Canlı Maç Sonuçları

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16,030 TOPLAM İNDİRME

Canlı Maç Sonuçları, anlık olarak oynanan futbol maçlarının sonuçlarını kolayca Android cep telefonlarınızdan takip edebileceğiniz bir uygulamadır.

Tamamen ücretsiz bir Android uygulaması olan Canlı Maç Sonuçları'yla dünyanın dört bir yanında devam etmekte olan futbol karşılaşmalarıyla ilgili anlık skor bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Yıllardır kullanıcılara hizmet vermekte olan Spor Wap sitesine ait resmi Android uygulaması olan Canlı Maç Sonuçları, kullanıcıların en güncel spor haberlerine, canlı maç sonuçlarına, iddaa kuponlarına, iddaa programına ve liglerin puan tablolarına ulaşabilecekleri başarılı bir uygulama olarak dikkat çekmektedir.

Karşımıza ilk sürümüyle çıkmasına karşın günden güne kendini geliştirecek olan uygulamanın şu an için görünen eksikliklerini de en kısa zaman içerisinde kapatacağını söyleyebilirim.

Özellikle iddaa ve bahisle uğraşan kullanıcıların mutlaka Android cihazları üzerinde yer alması gereken Canlı Maç Sonuçları, spora ve spor haberlerine ilgi duyan kullanıcılar için de gerçekten yararlı bir uygulamadır.

Can Çevrim

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Maçkolik APK

    Maçkolik APk ile canlı sonuçlar, iddaa programı, gol bildirimleri, spor haberleri ve fazlası Android telefonunuza gelsin.
  • Maç Sonuçlarım

    Maç Sonuçlarım, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz, canlı maç sonuçları ve canlı maç istatistiklerine ulaşabileceğiniz muhteşem bir uygulama.
  • Canlı Skor

    Canlı Skor, Android işletim sistemine sahip cihazlar üzerinden maç sonuçlarını anlık olarak takip edebileceğiniz canlı maç sonuçları uygulamasıdır.
  • Spor Arena

    Spor Arena mobil uygulaması ile canlı maç sonuçları, skorlar, puan durumu, fikstür, maç özetleri, spor haberleri cebinizde.
  • Futbol24

    Futbol24, Android cihazlarınız üzerinde en son maç sonuçlarını takip edebileceğiniz ücretsiz bir canlı maç sonuçları uygulamasıdır.
  • Live Score Addicts

    Live Score Addicts, Android cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz gelişmiş özelliklere sahip bir canlı maç sonuçları uygulamasıdır.
  • UEFA Europa League

    UEFA Europa League, UEFA Avrupa Ligi maç sonuçları ve özetleri, puan durumu, canlı skor, fikstür ve daha fazlasını içeriyor.
  • Bilyoner (APK)

    Bilyoner APK, android uygulaması ile iddaa sonuçları, iddaa programı, canlı maç sonuçlarını takip edebilir ve iddaa kuponu yapabilirsiniz.