Çanakkale Geçilmez

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
46,866 TOPLAM İNDİRME
0.76 MB DOSYA BOYUTU

Çanakkale Savaşı'nı anlatan bir flash uygulaması

Çanakkale Geçilmez, tarihimizde büyük bir yere sahip olan Çanakkale Savaşı'nı konu alan bir flash animasyonudur.

Bu ücretsiz olarak indirip görüntüleyebileceğiniz animasyon Çanakkale Savaşı'ndan alınmış görüntülere ve Çanakkale Savaşı ile ilgili bilgilere yer veriyor. Animasyon içerisinde fotoğraflar görüntülenirken arka planda "Çanakkale İçinde Vurdular Beni" şarkısı çalıyor ve uygulamaya özel bir hava katıyor.

Küçük bir belgesel tadındaki flash animasyonunun hazırlanmasında 4 kişilik bir ekip görev almış. Animasyonun görsel düzenlemesi Ayhan Ayvaz, yazıları Ozan Aydın, Çanakkale ezgisi Erhan Küçükgüzel'e ve ön çalışmaları Muharrem Tümçakır'a ait. Eğer tarihimize görsel bir şekilde tanık olmak ve Çanakkale Savaşı görüntülerini izlemek isterseniz bu animasyonu bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

Çanakkale Geçilmez

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
487 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Çanakkale Geçilmez, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz Çanakkale Geçilmez, tarihimizi yansıtan bir aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tarihimizi yansıtan oyunda ANZAK gemilerini sulara gömmemiz gerekiyor.

Çanakkale Savaşı'nın destansı cephelerinde gerçekleşen oyunda dilediğimiz cepheyi seçerek mevzi alıyor ve gelen ANZAK gemilerini ortadan kaldırıyoruz. Farklı cephelerde savaş imkanı sağlayan oyunda top, mayın ve daha pek çok cephane yer alıyor. Cephaneleri yerlerine yerleştiriyor ve oyuna başlıyoruz. Oyuna başladıktan sonra gemileri birer birer indirmemiz gerekiyor. Eğer gemiler boğazdan karşı tarafa geçerse oyunu kaybediyor ve ülkeyi düşmana teslim ediyoruz. Ülkemizi düşman işgalinden korumak için Çanakkale Geçilmez oyununu mutlaka deneyin. Tarihimizi güzelce işleyen bu oyunu kaçırmayın.

Çanakkale Geçilmez oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bir Şiirdir Çanakkale

    Bir Şiirdir Çanakkale
  • Portal

    Çeşitli bulmacalara ev sahipliği yapan Portal, satışlarına devam ediyor.
  • Aragami

    Aragami ile gölgelerin üzerinden ilerleyin. Prensesi kurtarmak için karanlıkları kullanın ve karşınıza çıkan herkese suikast düzenleyerek ilerleyin.
  • Majestic Nights

    Majestic Nights içerisinde hem aksiyon hem de çeşitli bulmacalar barındıran bir macera oyunudur
  • Counter Strike

    Counter Strike 1.5 Türkçe yama dosyasıdır. Counter Strike 1.5 Türkçe oynamak için bu dil paketini indirip kurun.
  • Crab Game

    Netflix dizisi Squid Game'den esinlenen Crab Game, çeşitli oyun modlarıyla birlikte oyuncular arasındaki rekabeti arttırıyor.
  • Once Human

    Once Human ile tekinsiz bir açık dünya da sizleri bekliyor. Hemen Once human indirin ve bu zorlu hayatta kalma mücadelesiyle kendinizi sınayın.
  • ZPaint 1.4

    Bu programla çok çeşitli, web sayfaları ve uygulamalarınız için butonlar hazırlıcaksınız...