluyor.

Camtasia Studio kaydettiğiniz videoları farklı formatlarda bilgisayarınıza kaydedebilmekte. Program yüksek kaliteli videolar için oldukça başarılı bir sıkıştırma yöntemi kullanıyor ve düşük dosya boyutuna rağmen kaliteden ödün vermeyen videolar yaratabiliyor.

Can Erdil Şentürk

Camtasia Studio

DENEME SÜRÜMÜ
x
x
x
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
13,278 TOPLAM İNDİRME
586 MB DOSYA BOYUTU

Mac bilgisayarınızda ekrandaki aktivitelerinizi video olarak kaydedip, bu videolar üzerinde düzenlemeler yapabileceğiniz gelişmiş bir program.

Camtasia Studio dünyada en çok tercih edilen ve profesyonel özellikleriyle en kapsamlı ekran kaydı ve düzenleme programıdır. Ekran kaydı alan bu program ile çektiğiniz ekran kaydı videoları üzerinde düzenlemeler de yapabilirsiniz.

Birçok efekt ekleyebileceğiniz video düzenleme aracı sayesinde ekran kaydınızı görsel bir şölene dönüştürebilir ve sunumlarınızı rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Camtasia Studio akıllı, güçlü ve kullanımı kolay bir programdır. Tanıtım, demo videolarınızı Camtasia Studio ile yaparsanız çalışmalarınız profesyonel ellerden çıkmış çalışmalar gibi gözükebilir.

Ekran aktivitelerinizi çok kolay kaydedebilirsiniz. İsterseniz PowerPoint, webcam, veya ses kayıtlarınızı da Camtasia Studio ile kaydedebilirsiniz. HD kalitesindeki kaydettiğiniz ekran aktivite videolarınızı internet sitenizde yayınlayabilir, blogunuza koyabilir, CD/DVD'ye yazabilir veya iPhone benzeri taşınabilir cihazlara da yükleyebilir ve oynatabilirsiniz.

Ekranınızın videosunu çekmek için tercih edebileceğiniz en profesyonel yazılımlardan olan Camtasia Studio güncel taleplere göre sürekli geliştirilen yazılımlardan birisi. Özellikle ekran yakalama yazılımlarıyla ünlü olan TechSmith firması kendi alanındaki tecrübesini Camtasia Studio'nun yeni sürümüne yansıtmış.
 

Sistem Gereksinimleri:

  • Mac bilgisayar için Intel processor ~ Önerilen: çift çekirdek 2.0GHz veya daha hızlı.
  • Mac OS X v10.6.3 ve üstü.
  • Quartz Extreme destekler.
  • 1GB RAM ~ Gerekli: 2.0 GB Ram ve üzeri.
  • 4GB minimum boş alan.
  • QuickTime oynatıcı.
Yeşim Halıcı

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • iPhone Screen Recorder

    iPhone Screen Recorder, iPhone ve iPad kullanıcıları için ekran kaydetme, ekran videosu çekme programı.
  • iPhone/iPad Recorder

    iPhone/iPad Recorder, iPhone ve iPad ekranını jailbreaksiz bilgisayara yansıtma, ekran videosu çekme programı.
  • Jing

    Ekran görüntüsü veya videosu çekmek için kullanabileceğiniz Jing ile içerikler üzerinde basit düzenleme işlemleri de yapabilirsiniz.
  • Bandicam

    Bandicam, ücretsiz ekran kaydedicidir. Bandicam ile ekran videosu çekme, oyun kaydetme, cihaz kaydı alma (Webcam, Xbox, PlayStation) çok kolay!
  • ApowerMirror

    ApowerMirror, Android ve iPhone için ekran videosu çekme, ekranı PC'ye kablosuz aktarma programı.
  • GOM Cam

    GOM Cam, PC ekranı, web kamera ve oyun kaydetme seçenekleri sunan ekran videosu çekme - alma programı olarak kullanılan Türkçe bir uygulamadır.
  • LICEcap

    LICEcap, ücretsiz ve kolay kullanımlı ekran kayıt aracıdır.
  • Recordit

    Recordit programı sayesinde bilgisayarınızın ekran görüntüsünü hareketli GIF dosyaları olarak yakalayabilirsiniz.