ÇAPAN Dns Değiştirme Programı

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,433 TOPLAM İNDİRME
0.92 MB DOSYA BOYUTU

ÇAPAN Dns Değiştirme Programı, Windows PC kullanıcıları için hızlı dns değiştirme programı.

ÇAPAN Dns Değiştirme Programı, sosyal ağ sitelerinin engellendiği, hız sınırlamasının yapıldığı ülkemizde VPN servisleri kadar gerekli bir program. DNS değiştirme işlemini oldukça kolaylaştıran program, kullanıcıların en çok kullandığı DNS’leri bir araya topluyor.

Her seviyede kullanıcının rahatlıkla kullanabileceği olabildiğince basitleştirilmiş arayüz sunan DNS değiştirme programında seçenekleriniz arasında Google DNS, Open DNS, Norton DNS, Uydunet DNS, Safe DNS, Verizon DNS Ve SmartViper DNS var ve “Manuel DNS Gir” seçeneği sayesinde bu DNS’ler haricinde kullandığınız DNS servisine de hızlıca ekleyebiliyorsunuz. Bir sorunla karşılaşırsanız destek ekibi bir tık ötenizde.

Bazı kullanıcılar için çok basit bir işlem olan, bazı kullanıcılar içinse zahmetli bir iş olan DNS değiştirmeyi tek adıma indiren ÇAPAN Dns Değiştirici’nin kurulum gerektirmediğini de belirteyim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Smart DNS Changer

    Smart DNS Changer programı sayesinde internet erişiminizdeki kısıtlamaları kaldırabilir, yahut daha güvenli bir şekilde internet kullanmaya devam edebilirsiniz.
  • Ip ve DNS Değiştirme

    Ip ve DNS Değiştirme, adından da anlayacağınız üzere pratik bir şekilde IP ve DNS adresi değiştirmenizi sağlayan hem ücretsiz hem de yararlı bir yazılım.
  • Avira DNS Repair

    Avira DNS Repair ile virüsler tarafından değiştirilen DNS ayarlarınızı düzeltebilirsiniz
  • SmartSafeDNS

    Smart Safe DNS ile güvenli ve engelsiz bir şekilde DNS ayarı değiştirip internet sitelerine girebilirsiniz.
  • DNS Değiştirici

    DNS Değiştirici programı ile DNS ayarları değiştirmek kolay ve hızlı! DNS değiştirici programı ücretsiz indirebilirsiniz.
  • DNSExchanger

    YouTube ve benzer diğer yasaklı sitelere girmek için gereken DNS ayarlarını değiştirme işlemini hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz, popüler ve güvenli DNS servisleri arasında geçiş yapabilmenize imkan sağlayan küçük boyutlu
  • DnsEye

    Bilgisayarınızın ağ trafiğinde yer alan DNS paketlerinin çözümlenerek nerelere yönlendiklerini görmek istiyorsanız bu programı kullanabilirsiniz.
  • BullGuard Internet Security

    Çevrimiçi tehlikeli aktivitelere karşı bilgisayarınızı ve bilgisayarınızın içindeki bilgileri koruyan ve aynı zamanda her zaman çevrimiçi olarak bir yedekleme depolama alanı olanağı sunan bir internet güvenliği programı istemez miydini