Carmageddon Demo

DENEME SÜRÜMÜ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
27,856 TOPLAM İNDİRME
13.45 MB DOSYA BOYUTU

Carmageddon 1 demo çıktığı zaman tüm dünyada büyük yankı uyandıran ve insanların tepkisini çeken bir vahşet oyunuydu. Geçen yıllar bu özelliğinden tabiki bir şey kaybettirmedi. Hala 18 yaşından küçüklerin oynaması yasak olan bu oy

Tüm donanımınızı ve tekerleklerinizi 25 farklı ve manyak araç, 36 değişik parkur ve 5 değişik envanter için hazırlayın. Çünkü Carmageddon ile kral olacaksınız. Pedestrian'ları öldürüp zaman kazanın, "Checkpoint"'lerden geçip puanları toplayın ve diğer tüm araçları çarpa çarpa patlatarak yarışın galibi olmaya çalışın.

1997 yılında çıkan ilk versiyon Carmageddon tüm dünyada oyun çevreleri tarafından yapılan en iyi oyunlardan birisi seçilmişti. O zamanın teknolojisine göre kaliteli grafikleri, değişik konusu ve içerdiği vahşet sayesinde içimizdeki canavarı ortaya çıkartıp bu oyunda bu canavarı kullanmamıza neden oldu. Hız yaparken ki alınan haz yada arabaları çarpa çarpa patlatırken alınan haz hiçbirşeye değişilmez. Yada yayaları ezerken eğlenmek sadece bu oyunda mümkün. Ayrıca arabanızı kazandığınız puanlar ile geliştirip yada diğer yarışçıların arabalarını çalıp o arabaları geliştirmek elinizde.

Önemli! Oyun birçok ülkede aşırı vahşet içerdiği ve etkide bırakıcı özellikte olduğu için yasaklanmıştı. Ve 18 yaşından küçüklerin bu oyunu oynamaları hala yasaktır.

Deniz Gür

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Carmageddon: Reincarnation

    Hem yarıştığınız hem savaştığınız Carmageddon geri döndü!
  • Crysis Demo

    FarCry'ı yaratan Türk Crytek firmasının beklenen oyunu Crysis, arkasındaki bir çok ünlü firmanın desteği ile şimdiden FPS dalında yapılmış en iyi olan oyunlardan birisi olarak gösteriliyor. Bu tek kişilik (single player) demo versiyonunda
  • The Mark Demo

    Filimden uyarlanmış güzel bir aksiyon oyunu...
  • Mafia Demo

    Mükemmel bir hikayenin içinde aksiyon ve macera dolu bir yaşantıya, mafya içindeki bir numaralı adam olmaya hazırsanız Mafia bunu size sağlayabilecek gelmiş geçmiş en iyi oyun.
  • BioShock Demo

    Bilim-kurgunun içiçe olduğu; korku dolu, daha ilk bölümünde ne olduğu belirsiz garip yaratıklara karşı savaşacağınız, adrenalin seviyenizi üst seviyelere tırmandıracak üst derecede bir aksiyon.
  • Eragon Demo

    Eragon kitaplarımızdan fırladı. Sinemaya sonra da bilgisayarlarımıza geldi.
  • Half Life 2

    Half Life 2 Demo Kusursuz Süper Bir Oyun
  • TheHulk (Demo)

    Sinema rekoru kıran filmin oyunu The Hulk